Şimdi Ara

WarRock (Knight Online Yapımcısı K2Network'tan)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar knight online oyunu yapımcısından yeni ve çok tutulan bir oyun. İndirmenizi ve oynamanızı tavsiye ederim. Hatta ısrar ederim...

WarRock (Knight Online Yapımcısı K2Network'tan)

602 mb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi possion_tr -- 30 Mart 2007; 19:04:37 >

• SağoL
  • online mı bu oyunç.
  • Biraz bilgi versen iyi olur.

Bilmediğim şeyi yüklemem ben
  • Oyun internet üzerinden oynanıyor.Counter tarzı bişey.Takımın var ve savaşıyorsun.Alttaki linke girip üye oluyorsun.İndirdikten sonra oynayabilirsin.Ücretsiz bir oyun.

http://www.warrock.net/

• Sağol bilgi için...

Yüklemeye gerek yok yani

İnternette yeterince zaman harcıyorum, bir de oyuna sararsak yanarız..
  • yükleyerek oynuyorsunuz

yüklüyon oyuna giriyon ama online... bi şehire bıraklıyosunuz 20 kişi 10'ar lık gruptan tabi salladım rakamı
    orada biribirinize dalıyosunuz apartmanlar,yıkık binalar,tank,siperdi derken kafayı yionuz ben onada bi açıklamalı anlatım yaparım artık
  • Arkadaşlar oyunu indirdikten ve update yaptıktan sonra virüs taramasından geçirin. bide oyun daha beta login ekranında pekçok sorun veriyor tavsiyem adam gibi bi hale geldikten sonra yükleyin.
  • Bu oyun paralıydı bi ara bnde indirmemiştim.Şimdi parasız mı oldu yoqsa hiç paralı olmadımı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kordugum85

Arkadaşlar oyunu indirdikten ve update yaptıktan sonra virüs taramasından geçirin. bide oyun daha beta login ekranında pekçok sorun veriyor tavsiyem adam gibi bi hale geldikten sonra yükleyin.

dostum bu tür şirketler milletin makinalarına virüs sokamayacak kadar zenginler o yüzden tek endişeneleceğim husus Asosyal olup olmama hususundur çok oynarsan zararlı az oynarsan yararlı diyebiliriz
  • Bırakın internette oyunu artık, gezin eğlenin.
  • senin bunu düşünmen teoride kalıyor ama bana virüs girmiş olması işin pratikteki yanı,yinede yorum senin tabiki ben uyarayım dedim...
  • Eee indirip olumlu sonuç alan var mı?

Ona göre bizde indirelim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.