Şimdi Ara

Warwickin kazanma oranı %59.52

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ilk defa böyle bir şey görüyorum en fazla %55-56 oluyordu.

ağır free elo

http://www.lolking.net/charts?region=all&type=champion-winrate&range=weekly&map=sr&queue=5x5&league=ranked
    rankedde %62 ymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 29 Kasım 2014; 12:19:20 >

• Janna %62'yi görmüştü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • %85.4 Ban rate.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bronzda,silverda hala banlanmıyor alın kasın free elo

• Warwick için bir şey değişmedi, eskiden de bu kadar güçlüydü millet useless falan diyordu. Şimdi sadece orman dönebilen şampiyon kalmayınca kıymete bindi. Eskiden de 6'ya kadar gankları rezaletti halen öyle:) Eskiden de 6 olunca oyundaki en sağlam gankları atıyordu şimdi de öyle.
  • leesin 5 kere base atıyo
    ww potsuz jungle dönüyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun bası pot yerine ward alıyorum

• ben de benimki %80 diye kendiminkini fazla sanıyordum.

Gerçi benim sezon 3 de %80di, bu sene pek oynamadım.
  • kha rengar gibi herolar red ile ölüm kalım savaşı verirken bu arkadaş pot basamdan jungle dönüyor ama sorun ww de değil yeni jungle yaratıklarının fazla güçlü olmasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarKSide58

kha rengar gibi herolar red ile ölüm kalım savaşı verirken bu arkadaş pot basamdan jungle dönüyor ama sorun ww de değil yeni jungle yaratıklarının fazla güçlü olmasında

Jungle mobları güçlü değil normal. Sustain yok bu sene. En büyük sıkıntı orada zaten

• Sadece jungle değil top ww de gayet güçlü. Geçen sezon baya oynamıştım.

• Kim ne derse desin o on hit magic damage vuran item efsunu ww için yapılmış bi efsundur onu çıkıyorsun pasifle birlikte çatır çutur hem jungle dönüyosun hem hayvani damage atıyosun hem de 1.65 sn birisini kitliyorsun ultiyle
    Özellikle kampların zorlaşması ve pota bağımlı junglerların machete nerfünden zararlı çıkmalarıyla çok kıymete bındi

• quote:

kha rengar gibi herolar red ile ölüm kalım savaşı verirken bu arkadaş pot basamdan jungle dönüyor ama sorun ww de değil yeni jungle yaratıklarının fazla güçlü olmasında

Feroyu w ile kullanarak gayet rahat dönüyor rengar , ha tabi sen yaratıklara bile teq atıcm diye q kullanırsan dönemezsin a
  • En fazla ban rate %95 %98 gibi birşey görmüştüm sanırım eski kassadinde bakalım onu geçebilecek mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

En fazla ban rate %95 %98 gibi birşey görmüştüm sanırım eski kassadinde bakalım onu geçebilecek mi

98 gördüğümü hatılrıyorum :D 97 ya da 98 di
  • quote:

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

quote:

Feroyu w ile kullanarak gayet rahat dönüyor rengar , ha tabi sen yaratıklara bile teq atıcm diye q kullanırsan dönemezsin a

peki
  • Bunun olacağı çok önceden belliydi. Ww op olmayabilir ama yeni jungle itemi hard op. İtemi ve ww sustain nerf yemesi lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Warwick için bir şey değişmedi, eskiden de bu kadar güçlüydü millet useless falan diyordu. Şimdi sadece orman dönebilen şampiyon kalmayınca kıymete bindi. Eskiden de 6'ya kadar gankları rezaletti halen öyle:) Eskiden de 6 olunca oyundaki en sağlam gankları atıyordu şimdi de öyle.

bilmiosan yorum yapma kırmızı smite ve yeni jungle itemi warwicke yaradı o yüzden

• quote:

Orijinalden alıntı: hakman349

quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Warwick için bir şey değişmedi, eskiden de bu kadar güçlüydü millet useless falan diyordu. Şimdi sadece orman dönebilen şampiyon kalmayınca kıymete bindi. Eskiden de 6'ya kadar gankları rezaletti halen öyle:) Eskiden de 6 olunca oyundaki en sağlam gankları atıyordu şimdi de öyle.

bilmiosan yorum yapma kırmızı smite ve yeni jungle itemi warwicke yaradı o yüzden

He bilmiyorum ben, ultisine CD nerf geldiğini, on hit dmg olarak Feral'ın da en az yeni jungle smite ı kadar kallavi hasar verdiğini, eskiden çok daha hızlı orman dönüp 2 level fark açtığını falan hiçbir şey bilmiyorum.
    Yeni jungle itemi 30 magic damage on hit arttırıyor %50 as
    Eski feral 25 magic damage %30 as 12 ad veriyordu üstüne bir de 3 katı fazla vuruyordu on hit damage ini ormanda

Anlayacağın bir şey farketmedi jungle itemi olarak. Smite dersen ulti 150 damage daha fazla vuruyor artık ama ulti cd süresi uzadı, zaten 6 levelde ultiyle yaptığın baskınlarda her türlü başarı elde ediyordun, late de değişen bir şey yok, early de daha az gank demek bu.

Bilal'e anlatır gibi anlattırıyorsunuz zorla.

Velev ki bilmiyorum yorum yapmaya zaten hakkım var sana mı düştü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 30 Kasım 2014; 14:45:08 >

• yalnız dikkat ederseniz plattan sonra gittikçe düşüyor win rate
    trde plata kadar qss bilen yok zaten
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.