Şimdi Ara

Warwickin kazanma oranı %59.52 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben girdiğimde 6 ya kadar safe oynayın, yok karşı jungle 5 kere 10 kere geldi demeyin soverim yazıyorum pick ekranında. Şuana kadar sorun çıkartan çıkmadı 6 dan sonra gayet iyi duruma geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Warwick için bir şey değişmedi, eskiden de bu kadar güçlüydü millet useless falan diyordu. Şimdi sadece orman dönebilen şampiyon kalmayınca kıymete bindi. Eskiden de 6'ya kadar gankları rezaletti halen öyle:) Eskiden de 6 olunca oyundaki en sağlam gankları atıyordu şimdi de öyle.

Oyun bilgine hayran kaldım, birde millet + lamış
  • ww cuggle opi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakman349

quote:

Warwick için bir şey değişmedi, eskiden de bu kadar güçlüydü millet useless falan diyordu. Şimdi sadece orman dönebilen şampiyon kalmayınca kıymete bindi. Eskiden de 6'ya kadar gankları rezaletti halen öyle:) Eskiden de 6 olunca oyundaki en sağlam gankları atıyordu şimdi de öyle.

bilmiosan yorum yapma kırmızı smite ve yeni jungle itemi warwicke yaradı o yüzden

He bilmiyorum ben, ultisine CD nerf geldiğini, on hit dmg olarak Feral'ın da en az yeni jungle smite ı kadar kallavi hasar verdiğini, eskiden çok daha hızlı orman dönüp 2 level fark açtığını falan hiçbir şey bilmiyorum.
    Yeni jungle itemi 30 magic damage on hit arttırıyor %50 as
    Eski feral 25 magic damage %30 as 12 ad veriyordu üstüne bir de 3 katı fazla vuruyordu on hit damage ini ormanda

Anlayacağın bir şey farketmedi jungle itemi olarak. Smite dersen ulti 150 damage daha fazla vuruyor artık ama ulti cd süresi uzadı, zaten 6 levelde ultiyle yaptığın baskınlarda her türlü başarı elde ediyordun, late de değişen bir şey yok, early de daha az gank demek bu.

Bilal'e anlatır gibi anlattırıyorsunuz zorla.

Velev ki bilmiyorum yorum yapmaya zaten hakkım var sana mı düştü?

eski ff 25 magic damage ile başlıyor ve 30 stack lazım yenisi 40 ve asistte bile 2 ek gelior rahat 100 hasarı görüorsun eski ff 50 görsen çok iyidi. ayrıca yeni smite sadrce ulti ile 18 lvlde 350 true damage veriyor. cd nerfide sadece esrlyde geçerli. anladın mı ?

• WW cok op ya bi nerf iyi gider :)
  • Itemsiz potsuz jungle dönerim 6 lvl e kadar ustune gang atarim
  • quote:

Yanlışım varsa düzeltin ama artık 6 lvl olmaya gerek yok mükemmel gankler atabilmek için ww ile diye biliyorum. O eşyalar yok mu o yeni eşyalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

quote:

Yanlışım varsa düzeltin ama artık 6 lvl olmaya gerek yok mükemmel gankler atabilmek için ww ile diye biliyorum. O eşyalar yok mu o yeni eşyalar

Alıntıları Göster
    http://www.lolking.net/charts?region=all&type=champion-winrate&range=weekly&map=sr&queue=1x1&league=challenger

• quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

En fazla ban rate %95 %98 gibi birşey görmüştüm sanırım eski kassadinde bakalım onu geçebilecek mi

Kassadin LB insta ban. Ne günlerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhaZiggs -- 30 Kasım 2014; 21:39:04 >
  • Valla en nefret ettiğim hero şuan kendisi karşı takımdayken kanser ediyor adamı ONLY R
  • quote:

Oyunu körlemesine oynuyorsunuz resmen, herkes de artılamış. Yeni jungle itemi ve efsunu ww'yi şuan op yapan. Hayvan gibi true damage vuruyor ultiyle daha ne olsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: #NeWWorlD#

quote:

Oyunu körlemesine oynuyorsunuz resmen, herkes de artılamış. Yeni jungle itemi ve efsunu ww'yi şuan op yapan. Hayvan gibi true damage vuruyor ultiyle daha ne olsun?

Alıntıları Göster
    Geri kalan %40.48, arada iki takım da warwick aldığı için oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ronon Dex

quote:

Orijinalden alıntı: DarKSide58

kha rengar gibi herolar red ile ölüm kalım savaşı verirken bu arkadaş pot basamdan jungle dönüyor ama sorun ww de değil yeni jungle yaratıklarının fazla güçlü olmasında

Jungle mobları güçlü değil normal. Sustain yok bu sene. En büyük sıkıntı orada zaten

Bence jungle geçen sezonda bile kötü durumdaydı.Hiç jungledan çıkmayan Udyr,Master Yi bile ortalama bir lanerdan hem level hem de gold olarak geride kalıyordu.Bu sezon gank atmak daha kolay ama junglerlar çok geride kalıyor.Bence eşit süre boyunca sadece farm yapan bir jungler ile bir top laner aynı dakikada aynı gold ve exp seviyesinde olmalı.Jungle kampları bu şekilde ayarlanmalı.

Bu aralar sürekli normal game Rengar top oynuyorum.5-6 level falanken rakip jungler bi gelse de kessem diye bekliyorum resmen.Ben 6 levelken adam 3-4 level olarak geliyor.

Tabi bunlar benim fikirlerim sadece.

Gerçi sen de dediklerimin aksini söylememişsin ama içimi dökiyim dedim işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

quote:

quote:

kha rengar gibi herolar red ile ölüm kalım savaşı verirken bu arkadaş pot basamdan jungle dönüyor ama sorun ww de değil yeni jungle yaratıklarının fazla güçlü olmasında

Jungle mobları güçlü değil normal. Sustain yok bu sene. En büyük sıkıntı orada zaten

Bence jungle geçen sezonda bile kötü durumdaydı.Hiç jungledan çıkmayan Udyr,Master Yi bile ortalama bir lanerdan hem level hem de gold olarak geride kalıyordu.Bu sezon gank atmak daha kolay ama junglerlar çok geride kalıyor.Bence eşit süre boyunca sadece farm yapan bir jungler ile bir top laner aynı dakikada aynı gold ve exp seviyesinde olmalı.Jungle kampları bu şekilde ayarlanmalı.

Bu aralar sürekli normal game Rengar top oynuyorum.5-6 level falanken rakip jungler bi gelse de kessem diye bekliyorum resmen.Ben 6 levelken adam 3-4 level olarak geliyor.

Aynen öyle kardeş. Hızlı kesmekte önemli aslında. Erken oyunda şuan moblar çok güçlü orta oyunda güçsüzleşiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

quote:

quote:

Aynen öyle kardeş. Hızlı kesmekte önemli aslında. Erken oyunda şuan moblar çok güçlü orta oyunda güçsüzleşiyor.

Alıntıları Göster
    Yakında Nunu'da o WR/BR'e sahip olur demedi demeyin...

• Her maç ww geliyor ve buildleride soyle gidiyor

As jung itemi
    Gezgin cizme
    Mahvolmus
    Aklin sonu
    Donmus balyoz
    Donmus yürek
    Ruh gomlegi

Nerde gorsem bu itemler
  • Fena halde gıcık bir karakter oldu bu Warwick. Fena halde nerf yemeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

Fena halde gıcık bir karakter oldu bu Warwick. Fena halde nerf yemeli.
    skarnerda base atmadan temızlıyor ama oynayan yok
  • Selametle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anthropomancy

Selametle...
    Şuanki meta'da WW teke tek de kesecek hero yok o yüzden taşıma olayı %65-%70 arası
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.