Şimdi Ara

WARZONE PACKETLOSS SORUNU ALTERNATİF ÇÖZÜM VE MİLLENİCOM'A GEÇİŞ İŞLEMLERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
4
Favori
13.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Süper 😁 tracert testi atabilirsen çok makbule geçer hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Hangi IP'ye hocam verirsen hemen yapıp göndereyim?
  • FrtTR kullanıcısına yanıt
    Tracert 173.244.199.229

buyur hocam

WARZONE PACKETLOSS SORUNU ALTERNATİF ÇÖZÜM VE MİLLENİCOM'A GEÇİŞ İŞLEMLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrtTR -- 12 Nisan 2020; 21:34:40 >
  • FrtTR kullanıcısına yanıt
    Ping değerleri 20ms az zaten hertürlü türknet ten. Türk Telekom ile aynı nerede ise.

Bu arada alt yapınız türk Telekom mu ?

Türk Telekom ile tek fark yine yönlendiriciler. Türk net in kullandığı Gayrettepe demekki en dandik olan 😁

• Turknet abonoleğimi an itibari ile sonlandırıp millicoma başvurdum. Superonline için başvuru yapmak istedim vodafone altyapısını kullandıklarını öğrenince buraya geçme kararı aldım. referans no yu kullandım burda verdiğiniz bilgi verme emeğinin karşılığı için . Sonuçları burdan paylaşıyor olucam. Bye bye turknet..
  • inceoktay İ kullanıcısına yanıt
    evet aynı telefon millenicoma geçiyor telefon hattı üzerinden internet alıyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: KenanK89

Millenicom a geçmiş arkadaştan hala bir tracert testi göremedim ? 🤔
    bugün paylaşacağım ilgilenemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: elessar86

Turknet abonoleğimi an itibari ile sonlandırıp millicoma başvurdum. Superonline için başvuru yapmak istedim vodafone altyapısını kullandıklarını öğrenince buraya geçme kararı aldım. referans no yu kullandım burda verdiğiniz bilgi verme emeğinin karşılığı için . Sonuçları burdan paylaşıyor olucam. Bye bye turknet..
    çok teşekkür ederim listeyi güncelliyorum sizide ekledim geçiş yapınca sonucu paylaşırsınız tekrar güncellerim
  • emremutlu400 kullanıcısına yanıt
    Sorun yok hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: emremutlu400

çok teşekkür ederim listeyi güncelliyorum sizide ekledim geçiş yapınca sonucu paylaşırsınız tekrar güncellerim

Alıntıları Göster
    hocam şuan hız nasıl milenicom da şuan türknet te hız yine düştü ping tavan yaptı
  • Bende de aynı şekilde paket loss problemi var ama pubglite oynuyorum ve 3sn de bir %10 %8 gibi yükseliyor onla beraber ping değerlerim de yükseliyor. Sanırım benim çözümüm de millicom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zgn35 -- 12 Nisan 2020; 22:19:21 >
  • inceoktay İ kullanıcısına yanıt
    şuanda millenicom da da öyle başka bir problem olabilir
  • emremutlu400 kullanıcısına yanıt
    Arada sırada hız düşüleri bulunduğumuz virüs muhabbeti sebebi anlarım. Türk net te olay çok farklı ya. Düşüşte sadece hız olarak değil. Komple göçüyor gibi. DNS leri falan cevap vermiyor. Yani devamlı sabit internet olmuyor.

• Türknette aynı sorunu yaşadım ama ben adsl2+ kullanıyordum ve modemde MTU ayarını değiştirdim sorunum ortadan kalktı bazı aboneler modemde mtu ayarı yok fiberde mtu yok, o yüzden kapsamlı bir çözüm olmuyor ben bu şekilde aştım ilerde hızım artarsa bu sıkıntıyı yaşarsam çıkarım büyük ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoĞu_KaN

Türknette aynı sorunu yaşadım ama ben adsl2+ kullanıyordum ve modemde MTU ayarını değiştirdim sorunum ortadan kalktı bazı aboneler modemde mtu ayarı yok fiberde mtu yok, o yüzden kapsamlı bir çözüm olmuyor ben bu şekilde aştım ilerde hızım artarsa bu sıkıntıyı yaşarsam çıkarım büyük ihtimal
    Bunun için TCPOptimizer programını tavsiye ediyorum. İdeal mtu değerlerinizi MTU/Latency - Largest MTU tıklayarak test sonucunuza göre ayarlama yapabilirsiniz. Modem 1480 çıkan sonuç da 1480 örneğin benim değerlerimde. Ama Ps4 de bunu uygulamama rağmen Packetloss problemini çözemedim.
  • Bazı istisnai durumlarda port yönlendirme vb işlemler çözüm olmuş. Ama genel itibari ile sorun çözümü net bir şekilde bulunmuş değil inşallah bulunur en azından turknet belki kaybettiği aboneleri görüp daha titiz davranır bence yetkili merceğe bu kişi sayısı ulaşsa sormayacak mı mühendislerine

"siz ne işe yarıyorsunuz benim bu kadar abonem kayboldu"

yorumum bu şekilde bakalım ilerleyen süreç ne gösterecek
    WARZONE PACKETLOSS SORUNU ALTERNATİF ÇÖZÜM VE MİLLENİCOM'A GEÇİŞ İŞLEMLERİ

[simage]https://store.donanimhaber.com/48/1a/fd/481afdbddbe5736798ed76edcd9bfac8.jpeg [/simage]

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.