Vestel Multi Klima Pişmanlığı
Vestel Flora Doğa Multi inverter Plus ac 9+9+12 27000btu luk Klima satın aldım. Klimayı haziran ayı başı gibi taktırmak istedim. Keşif yapıldı ve klima kurulumuna gelindiğinde dış ünitenin çok ağır olması sebebiyle cam önüne takılamadı ve tekrar bir keşif yapıldı. Boru siparişi vs durumlarından nihayet klimam 29 haziranda kuruldu. Kurulumdan 2 gün sonra dış üniteden gaz sesi geldiğini fark ettim ve video ya aldım. Daha sonra klima soğutmamaya başladı. Servis geldi klimanın iç tarafında kaçak olduğunu söyledi ve kayıt tuttu. Genel merkezden geri dönüş geldi ve tamir yöntemine gitmeyi önerdiler (mevcut kaçağı kaynak yoluyla kapatacakları daha sonra bu kaynakta tekrar sorun oluşabileceğinden kabul etmedim) değişim istedim ve değişim onaylandı. Ben bugün yarın klima gelecek derken genel merkez geri dönüş yaparak dış ünitenin ellerinde olmadığını yeni üretileceğini söyledi. Merkezle bugünkü son konuşmamızda şimdi de bekleyişim 31 ine ötelendi. Şu anda sürekli bir öteleme kampanyası yapılarak mağdur edilmekteyim. Evimiz çatı katı ve eşim hamile. Bu yaz döneminde bu klimayı kullanamayacaksak ne zaman kullanacağız.
Alırken tekrardan düşünün diye bilgi vermek istedim. Vestel'le olmaz neden olsun!
Merhabalar,
ECA P42 ye kadar giden PROTEUS PREMİX model kombiye sahibim. Uygulamadan kontrollü General Life'ın HT300S Smart model termostatını aldım fakat çalıştıramıyorum.
Sorunum cihaz telefon ve kombiye bağlı olan termostat hepsi bağlı. Telefondan ısıyı yükseltiyorum. Termostat kutusuna sinyal geliyor fakat kombi harekete geçmiyor. Kombi bağlantılarını farklı koblolar ile tekrar tekrar denedim bir problem gözükmüyor. Cihaz P44 e kadar devam etmiyor edindiğim bilgi 2020 ve öncesinden p42 ye kadar var ve otomatik termostat ayarı açık olarak geliyormuş.
Edit: cihaza 0.75 kablo ile bağlantı yaptım. Çalıştı, bilginize
Kısa Çalışma Ödeneği Bitiyor (Ne olacak)
Merhaba arkadaşlar,
Bildiğiniz üzre kısa çalışma ödeneği mart ayı sonunda bitiyor peki ne olacak?
1 nisan itibariyle işveren mecbur kçö de veya ücretsiz izinde olan işçiyi geri çağırmak zorunda mı?
Bilgisi olan arkadaşlar var mı?
Dolmuşçunun Tutanak Tutmaması Yardım
|
Asus Şarjdayken Kitlenme
|
Aliexpress 500TL'ye Kadar Kulakiçi Tavsiyesi
|
Lg g7 vs mi 9t
|
G3 Şebeke Sorunu
|
550d satıp ne alınabilir?
|
g500 modelinin hepsi mi sorunlu
|
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 46
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 4.896 (Bu ay: 92)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri