Şimdi Ara

550d satıp ne alınabilir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 550d makinem var 35k da şuan.

Elimde mevcut lens olarak
    sigma 70-300 apo macro dg
    50mm 1.8
    tamron 17-50 vc'siz var.

Makineyi değiştirmek istiyorum genellikle manzara ve portre çekim yapıyorum.

Düşüncelerim arasında 7d baskın ama çoğu övgüsü video çekimine gidiyor ve ben video çekmiyorum.Tabi bütçe de sınırlı alacağım makine 2. el olacak gibi görünüyor.

Tavsiyeleriniz için teşekkürler

• SIstem degil govde degistireceksiniz dogru mudur ? 7d iyi tercih olur govde ozellikleri acisindan ama fotografta aman aman bi kalite artisi olacagini sanmiyorum. 550dyi degistirme tercihini neden aldiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de farkındayım öyle ahım şahım fark yaratmayacağını.550d üzerine baya bir makine çıktı değiştirsem mi artık diye düşünce sardı sadece.Sonradan 550 yi satmak çok sıkıntı olur mu diye düşündüm.Aslında nikon'a da geçebilirim.Piyasası olan elden çıkartabileceğim temiz lensler.
  • D5300 + Tamron 16-300 [Spot 2.el uygun fiyatlara alınabilir.]
  • Yeni bir heyecan için Nikon'a geçebilirsiniz tabi. Canon'da kalırsanız alacağınız aps-c sensörlü makineler size makineyi değiştirdiğiniz hissini vermeyecek çünkü çoğu yönden 550D ile benziyorlar. O yüzden farklılık amacındaysanız ya full frame alın ya da Nikon'a geçin. Dslr kullanıcılarına uzak geliyor ama aynasızlara da bakabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gövdeyi satabilirseniz lensleri de elden çıkarıp farklı markalar deneyebilirsiniz .
  • Aslında bi nikon denesem mi diye düşünmüyor deilim ama.Peki diyelim makinemi sattım 2. el temiz uygun makine için sahibinden mi hayyam mı ne tavsiye edersiniz.Aslında mantıken değiştirmemek lazım ama :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Halen Sony a6000 alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olympus OM-D E-M5 almanı tavsiye ederim ben bundan önce Canon 100D ve 70D kullanıyordum şuan lenslerde küçüldüğü için çok rahatım. İlerleyen zamanlarda piyasada aynasızlar daha fazla olacak daha sonra elinden çıkarman daha kolay olur hele ki elindeki makine Micro 4/3 veya Sony alpha bir makineyse.
  • 7d gider. İmaj kalitesi aynı olsa da o verdiği hissiyata hasta olursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5D mkII tabi bulabilirsen, onun dışında aps-c alınmaz tekrardan. ff e geçince farkı anlarsın.
    tezat olacak fakat, aps-c olan fujifilm xt1 xt10 xt100t de tercih edilebilir. sensör ve lensler de oldukça kaliteli.
    yada tüm ekipmanı ver d750 nikon al 50 1.8 ile tepe tepe kullan. araştır, 10 numara.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.