Vestel Flora Doğa Multi inverter Plus ac 9+9+12 27000btu luk Klima satın aldım. Klimayı haziran ayı başı gibi taktırmak istedim. Keşif yapıldı ve klima kurulumuna gelindiğinde dış ünitenin çok ağır olması sebebiyle cam önüne takılamadı ve tekrar bir keşif yapıldı. Boru siparişi vs durumlarından nihayet klimam 29 haziranda kuruldu. Kurulumdan 2 gün sonra dış üniteden gaz sesi geldiğini fark ettim ve video ya aldım. Daha sonra klima soğutmamaya başladı. Servis geldi klimanın iç tarafında kaçak olduğunu söyledi ve kayıt tuttu. Genel merkezden geri dönüş geldi ve tamir yöntemine gitmeyi önerdiler (mevcut kaçağı kaynak yoluyla kapatacakları daha sonra bu kaynakta tekrar sorun oluşabileceğinden kabul etmedim) değişim istedim ve değişim onaylandı. Ben bugün yarın klima gelecek derken genel merkez geri dönüş yaparak dış ünitenin ellerinde olmadığını yeni üretileceğini söyledi. Merkezle bugünkü son konuşmamızda şimdi de bekleyişim 31 ine ötelendi. Şu anda sürekli bir öteleme kampanyası yapılarak mağdur edilmekteyim. Evimiz çatı katı ve eşim hamile. Bu yaz döneminde bu klimayı kullanamayacaksak ne zaman kullanacağız. Alırken tekrardan düşünün diye bilgi vermek istedim. Vestel'le olmaz neden olsun! |
Vestel Multi Klima Pişmanlığı
-
-
Vestel hiç bir aleti evinize sokmayın !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 26 Temmuz 2024; 16:53:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Almadan önce haber versen kararim net aliyorum deseydin emin ol 100 kişiden 99 asla alma yaklaşma derdi.Sonra böyle pişman oluyorsunuz yazik günah,arcelik beko vestel regal vs ürünlere değil en azindan bilimem klima markalari olan markalara yönelseniz de pişman duymazsiniz.Allah sabir versin parani geri al
Haklısınız durumların bu kadar kötü olduğunun farkında değildim. Yerli üretime destek ve fiyat olarak da biraz uygun diye tercih ettik fakat, bu kadar yıpratılacağımızı ve pişmanlık duyacağımızı hiç düşünmemiştik. Amacım alacak diğer arkadaşlar için farkındalık yaratmak.
-
İnanır mısınız ne arayan var ne soran ben bu kadar rezil bir firma görmedim. Sözde 31 ine kadar üretilip gönderilecekti arayıp kusura bakmayın diyen bile yok... Gönderilecek de sonra gelip kuracaklar da... Arkadaşlar almayın aldırtmayın zaten her yerde şikayet varmış hata etmişiz siz etmeyin.
-
Vestel kafa bulmaya devam ediyor. 31 inde stoğa girecek diye söz verildi. Bugün arandım stoğa girmediğini stoğa ne zaman gireceği ile ilgili teknik ekibimize soru sorulduğu bilgisi verildi. Yani şu an stoğa giriş tarihi bile belli değil. Benimle kafa buluyorlar dalga geçiyorlar.
5 gün daha geçti, arandım. Stoklaşma henüz yok tarih veremiyoruz diyorlar. VESTEL TÜRKİYENİN YÜZ KARASI, EN KÖTÜ FİRMASI!!!
Alacaklar, almakta kararsız kalanlar. Alıp da benim çektiklerimi çekmeyin.
-
Geçen hafta pazartesi arandım, bu hafta içi stoğa girmesi bekleniyor denildi. Her zamanki gibi kalitesiyle dönüş olmadı. Şimdi aradım çözüm merkezimiz ilgileniyor diyorlar. Sürekli öteleme kampanyası. Vestel kalitesi devam ediyor. 😀 Ben böyle bir firma ne gördüm ne tanıdım ne duydum. TR nin en kötüsü. Durumum artık komediye bağladı. Yaz bitti 65000TL lik klimamı kullanamıyorum. Hamile eşimin ahı sebep olanlara tutar umarım!
Bugün tekrar arandım klimanın stoğa girdiğini söylüyorlar. 1 hafta içinde teslim edilecekmiş. Hiç inanmıyorum artık 2 aydır 3 kere 2 haftada bir arayıp bu hafta stoğa girmesi bekleniyor diyorlardı. Şimdi yeni öteleme kampanyası kargoda yaşanacak belli ki. Ayrıca bu adam yaz döneminde 2.5 aydır klimasını kullanamıyor bir özür birşey yok abi biz kimiz. Diyorum size TR en kötüsü.
Vestelle olmaz, neden olsun.
Burada Vestel seven kişi sayısı yok denecek kadar az almadan önce sorsaydınız vazgeçirlerdi.
Başınıza bir olay gelmiş şanssızlık diyelim ama yinede alınmayacak bir isim.
18.000btu diye sattığı cihaza 10.900btu kompresör koyan bir firmadan herşey beklenir. (YouTube videolarına bakabilirsiniz)
Yerli milli markamız diyerek destek olalım diyoruz ama keriz yerine koyuluyoruz maalesef.
5 yıl önce 30 gün içinde koşulsuz iade olduğu için bir şans vererek bulaşık makinesi aldım 2. Gün iade talebi oluşturdum bu kadar dandik bir üretim olamaz. Bu en basit makine bunu bile doğru düzgün yapamıyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X