Şimdi Ara

Wasteland 2 (2014) [ANA KONU] (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
688
Cevap
9
Favori
32.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Lovelorn Rhapsody

Türkçe yama demişim, ayarlarda türkçe seçeneği yok originden oynuyorum.
    Ben de Steam'de yapamadım Director's Cut'ta Türkçe için çözüm hala yok mu?
  • Oyunu aylar önce askere gitmeden bir kaç gece önce 2 saat oynamış hayran kalmıştım. Aradan geçen süreçte de sürekli kafamın bir yerinde olan ve vakit ayırsam da oynayabilsem dediğim bir oyundu. Bugün yaklaşık 3 saat kadar oynadım, iki kez baştan başladım. İlk başta cerrah vermediğim için takımın üç üyesini kaybettim, ikinci oyunumda cerrah skillinin faydasını epey gördüm ancak yorumlara baktığımda luck gereksiz denmiş, bense dört yaptım. Takım şu an nispeten daha dengeli ancak bir üçüncü oyun açıp tekrar mı başlasam bilemedim, gerek yok gibi aslında. Şeyi soracağım, birincisi bu botanik bahçesinde patlayan kozadan hastalık kaptı karakter, onu nasıl geçiririz, bir de asıl önemli sorum şu, partiyi dinlendirip canlarını fulleyebilmenin yolu yok mu? 1 canla geziyorlar şu an ilk kombatta patates olacaklar. Oyuna başladığımız üsse mi dönmemiz gerekiyor? Kamp falan kuramıyor muyuz?

• Zebercet kullanıcısına yanıt
    Hastalık için aşı buluyorsun biraz ilerde, kullanınca temizleniyor. Sağlık içinse doktoruna verdiğin sağlık kitlerini kullanmakdan veya bulduğun abur cubur yemek tarzı şeyleri yemekten başka bir yol yok, birde level atladığında tamamlanıyor.
    Kamp ve rest olayı mevcut değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cexxx

Hastalık için aşı buluyorsun biraz ilerde, kullanınca temizleniyor. Sağlık içinse doktoruna verdiğin sağlık kitlerini kullanmakdan veya bulduğun abur cubur yemek tarzı şeyleri yemekten başka bir yol yok, birde level atladığında tamamlanıyor.
    Kamp ve rest olayı mevcut değil.
    Teşekkürler. Böyle devam edeceğim. Kamp tarzı bir şey olsaymış keşke.
  • Yahu kafam şişti üç saattir dönüp duruyorum. Darvin köyüne git diyor gittik, şifreli kapı var şifre nerede. Hapishanedeki taretli elemanın bilgisayarına gireyim diyorum ona da girmiyor - bilgisayarcı olarak kastığım bir karakter var takımda - E hadi diyorum bari radyo kulesine gideyim dedim kuleyi tamir etmek için palet mi ne eksik diyor, palet kim bilir nerede. Kanser oldum ya. Vagon kampı kasabasında da hır gür çıktı herkesi temizlemek zorunda kaldım. Holliday dükkana bomba döşemiş bekliyor. Bombaları çözmek için de bomba skillini fullemek gerekiyor sanırım 3 seviye bomba skilli var ona rağmen yüzde 0 başarı olasılığı var.

Wasteland 2 (2014) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 18 Mart 2020; 23:55:17 >

• Vay be bitti bu da epey gözümde büyüyordu aslında ama 45 saat gibi bir sürede bitirdim. Full intelligence başlayınca dört karakterin de önemli skillerini fulledim. Oyun yine de bence Kaliforniya bölümünde orantısız zorlaşıyor robotlar söz konusu olunca. Medic elemanımıza acayip iş düşüyor oralarda. Sevdim oyunu biraz ruh eksik gibiydi sanki nasıl desem sanat tasarımlarında bir zayıflık sezdim türü içinde de kıyas yapacak bir durumda değilim fazlaca oynamadım bu türde oyun ama sözgelimi bir Divinity kadar üzerinde uğraşılmamış gibi geldi. Bir de sanırım bu tür post apoliptik senaryolarda sık bir tekrara düşme söz konusu. Fallout 4 senaryosuna yakın buldum oyunu. Yazacak daha özgün bir fikir bulamıyorlar sanırım. Bir üst akıl sentetik ya da robot dediğimiz türü yaratıyor, biz de istersek o güce karşı savaşıyor ya da o safa katılıyoruz. Bun eleştirmek adına da söylemiyorum aslında ama oyundan biraz daha derinlik bekliyordum. Zamanla yeni bir partiyle tekrar başlayabilirim.

Üçüncü oyun ise aşırı derecede hantal görünüyor. Sanat tasarımı kasacağız diye bu sefer oyunu aşırı gereksiz detaylarla süslemişler gibi. Konuşma ekranı falan felaket görünüyor. Düşündüm de 2. oyunun sadeliği yeter.

• Çiftlik bölümündeyim. İç içe girmiş mekanlar, tarlalar görevin nerede olduğunu youtube videolarından bakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironmaster17

Çiftlik bölümündeyim. İç içe girmiş mekanlar, tarlalar görevin nerede olduğunu youtube videolarından bakıyorum.
    Ben çiftlik bölümünde kanser olmuştum. Rahat üç partiyle baştan başladım ama ı ıh. En son açtığım partiyle diğer bölgeye gidince oyun açılmıştı. Çiftlik çok karmaşık ve zor geliyor erken aşamalar için. Bariz bir seviye farkı var orada. Oyunu ilk kez oynayacaklar Highpool'a gitsinler daha kolay oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.