Şimdi Ara

Wasteland 2 (2014) [ANA KONU] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
688
Cevap
9
Favori
32.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yönetmenin kesiğini (Lol) çıkmasına az kala yeni bir güncelleme geldi DC yle alakalı.

https://www.kickstarter.com/projects/inxile/wasteland-2/posts/1372343

Wasteland 2 (2014) [ANA KONU] Wasteland 2 (2014) [ANA KONU]
     Wasteland 2 (2014) [ANA KONU] Wasteland 2 (2014) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 5 Ekim 2015; 16:29:51 >

• Son bir video daha çıkmadan, bu sefer partiyle ilgili ama arada biraz çatışmada gösteriyor. Daha bir güzel olmuş gibin.

• Oyunun Director's Cut versiyonu açıldı indirme için, 8 GB lik "ufak" bir dosya :D
    Ayrı bir oyun olarak geliyor steama ve gog a, eskisinin üzerine indirmiyor.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    farkı nedir ekstra dlc falan mı içeriyor acaba
  • Doom II kullanıcısına yanıt
    Oyunun komple elden geçmiş versiyonu, yeni bir oyun neredeyse grafik ve oynanabilirlik bakımından.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    anladım, unity'nin yeni versiyonuyla yenilenecek deniyordu bu o beklenen sürüm demek, merak ettiğim goty ibaresiyle sunulacak yeni sürüm director's cut olarak mı çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom II -- 14 Ekim 2015; 17:46:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Oyunun komple elden geçmiş versiyonu, yeni bir oyun neredeyse grafik ve oynanabilirlik bakımından.

tr desteği gelecekti dc surumu ile geldi m i?=
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Baktım şimdi oyuna girip, dil seçenekleri arasında Türkçe yok şu an için :/ Soralım bakalım sağa, sola.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Baktım şimdi oyuna girip, dil seçenekleri arasında Türkçe yok şu an için :/ Soralım bakalım sağa, sola.

nasıl ya :( o kadar bsc de haber oldu dc geldiğinde resmi dil seçeneği gelecek diye hatta çevirenlerde öyle demişti

edit:
    şöyle bir şey buldum

"Oyun GOTY sürüm güncellemesiyle 13 Kasım 2015 tarihinden itibaren Türkçe olarak oynanabilecektir."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 15 Ekim 2015; 21:49:41 >
  • oyunu çeviren crewals ekibinden açıklama şu şekilde geldi

Merhaba arkadaşlar. İki gün sonra Wasteland - Director's Cut yayınlanacak nitekim Türkçe eklenmeyecek. Yapımcı teknik bazı sorunlardan dolayı biraz daha zamana ihtiyaçları olduğunu bildirdi. Bu projedeki işimiz 25 Temmuz'da bittiği halde böyle bir durumla karşılaşmak bizi çok üzdü. Biraz daha beklememiz gerekecek.

Steam'de inXile update duyurularında paylaşılabilir nitekim şu aşamada faydası olmaz. Biz de çevirdiğimiz 570k kelimeyi oyunda görememekten dolayı çok üzülüyoruz. Söz verdiler, kendi hataları olduğunu belirttiler, beklemedeyiz.

ben derimki bu firma eğer türkçe dil desteğine bu kötülüğü yapıyorsa çeviren ekip çeviri dosyasını internete uploads etmeli
    paralı sürüm oynanmayı haketmiyor
  • Önceki sürümü nasıl kaldırırız arkadaşlar? Zaten şu saatten sonra oynamam da neden steam otomatik kaldırmadı ki bunu?
  • http://store.steampowered.com/app/240760/

Arkadaşlar Türkçe Dil Desteği Oyuna Eklenmiştir Hayırlı olsun
    GOG ve diğer sürümlerine patch ilerde çıkacak şimdilik sadece ama sadece Director's Cut sürümünde mevcuttur
    Özellikle Crewals ekibine cem filiz ve arkadaşlarına teşekkür ederiz güle güle oynayın
  • Oyun Türkçe olarak nasıl oynayanlar yorum yapabilir mi?
  • steam indirimlerindeyken almak lazım bu oyunu,bu tarz kılıçlı kalkanlı olmayan oyunları mumla arıyoruz...
  • arkadaşlar g2a dan classic wasteland 2 sürümü alsak DC oynayabilir miyiz ?

bir arkadaş TR dil dosyalarını upload edebilir mi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 8 Kasım 2015; 18:49:24 >
  • Hocam wasteland 2 ile director cut sürümü arasındaki farkları nasıl buldunuz Wasteland 2 deki eksiklikler giderilmiş mi sizin yorumlarınız benim için önemli şimdiden teşekkürler Yalnız oyunun Türkçe olması ayrı bir tat katmış yapanların emeklerine sağlık
  • dimitrixxx kullanıcısına yanıt
    Baya fark var ve çok daha iyi durumda. Ama ne yazık ki biraz sorunlu çıkış yaptı DC, bug vardı baya. Bir kısmı giderildi ama gene karşılaşan varmış. Büyük eksikler giderilmiş en azından.

-Görsellik olarak 2 gömlek üstün olmuş durumda.
    -Seslendirme iyi ile vasat arası gidip geliyor.
    -Yeni görevler, çözüm yolları, diyaloglar daha da renk katmış oyuna.
    -Kullanıcı ara yüzü daha öncekine göre derli toplu olmuş ama satış ekranı sınıfta kalmış bu seferde.
    -Savaş ve karakter sistemi elden geçmiş iyice. Ama gene bazı silahlar gereksiz kalıyor diğerlerine göre. Tabanca ve pompalı tüfekler sönük kalıyor diğer silahların yanında fazlasıyla.
    -Eklenen perk ve quirkler güzel ama çok düşünülmemiş gibi çoğu, elden geçmesi gerekecek gibi tekrar o kısmın.

Tam oynayamadım aslında, bu aralar oyun gündemi sıcak. Ama her haliyle önceki versiyondan iyi, düşünmeden oynayanabilir türü sevenler için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 11 Kasım 2015; 11:20:45 >

• Inxile güncellemelerle iyicene oturtacaklardır hocam çünkü oyuncuları dinliyorlar ve ona göre geliştiriyorlar oyunu zaten fallout 4 fiyasko oldu benim için keşke yeni bir fallout Brian Fargo ve ekibinden gelse

Bu arada underrail den ses var mı hocam çıkmak bilmedi oyun
  • Oyuna direk directors cut dan mi baslayayim arkadaşlar. Normal wasteland 2 yı hiç oynamadım zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StackOverflow

Oyuna direk directors cut dan mi baslayayim arkadaşlar. Normal wasteland 2 yı hiç oynamadım zaten.

Evet direkt Directors Cut ile başlayın, eskisinin gelişmiş versiyonu.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.