Şimdi Ara

Wasteland 2 (2014) [ANA KONU] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
688
Cevap
9
Favori
32.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaos7

28 lira...

58 lira olarak görünüyor steam de.
  • Rpg manyagiyim ama bu oyunda yarattigim hic bir karakter icime sinmedi, oyuna tum gun baslayamadim daha. Konuda biri varsa su an yardimci olabilir mi karakterlerimi yazsam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak-09k

Rpg manyagiyim ama bu oyunda yarattigim hic bir karakter icime sinmedi, oyuna tum gun baslayamadim daha. Konuda biri varsa su an yardimci olabilir mi karakterlerimi yazsam?

Yazıp cevap beklemek yerine buradaki en azından son beş sayfayı okumalısın. Madem RPG manyağısın, okumak senin için zor olmamalı. Ayrıca RPG oynayan adam hayal gücü olan adamdır, ortalamanın da üstü zekâya sahip adamdır, genellikle.

Bir de burayı oku. Ama daha önce yanıtlanmış bir şeyi sorma.

https://forums.inxile-entertainment.com/viewtopic.php?f=40&t=9765&start=60

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

quote:

Orijinalden alıntı: Burak-09k

Rpg manyagiyim ama bu oyunda yarattigim hic bir karakter icime sinmedi, oyuna tum gun baslayamadim daha. Konuda biri varsa su an yardimci olabilir mi karakterlerimi yazsam?

Yazıp cevap beklemek yerine buradaki en azından son beş sayfayı okumalısın. Madem RPG manyağısın, okumak senin için zor olmamalı. Ayrıca RPG oynayan adam hayal gücü olan adamdır, ortalamanın da üstü zekâya sahip adamdır, genellikle.

Bir de burayı oku. Ama daha önce yanıtlanmış bir şeyi sorma.

https://forums.inxile-entertainment.com/viewtopic.php?f=40&t=9765&start=60

Okudum ama aklimdaki iki-uc sorunun cevabi maalesef burada yok. Okumak benim icin hic zor degil ve haz aldigim bir sey. Ben bu forumu herhangi bir konuda yardim almak ve yardima ihtiyaci olana yardim etmek icin kullaniyorum ve kafamda burada yaniti olmayan soru isaretleri var. Sen de bir konuyu takip ediyorsan ve yardimci olmak istiyorsan; ya yardimci ol, ya da baskalarinin hayal gucu ve okuma aliskanliklarini karistirma, ve mesaja kayitsiz kal. Bir foruma uye olmanin asil amaci, cevaba kisa surede ulasmaktir, bunu da unutma.

• Takip ettiğim bir konuda hep aynı soruların sorulmasına yanıtsız, kayıtsız kalamam. Bir düzen içinde yazıyoruz, son sayfaların hepsinin soru olduğunu düşünsene. Cevaba kısa sürede ulaşmak senin elinde, eğer kafanda soru işareti varsa onu sormalısın. Karakter yarattım bir yollasam bakar mısınız demek farklı bir şey. Düşünce sırf kendinizden çıkıyor diye körü körüne bu kadar sahiplenmeyin şu "forumun amacı" konusundaki fikirlerinizi.

Ekleyeyim, oyunlar hakkındaki her şey internette var. Bulamadıysanız doğru yere bakmamışsınızdır. Çok ayıp, çok kötü bir şey yaptınız demiyorum ama son iki sayfada bile karakter yaratırken neye dikkat etmenizi öğütleyen dostlar var konuda. Benim de yolladığım linkte her şey anlatılmış. Oyunun yapımcısının forumu orası, aklınıza takılan soruları bunlara rağmen bulamıyorsanız net bir şekilde sorun. Karakter yaratımı ile ilgili genel taktikleri istiyorsunuz gibi bir mesaj atmışsınız, onunla ilgili detaylar her yerde var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 9 Kasım 2014; 22:40:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: StackOverflow

quote:

28 lira...

Forumdaki bir arkadaştan 28'e aldım. Ranger Edition hem de. Yani birinci oyunun keyini de aldım.

Orijinal oyunlar başlığını bir kurcala derim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: StackOverflow

quote:

28 lira...

Forumdaki bir arkadaştan 28'e aldım. Ranger Edition hem de. Yani birinci oyunun keyini de aldım.

Orijinal oyunlar başlığını bir kurcala derim.

Bard's Tale de mi vardı RE'de?
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    O başka bir sürümdü sanırım hocam. Ultimate gibi filan...
  • Kapsamlı bir yama geldi. Hiç bitmeyen savaş ve ara sahneleri düzeltmiş en önemli olarak.

http://wastelandrpg.tumblr.com/post/102989563471/wasteland-2-patch-4-changelog-60863

Kaynağı kaybettim ama yakın zamanda Brian Fargo oyundan çıkarmak zorunda kaldıkları mekanları ve görevleri oyuna eklemek istediklerini söylemişti. yıl başından sonra bir "Enhanced edition" gelebilir.
  • yamayı nereden indirebiliriz..
  • arkadaşlar oyunun gog sürümü var elimde sorunuma gelecek olursak, oyuna patch yüklemeye çalışınca hata veriyor.
    incorrect location gibi, bunun sebebi nedir? (sürüm 2.0.8, 2.0.10'a yükselteceğim.)
  • Son patch dir

http://180upload.com/tc09m581ivnm

GOG version Wasteland 2 Patch 5 2.4.0.16

patch kuramayan olursa önce tamamen uninstall edip GOG versiyonu şu sırayla kurmaları gerekiyor
    2.0.0.8 (Ana Dosya)
    2.1.0.10
    2.2.0.11
    2.3.0.12
    2.4.0.13
    2.4.0.14 (Patch 3)
    2.4.0.15 (Patch 4)
    2.4.0.16 (Patch 5)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pandorabox -- 1 Ocak 2015; 0:26:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pandorabox

Son patch dir

patch kuramayan olursa önce tamamen uninstall edip GOG versiyonu şu sırayla kurmaları gerekiyor
    2.0.0.8 (Ana Dosya)
    2.1.0.10
    2.2.0.11
    2.3.0.12
    2.4.0.13
    2.4.0.14 (Patch 4)
    2.4.0.15 (Patch 5)

dediğin sürümlere sahibim ama ne zaman patchlemeye çalışsam aldığım hata

Wasteland 2 patch log
    Update from version 2.0.0.8 to 2.1.0.10

Incorrect version of: D:\Wasteland 2\WL2.exe
    Incorrect version of: D:\Wasteland 2\WL2_Data\level0
    Incorrect version of: D:\Wasteland 2\WL2_Data\sharedassets1.assets
    Incorrect version of: D:\Wasteland 2\WL2_Data\Streaming\Items\ItemTemplates.unity3d
    Incorrect version of: D:\Wasteland 2\WL2_Data\Streaming\Items\ItemTemplates_CharacterCreate.unity3d
    Incorrect version of: D:\Wasteland 2\WL2_Data\Streaming\Mobs\MobTemplates.unity3d
    Incorrect version of: D:\Wasteland 2\WL2_Data\Streaming\AudioControllers\AudioControllers.unity3d

diye uzayıp giden bir hata alıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: yekepe

quote:

Orijinalden alıntı: pandorabox

Son patch dir

2.0.0.8 (Ana Dosya)
    2.1.0.10
    2.2.0.11
    2.3.0.12
    2.4.0.13
    2.4.0.14 (Patch 4)
    2.4.0.15 (Patch 5)

dediğin sürümlere sahibim ama ne zaman patchlemeye çalışsam aldığım hata

Wasteland 2 patch log
    Update from version 2.0.0.8 to 2.1.0.10

Incorrect version of: D:\Wasteland 2\WL2.exe
    Incorrect version of: D:\Wasteland 2\WL2_Data\level0
    Incorrect version of: D:\Wasteland 2\WL2_Data\sharedassets1.assets
    Incorrect version of: D:\Wasteland 2\WL2_Data\Streaming\Items\ItemTemplates.unity3d
    Incorrect version of: D:\Wasteland 2\WL2_Data\Streaming\Items\ItemTemplates_CharacterCreate.unity3d
    Incorrect version of: D:\Wasteland 2\WL2_Data\Streaming\Mobs\MobTemplates.unity3d
    Incorrect version of: D:\Wasteland 2\WL2_Data\Streaming\AudioControllers\AudioControllers.unity3d

diye uzayıp giden bir hata alıyorum.

Doğrudur bende aynı hatayı aldım sonra tamamen sildim ve bu patch ver sirasiyla kurdum hiç bir sorun çıkmadı

belki senin 2.0.0.8 veya 2.1.0.10 sürümündeki dosyalarda bir problem vardır ama dediğim gibi tamamen uninstall et hiç dosyası kalmasın
    sonra 2.0.0.8 üstüne 2.1.0.10 ve devam patchleri sırasıyla kurman gerekiyor önemli olan sıra atlamamış olması gerekiyor sıra atladığın zaman işte bu hata meydana geliyor

• Bu oyunda 4 kişi yerine tek kişi seçip oynayabiliyor muyuz?
    Eski fallout tarzı oyun arıyorum, ona biraz benziyor sanırım değil mi?
  • DarkEternal kullanıcısına yanıt
    Tek kişi ile oynanabilir ama oyun en az 4 kişiye göre ayarlanmış durumda zorlukta, baya bir zorlar tek tabanca.
    Fallout benzeri ama tam olarak değil, daha çok çatışma ağırlıklı, diyaloglar ve yetenekler Falloutlar kadar etkilli değil. Ama geçtiği mekan/zaman ve oynanış/tarz olarak Fallout hissini veriyor.
    Birebir Fallout deneyimi için Underrail'i öneririm, hatta Falloutlardan bile iyi bir oyun olma yolunda ilerliyor. Aynı çağda geçmese bile oynanış ve mekanikler olarak bunlara yakın Age of Decadance da var tavsiye edebileceğim. Bu da çıkmadı henüz
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Underrail da daha çıkmamış, eski Fallout tarzı oyun yok herhalde piyasada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkEternal -- 10 Şubat 2015; 16:40:59 >
  • Wasteland 2 Patch 6 Changelog (65562)

GOG Version

https://mega.co.nz/#!S5VXgSTZ!VYsnZKEXoUTGu-yAuycSU_Z3FfazrWf5eZOOk7ed2do
  • Oyun XBone için duyuruldu... Kazandıkları para (kazabilirlerse...) Torment: Numenera'ya yarar umarım diyebiliyorum sadece.

Gelişmiş bir biçimde gelecek GOTY versiyonu, Unity 5 e geçiyorlar ve grafikler, mekanlar cilalanacak baya, mekanları ve çaıtşamları da elden geçirmişler hallice. Xbone a gelmeden önce çıkar PC ye GOTY versiyonu, bedava test etmiş oluruz tekrardan firma için...

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.