Şimdi Ara

Wasteland 2 (2014) [ANA KONU] (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
688
Cevap
9
Favori
32.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maks yüzde elli olur kanımca daha yeni olduğu için.

Onun dışında şöyle bir yeni post apokaliptik rpg kickstarter üyemiz var:

https://www.kickstarter.com/projects/dreamlordsdigital/graywalkers-purgatory-turn-based-post-apocalyptic

Bence ulaşacak amacına hadi bakalım. Var mı başka kickstarter rpg projeleri bu aralar amacına ulaşan ve ya ulaşmak üzere olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 23 Ekim 2014; 12:17:54 >
  • Ben oraya gir buraya çık fazla oyalandığım için 70 saat civarı fazla sürmüş oyun. Bana kalsa bazı noktalarda eksiği gediği var ama bu kadar saat başında oturduğumuza göre gideri varmış.

Dragon Age ile arasında bir boş dönem oluştu fakat. Şu fantastik hafta sonu çılgınlığında X-COM kaptım ucuza, onu oynuyorum şimdilik.
  • attribute puanlarını arttıramıyor muyuz..hala oyuna başladığım seviyede
  • jeriko77 kullanıcısına yanıt
    10 seviyede bir 1 puan veriyor sadece arttırmak için. Ortalama 41-42 gibi bitiyor oyun ona göre harcayın.
  • tample of titan da monkların hepsini öldürsek görev yarım mı kalıyor
  • Yanımıza gelen NPC'ler devamlı kalmıyor yanımızda sanırım.

Mesela Rose Ag Center'i tamamladıktan sonra bizle devam ediyor mu yoksa ayrılıyor mu partiden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuro

Yanımıza gelen NPC'ler devamlı kalmıyor yanımızda sanırım.

Mesela Rose Ag Center'i tamamladıktan sonra bizle devam ediyor mu yoksa ayrılıyor mu partiden?

rose canyon of titanda ayrılıyordu galiba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeriko77

rose canyon of titanda ayrılıyordu galiba..

O zaman bu karakterlere çok bel bağlamamamız lazım. Yani medicle ilgili skiller rose'dan gelcek diye ana karakterlerdeb hiçbirine medic almazsak ilerde sıkıntı çekeriz gibi.
  • neuro kullanıcısına yanıt
    Bir tek Angela Deth gidiyor direkt belli bir yerde, diğerleri hoşlanmadıkları işler yaparsak gidebiliyorlar sadece ama öncesinde de uyarıyorlar mutlaka. Mesela Rose varken masumlara ateş açarsanız 3. seferde gidiyor.
  • Rose eğer AG Center'i bititrmeden ayrılırsak yine ayrılıyor. Ben nasıl olduysa anlamadım ama daha Radio Tower'a gitmeden yardım cağrısı geldi. Bende AG centera indim. Ama RAdiodaki görevi yapmadan skill gelmiyor.

Skilleri almadan Angela'yi almadan AG Centerda haşat ettiler beni. Bende oradan ayrıldm ama Rose da gitti. Sanırım baştan başlayacam.

Ass/Smg/Hand/Shotgun/Energy/Sniper Sanırım bütün silahları kullanmak lazım primary secondary olarak diğer türlü mermi sıkıntısı yaşarız.
  • ROSE dışındaki NPCleri citadel/mutfakta ki elemana kaydettirirsek NPC yi bıraksak bile mutfakta bekliyor..istediğimiz zaman yanımızda götürebiliyoruz..(değiştirerek tabi)
  • Exp için acaba her NPC'yi kayıt ettirmek uğraşmaya değer mi?
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    En ufak XP kırıntısı bile çok değerlidir soru mu bu Ben elimden geldiğince kaydettirdim katılanları, aklınızda bulunsun bazılarını ilk seferde red ederseniz kayıt ettiremiyorsunuz ve o eleman gidiyor tamamen.
  • Evet, ben oyunla ilgili araştırmalarımı 3-4 hafta önce rafa kaldırdım ama bazı NPC'leri ilk gördüğünde almanız gerekiyordu, bazılarını da reddettiğinizde bir daha bulamıyordunuz, bazılarında haritayı terk edip yine girmek gerekiyor falan. İsimleri bir kenara da not almıştım yerleriyle birlikte, dikkat edeyim diye.

NPC'leri bırak, sonra git NPC al, sonra bırak yenileri al falan işçilik çok gibi geldi. Zaten şu oyunun harita modu beni ziyadesiyle yoruyor.
  • night terror bir işimize yarayacak mı..yanımızda gezdiriyoruz bir faydasınıda görmedim..
  • jeriko77 kullanıcısına yanıt
    Takılıyor öyle kendi başına, eğlencelik sadece savaşlarda dikkat dağıtıyor anca.
    Şeker ile besleyince yeteri kadar gidiyor ama şeker dediği olay farklı biraz ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Takılıyor öyle kendi başına, eğlencelik sadece savaşlarda dikkat dağıtıyor anca.
    Şeker ile besleyince yeteri kadar gidiyor ama şeker dediği olay farklı biraz ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: cinbebe

quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

Yeni başlayacaklar için;

- Kendi kurduğunuz kadroda 2 Assault Weapon + 1 Sniper + 1 Energy ya da SMG olsun. Energy bir yere kadar çok elzem değil ama ana karakterlerden birinde bulunabilir.
    - Ana karakterlere pistol, blunt, bladed almayın. Büyük kayıp.
    - Daha yolun hemen başında aynı anda 2 kasabadan yardım çağrısı gelecek. Tereddütsüz AG Center'a gidin. Şahane bir NPC katılıyor. Bu NPC'ye Field Medic + Surgeon + Computer verebilirsiniz. Bir de Pistol ile gelecek bu arkadaş, hiç arttırmayın hemen ya SMG ya da Energy weapon çalıştırmaya başlayın.
    - Demo + Lockpick + Safecrack en çok kullanılan skiller. Hepsini bir adama verirseniz A gelsin bombayı imha etsin, B gelsin kilidi açsın derdinden kurtulursunuz.
    - Perception önemli bir skil. Oyun pek çok noktada gizli şeyleri göstermek için perception check atıyor. Birilerinde olsun yüksek biçimde.
    - Alarm disarm, Mechanical Repair, Animal Whisperer bana göre çöp. 3-5 yerde işe yarıyor ama çok da elzem değil. Lockpick ve Safecrack çok çok daha önemli.
    - Smart Ass ve Kiss Ass'ı bir yerlerde kullandım ama Hard Ass 0 bitirmek üzereyim oyunu. Bilmiyorum kaçan bir şey var mı bu yüzden.
    - Weaponsmith güzel skill. Fırsat buldukça ilerletmek lazım.
    - Tüm skillerin +1 veren kitabı var. 9 üstüne çıkarmayın o yüzden. Trinket'lar falan da geliyor ilerde, oyunun ikinci yarısında özellikle. 8'de bile bırakılabilir skiller, arada save-load kasmak şartıyla.
    - Oyun sonlarına doğru harbiden brawling çok iyi oluyor. Gelen NPC'lerden bu skill'e sahip olanı yanınızda dolaştırın da gelişsin.

Çok güzel bir rehber olmuş elinize sağlık, ilk kurduğum parti biraz tırt olmuş oyunda ilerledikçe bunu gördüm maalesef.
    Sizinde tavsiyelerinize uyarak yeniden başlamayı düşünüyorum. Bir tek AG Center'da bahsettiğiniz NPC'yi anlamadım, Rose'dan mı bahsediyorsunuz? Rose'da shotgun var çünkü.

Bir kaç ekleme de ben yapmak istiyorum.

Farklı bir strateji ile başlangıçta karakterleri yarattım ve şu an çok memnunum.

* Yaratacağınız her karakterin intelligence yi 10 yapın bu sayede çok hızlı skill arttırabilirsiniz. Başlangışta biraz zorlanacak sonra çok rahat edeceksiniz.
    * 1 heavy weapon demolition+perception+ilerde animal whisperer, strength fazla olsun.
    * 2 sniper biri lock,alarm,safecrack, diğeri medic, toaster, mechanic, weaponsmith.. ikisininde coordination yüksek
    * 1 assault rifle karizma yüksek, hard,smart,kick kass olacak.
    bu guruba sonrasında alınacak ;

Rose computer, surgeon, smg verin. AG center da.
    Angelayı en başta unutmayın, assault ve outdoor verin.
    Darwinde Pizepi, buna energy yüklenin, sonrasında outdoor verin Angela ayrıldıktan sonra haritada encounter lardan ilerlemek zorlaşıyor.

Sonrasında Cooran Cain ve Lexenium katılacak ama ikiside brawling yüksek geliyor şimdilik bir faydasını görmedim.
    bakalım bahsedildiği gibi ilerde faydalı olacak mı ?

Bu grupla şu an ilk bölümü bitirdim santafe ye geçiyorum..bir çok skill şu an 7 ve üzerinde.Silahlar hepsi 10 da..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casparza -- 7 Kasım 2014; 11:35:53 >

• Merhaba arkadaslar.. Oyuna bugun basliyorum. Bu tarz rpg'leri ''en zor'' zorluk seviyesinde bitirme hastaligim var. Zorluk seviyesi nasil, ''en zor'' cok ugrastirir mi?
  • Bir türlü indirime girmedi şu oyun ya. Her gün bakıyorum steam e valla.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.