Şimdi Ara

Wasteland 2 (2014) [ANA KONU] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
688
Cevap
9
Favori
32.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pistol işi büyük hayal kırıklığıymış arkadaşlar. Ana karakterlere hiç vermemek lazımmış.

Dayanamayıp Rose ablayı da Assault Weapon'a döndürdüm. Şahane oldu vallahi, verdiği hasar 5 kat falan arttı herhalde.

Bu Gamma Ray Blaster'ı da kim oyuna eklediyse Allah razı olsun. Oyuncu dostu bir adammış besbelli.
  • Fabrice kullanıcısına yanıt
    Gamma Ray Blaster kadın olsa evlenme teklif ederdim (Şu an bile ikna olabilirim aslında) O tarz bir kaç tane daha özel silah var be neredeyse hepsi tost makinelerinden çıkan eşyalar karşılığında alınabiliyor, oyunu bitirmek için gerekli bir yetenek değil ama çok rahatlatıyor :)

Pistoller ve keskin silahlar hayal kırıklığı. Pompalı tüfeklerde anca 3-4 kişi vurunca tam etkili oluyor sonlara doğru çıkanlar haricinde (<3 Jackhammer, Falloutlardaki hayran olduğum silahtır kendisi). SMG lerde tüfekler kadar efektif değil.

Maksimum hasar için 3 AR bir sniper ile başlamak en mantıklısı şu anda. Hem menzil hem de hasar açısından yanına yaklaşamaz diğer buildler. Dışardan NPClere öğretilebilir yakın dövüş ve enerji silahı yetenekleri, oyun sonunda ikisi de coşuyor.

• Ben bu oyunun gog aracılığı ile satın aldım 9.85 gb olarak indirmeye başladım.

Ama daha önce bir oyunu denemek için torrent bakarken bu oyuna ait torrent çarptı gözüme 21 22 gb boyutu vardı.

O torrentte mi bir gariplik var acaba yoksa benim satın aldığım gog versiyonunda mı ?
  • Sanmıyorum GOG sürümünde bir yamukluk olacağını, iyi sıkıştırmışlardır ve gereksiz dil dosyaları yoktur bence içinde.
    Asıl önemli nokta son yama var mı gog sürümünde? 2 gün önce baya bir sorun gideren büyükçe bir yama geldi, o olmadan oynamayın derim.
  • Yama mevcut save'lerde sorun yaratıyor mu? Ya da o save'deki hataları düzeltiyor, oyunu güncelliyor mu?

İncelemedim henüz yamayı, bilginiz yoksa akşam bakar kendi sorularımı yanıtlarım.
  • Sorun yaşayan görmedim çok şanssız 2 kişi dışında, (onlarda GoG versiyonunu kullanyorlardı) Hollywood kısmında zaten görevlerle ilgili büyük değişimler, oradan önceyse kayıtlı oyunlar rahat çalışması lazım.
    Her yamada kayıtlı oyunlar çökerse yakarlar İnxile'ı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 15 Ekim 2014; 15:32:49 >
  • İndi şimdi oyun. Bu oyun ile ilgili hiç bir şey bilmiyorum birazdan başlarım karakter yaratmaya.

Dip Not olarak : Oyunu satın aldığınız zaman ayrıca upgrade 2 başlığı ile 1.90 gb lik bir yama dosyası daha indirebiliyorsunuz gog sitesinden. Sanırım sizin bahsettiğiniz yama o oluyor. Onuda indirip kurdum.

Edit : Yapamadım. Karakter yaratım ekranında kaldım .. Sizin önerileri okudum. Kafam dahada karıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 15 Ekim 2014; 17:50:54 >
  • Hocam sayfanın başlarında yazdıklarım var karakter yaratmakla ilgili, Fabrice hocamda bir şeyler yazmıştı. Onları bir okumanı tavsiye ederim başta, bazı yetenekler diğerlerine göe çok kullanışsız ve kötü parti yaratmak çok kolay oyunda bir iki yanlış skill, attribute ile.
  • Oyunun gog versiyonunun save dosyaları steam versiyonunda kullanılır mı?
  • Mesela örnek olarak bir lider yaptım..

4 coor
    1 luck
    5 averness
    1 str
    5 speed
    4 int
    8 cha

2 leadership 2 sniper 1 comp. Science 1 mechanical repair..

Şimdi bu nasıl ? Örnek olarak. ( Lider olacak kendisi.. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 15 Ekim 2014; 18:05:09 >
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Mechanical repair i salla hocam, çok az kullanılıyor ve bazı yan karakterlerde yüksek olarak geliyor. İNTi 4 olan karakterlerde 3 tane yetenek üzerinde yoğunlaş başlarda sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Mechanical repair i salla hocam, çok az kullanılıyor ve bazı yan karakterlerde yüksek olarak geliyor. İNTi 4 olan karakterlerde 3 tane yetenek üzerinde yoğunlaş başlarda sadece.

Bu demek oluyor ki. Onuda leadership'e vereceğiz o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

mech repair kapılarda işe yaramıyor mu? ben bir kapıyı açarken crit fail yaptım sonra mech repair ile tamir ettim gene crit fail sonra tamamen bozuldu

darvin town'da kilitli bir kapı buldum şifre istiyor onu araştırıyorum şimdi
  • F9 ve F11 tuşları var hocam, kilit açmak vb. bilimum critic fail ihtamali olan işlem için çok kullanışlı.
  • O şifre Ranger Citadel de bir yerde, oranın eski sahibinden bir parça var citadelde ;) Grupta Rose olursa direkt açıyor bu arada kapıyı.

Mech bir orada işe yarıyor çoğunlukla ,2 tane görevde yarıyor 2-3 tanede kestirme açıyor ama sırf bunlar için almaya gerek yok.
  • Rail nomadda tek kollu kabilenin sakladigi itemi nasil calabilirim 😀 arkadan falan gireyim dedeim alrm caliyor hemen var mi bir ipucu falan. Sirf merak ettigimden calasim geldi 😀

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahtsızpistole kullanıcısına yanıt
    Orada bir jenaratör olması lazım arkada, onu bozunca alarmlar çalışmıyor, etrafındaki adamlardan kurtulmak için de şefe uyuşturucu satıcısını ispiyonlamak lazım.
  • Jeneratoru kapatincada alarm caliyor. Uyusturucu saticisini ispiyonladim. Ama su anda savasi bitirmek uzereyim ondan sonra gidip denerim. O itemin questi falan var mi yoksa oyle yesillik olsun diye mi koymuslar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahtsızpistole kullanıcısına yanıt
    Savaşın çıkma sebeplerinden biri o eşya, diğer kabilenin aslında. Diğer kabilede de onlara ait bir eşya var.
    Jenaratöre bağlı ekstra bir alarm vardı, alarm diasrm ile onu kapatmak lazım önce yanlış hatırlamıyorsam.
  • Yeni başlayacaklar için;

- Kendi kurduğunuz kadroda 2 Assault Weapon + 1 Sniper + 1 Energy ya da SMG olsun. Energy bir yere kadar çok elzem değil ama ana karakterlerden birinde bulunabilir.
    - Ana karakterlere pistol, blunt, bladed almayın. Büyük kayıp.
    - Daha yolun hemen başında aynı anda 2 kasabadan yardım çağrısı gelecek. Tereddütsüz AG Center'a gidin. Şahane bir NPC katılıyor. Bu NPC'ye Field Medic + Surgeon + Computer verebilirsiniz. Bir de Pistol ile gelecek bu arkadaş, hiç arttırmayın hemen ya SMG ya da Energy weapon çalıştırmaya başlayın.
    - Demo + Lockpick + Safecrack en çok kullanılan skiller. Hepsini bir adama verirseniz A gelsin bombayı imha etsin, B gelsin kilidi açsın derdinden kurtulursunuz.
    - Perception önemli bir skil. Oyun pek çok noktada gizli şeyleri göstermek için perception check atıyor. Birilerinde olsun yüksek biçimde.
    - Alarm disarm, Mechanical Repair, Animal Whisperer bana göre çöp. 3-5 yerde işe yarıyor ama çok da elzem değil. Lockpick ve Safecrack çok çok daha önemli.
    - Smart Ass ve Kiss Ass'ı bir yerlerde kullandım ama Hard Ass 0 bitirmek üzereyim oyunu. Bilmiyorum kaçan bir şey var mı bu yüzden.
    - Weaponsmith güzel skill. Fırsat buldukça ilerletmek lazım.
    - Tüm skillerin +1 veren kitabı var. 9 üstüne çıkarmayın o yüzden. Trinket'lar falan da geliyor ilerde, oyunun ikinci yarısında özellikle. 8'de bile bırakılabilir skiller, arada save-load kasmak şartıyla.
    - Oyun sonlarına doğru harbiden brawling çok iyi oluyor. Gelen NPC'lerden bu skill'e sahip olanı yanınızda dolaştırın da gelişsin.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.