Şimdi Ara

Wasteland 2 (2014) [ANA KONU] (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
688
Cevap
9
Favori
32.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Onları orayı tamamladıkça açabileceksiniz o mekanları. Mantar mağarısından iki tane farklı çiftliğe çıkış var, ikisininde de makinaları üzerinde oynama yapınca sarmaşıklar güç kaybedecek, bir kısmı kendi dökülecek, mayın gibi olanlar otomatik patlayacak ve zarar görmeyenler basit bir vuruşla parçalanacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Onları orayı tamamladıkça açabileceksiniz o mekanları. Mantar mağarısından iki tane farklı çiftliğe çıkış var, ikisininde de makinaları üzerinde oynama yapınca sarmaşıklar güç kaybedecek, bir kısmı kendi dökülecek, mayın gibi olanlar otomatik patlayacak ve zarar görmeyenler basit bir vuruşla parçalanacak.

teşekkür ederim dostum..
  • Ben de 20. level'a kadar geldim, bir kaç şey yazayım özellikle yeni başlayanlara yardımcı olsun.

- Luck bütün karakterlerde 1 olsun. Hiç tereddütsüz, 1 yapın arkanıza bakmayın.

- Bana kalırsa Charisma ve Leadership de lüzumsuz olmuş. Zaten silah yeteneğini 7-8 yapınca illa ki vuruyorlar, ilave bonusa falan bir gerek yok. Weapon mod'lar + çömelme vs. etkili ama leadership olmasa da olurmuş. İlla istiyorsanız NPC'lerden birine yükleyin bunları. Onun dışında herkesin charisma 1 olabilir pekala.

- INT en az 4 olmalı.1 karakterde 8 olsun yeter. Sniper mesela olabilir. İlk görev yol ayrımında da Ag Center'dan Doktor abla'yı aldık mı 10 INT ile yeterli oluyor.

- Her türlü melee skill bana göre çöp (brawling, blunt, blade vs.). Tabanca yine yüksek kritik + menzil mod'ları ile fena değil. Pompalı kullanacaksanız combat speed'i yüksek tutun o karakterde. Assault weapon oyunun kralı. Enerji anca zırh varsa işe yarıyor, onun dışında çöp ama birinde olması şart - robottur şudur budur çıkıyor.

- 2 assault + 1 sniper + 1 SMG olabilir. Ben kovboy gazıyla pistol verdim ama onun yerine ikinci bir assault daha iyi olurmuş.

- Animal whisperer, alarm cut, barter külliyen çöp. Hiç uğraşmaya değmez. Field medic keza 3-4 olsa yeter (level 20'ye kadar en azından). Save load yaparım üşenmem diyorsanız toaster repair de 3-4 ile sizi uzun süre idare eder. Brute force yerine dinamit atabiliyorsunuz siber kardeşimizin dediği gibi. Dolayısıyla çok da elzem değil. 3-4 götürür sizi rahat.

- 8-9 AP yeterli. 9 ideal gibi sanki. Üzeri gereksiz. Awareness çok önemli arkadaşların söylediği gibi. Elalem 1 kere oynarken siz 2 kere oynuyorsunuz.

• Simdi agricultureu kurtardim highpoolda her yer yikilmis iste.dish de gitmis durumu bildirdim damotaya git diyor prisonun dogusundaymis galiba.bulamadim orayi sonra prisona geldim red scorpionlara silahlar icin tax filan odedim girdim iceri milletle konusuyorum red denilen eleman bilir diyolar.Ama turretler izin vermiyor bir kadindan aldigim password expireddi iste konusacak adam kalmadi zaten taxi vermeme ragmen sadece giristeki postu gecebiliyorum prisona girmeye calisirsam direk saldiriyorlar scorpionlar oyle takiliyordum iste nasil giderim bu damotaya?
  • Fabrice kullanıcısına yanıt
    Yüksek Leadership "Headshot" ile parlıyor hocam, burst silahları headshot ile kullanınca çok fena sonuçlar alabiliyoruz. burst olan silahların genelde crit hasar oranı düşük (1,2-1,4 olanlar var çoğunlukla) direkt 2 katı hasar çok iyi gelebiliyor ileride. Enerji silahları da aynı şekilde, gamma ray blaster ile bir burstte 560 hasar veriyordu benim eleman, üç atışda vurursa. Ama 1 kişide olması yeter, fazlası zarar. Ayrıca yan parti üyeleri çok kaçıyor sağa sola liderlik vasfı yoksa. Bir savaşın ilk turunda benim lidere yüklenip yatırdılar, tek cerrah olan Rose'u üç tur kontrol edemedim, son anda kurtardık elemanı...

Brawling çok fena açılıyor ileride, dragon claw adlı pençe ile 500-600 arası hasar vuruyordu benim ufak Ralphy.Zaten düşmanların arasında hep ağzımızın içine giren tipler var, onları iyi doğradı. Ama yüksek seviye olması lazım karakterin ve brawling in. İlk 10 seviyede pek iş yapmıyor.

• Zierox kullanıcısına yanıt

O haritada hasta bir kadın var onu öldürmeni isteyen, onun yakından da bir mağara var orayı bitirince Red'in dükkanın arka tarafından çıkıyorsun. O sana radyasyon kıyafetlerinin yerini kimin bildiğini söyleyecek. İstersen direkt Red'i öldürünce ondan da düşüyor kıyafetler ama ilerideki bazı görevleri etkiliyor bu haberin ola.

Ayrıca gitmediysen önce Rail Nomad ların mekana gitmeni öneririm, çok zor bir mekan değil ve güzel XP var. 3 tane de yeni grup üyesi var potansiyel.
  • quote:

Brawling çok fena açılıyor ileride, dragon claw adlı pençe ile 500-600 arası hasar vuruyordu benim ufak Ralphy.Zaten düşmanların arasında hep ağzımızın içine giren tipler var, onları iyi doğradı. Ama yüksek seviye olması lazım karakterin ve brawling in. İlk 10 seviyede pek iş yapmıyor.

Ralphy'nin de INT mi düşüktü neydi almadım onu yanıma. Dur bari onu katayım kadroya. Ayyaş pompalıcı ve lüzumsuz kızılderili ile dolanıyorum. Rose ve Angela dışında işe yarayan NPC çıkmadı henüz.

Angela gitmese şahaneydi de işte çağırdılar kızı maalesef.
  • Fabrice kullanıcısına yanıt
    O ayyaş ile kızılderilinin yorumlar efsane aslında, acayip eğlenceli diyaloglar çıkabiliyor ortaya bazı NPCler ile. NPClerin kötü yanı statları garip dizilimde oluyor genelde ve saçma dağıtılmış oluyor yetenekleri...
    Haritanın batısında, karavandan aşağıya doğru giderken yeni bir harita açılıyor ufak, orayı bitirince de bir NPC var Taka diye, tamirici,patlayıcı uzmanı Asyalı pıçahcı. O da alınabilir gruba.

Gruba aldıklarınızı Ranger Citadel'de mutfaktaki bir Rangera yazdırabiliyoruz XP veya para karşılığı haberiniz ola. Yanınızda olmasına da gerek yok, bir kere almanız yetiyor gruba. Sonra yanınızdan gönderince Ranger Citadel'de takılmaya başlıyorlar.
  • quote:

O haritada hasta bir kadın var onu öldürmeni isteyen, onun yakından da bir mağara var orayı bitirince Red'in dükkanın arka tarafından çıkıyorsun. O sana radyasyon kıyafetlerinin yerini kimin bildiğini söyleyecek. İstersen direkt Red'i öldürünce ondan da düşüyor kıyafetler ama ilerideki bazı görevleri etkiliyor bu haberin ola.

Ayrıca gitmediysen önce Rail Nomad ların mekana gitmeni öneririm, çok zor bir mekan değil ve güzel XP var. 3 tane de yeni grup üyesi var potansiyel.

Hallettim tamamdir.Simdi Baychowskiyi bul dedi onu ariyorum.Para birikmisti biraz citadele bir geldim aboo nasil fiyatlar oyle Zengin sanmistim kendimi bir an butun silahlari dosedim ama armora para kalmadi bi snipera bir de dethe 2 tane lether jacket aldim damage potansiyelimi bu elemanlar olusturyor zira.Para kasmak icin ne lazim?Demin tezekleri sattim fena para vermedi bombaci Onun disinda baska neye dikkat edeyim mumkunati yok para birikmez eger ugrasmazsam tactical vast 750 x 6 deseniz aboo cok fazla para

Angela nasil gider ya off onsuz olmaz onun gucuyle ne duvarlar kirdim damage olarak da takimin sniperla birlikte bel kemigi Ya ana grubum sniperim var,medicim assault kullaniyor,takimin guclu arkadasina shotgun kullandiriyorum bluntla basladim da adam missleyip duruyor ya hic ise yaramiyordu shotgun aldim.Lider arkadasa da smg ve energy kullandiriyorum.Simdi angela gidince brute olan bir eleman kalmayacak takimda boyle brutelu bir eleman onerir misiniz acaba?bir de melee olsa fena olmaz ama dedigim gibi meleeler sanki cop gibi geldi bana habire missliyordu adamim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zierox -- 8 Ekim 2014; 16:24:18 >

Armora para yatırmayın aman diyim, çok çıkıyor zaten veya görevlerden hediye geliyor. Öyle müthiş kullanışlı değil zaten başlarda 4-5 olmadıktan sonra, en basit silahlarda bile çabucak başlıyor 2-3 AP. Para kazanmanın güzel yolu silahlar ve junklar :) Bulduğunuzu satın derim, silah parçalama ile weapon parts güzel para eder Titan Canyon'a kadar. Oradan itibaren silahlar çok daha fazla para ediyor yedek parçalardan.

Baychowskiyi, Citadel de hapiste bu arada. Suitleri aldıktan sonra radyasyonlu bölgeleri iyice araştırın, güzel gizli silahlar ve zırhlar var bazı noktalarda. Güzel olaylarda var gizli.
  • Sadece siberarmi'nin ilk yorumunu okudum, devamını eve geçince okuyup size birkaç karakter yaratma linki atayım. Karakter yaratmada eklenecek çok şey var da role playing yapıyorsanız pek bir şeye gerek yok.
  • Computer science, mechanical repair yada weaponsmith bir işe yaraıyormu? Akşama bende yeniden başlicam oyuna. highpool a gittim balşlangıçta ag center yalan oldu. ayrıca herkese int falan dağıttım bol keseden :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahtsızpistole

Computer science, mechanical repair yada weaponsmith bir işe yaraıyormu? Akşama bende yeniden başlicam oyuna. highpool a gittim balşlangıçta ag center yalan oldu. ayrıca herkese int falan dağıttım bol keseden :D

Computer science yariyor mechanical repair cop direk
  • bahtsızpistole kullanıcısına yanıt
    Comp.science işe yarıyor baya, hem görevlerde hem de savaşlarda. Robotları yanımıza çekebiliyoruz. M.repair çok işe yaramıyor critical fail olduğu yerlerde tamir edebiliyorsunuz o açıdan iyi, 1-2 görevde kestirme açıyor ama olmasa da olur. Bir NPC de yüksek var. Weaponsmith güzel işe yarıyor, broken parts başlarda güzel para ediyor ve ileride çıkan modlar ile silahları baya güçlendirebiliyoruz. Bir elemanda 10 lamak lazım.
  • Bir elemanda ortalama kac skill fullenebiliyor acaba?Daha demin su mad monklarin oraya geldim angela benden ayrildi takimim bir mal oldu anlamadim.Mesela kilit acma kasa acma filan dort acmaya calisirken cok zorlaniyorum kirmizi oluyor genele ana karakterime kiss ve smart bir arada goturmeye calismistim da yetmiyor bircok diyalogda galiba basta hata yapmisim her elemani en az 3-4 tane skill kasmaya calisiyorum.su an tikandim gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zierox -- 8 Ekim 2014; 21:49:10 >
    İNTe göre değişiyor, 8 in altındakiler de 3-4 tane ama oda son seviyelere doğru, 8 ve üstünde ise 5-6 oluyor. Hepsine aynı anda yüklenmeyin birer birer geliştirin derim. Hepsi 2-3 seviyede skill olacağına bir tanesi 5 olsun.
  • AG Centerdan çıktıktan sonra elemanlar -pod infection-lı kaldı, kendisi düzeliyor mu center da biz mi düzeltecektik.
    Not:oyunu az ingilizce ve çok şansa oynuyorum, diyalogları takip edemiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeriko77

AG Centerdan çıktıktan sonra elemanlar -pod infection-lı kaldı, kendisi düzeliyor mu center da biz mi düzeltecektik.

Görevi yapıp havalandırmayı temizlediğinde geçiyor, birde görevin bir aşamasında(sonlarına doğru) zaten sana bulaşan enfeksiyonu çözen ilacı da veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TssdR

quote:

Orijinalden alıntı: jeriko77

AG Centerdan çıktıktan sonra elemanlar -pod infection-lı kaldı, kendisi düzeliyor mu center da biz mi düzeltecektik.

Görevi yapıp havalandırmayı temizlediğinde geçiyor, birde görevin bir aşamasında(sonlarına doğru) zaten sana bulaşan enfeksiyonu çözen ilacı da veriyor.

AG centerda katy larson la bir sorun yaşadık..beni görünce -lanet olası sapık ranger- deyip kaçıyor..bana birşey vereceğini sanmıyorum..bu tartışma sırasında tekerlekli sandalyede ki herifi de kaybettik.

• Steam versiyonu için yama geldi, diğer versiyonlar için de damlar bu hafta içinde. Önemli değişiklikler şu şekilde.

-Ses ve performanstaki sorunları gidermişler büyük çapta, özellikle 32 bit makinelerdekileri.
    - Bazı düşmanları "sınırsız yürüme APsi kullanma"" bugını düzeltmişler, artık kıtalar arası yürüyebilen düşmanlar yok.
    -LA de bugları temizlemişler baya, özellikle Hollywood ve Griffith PArkın ihtiyacı vardı. Hollywood öncesi kayıtlı oyunlarda işe yarayacak sadece.
    -Dünya haritasına hız arttırma ve zoom seçenekleri eklemişler.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.