Şimdi Ara

Wasteland 2 (2014) [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
688
Cevap
9
Favori
32.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni bir concept art geldi. Adamlar ne güzel çiziyor :) Çizimlerde hep yeşillik hakimken(en azından şehirlere) ilk oyun içi SS in wasteland olmamasını dilerdim :) En iyileri sona saklasınlar gerçi.

Wasteland 2 (2014) [ANA KONU]

Eklenti:
    Brian Fargo, oyun içi portreler bu ayar olacak, bu resim çıtayı belirliyor dedi. Woohoo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 6 Ağustos 2012; 15:08:37 >
  • O portredeki dayı epeyi deneyimli bi ranger gibi duruyor.
  • "Resmi çabuk yap ,daha gidip adam vuracağım bir sürü." havası var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 6 Ağustos 2012; 20:59:41 >
  • Dayının çizimi süper olmuş
  • Bu çizimlerdeki havayı oyuniçi grafiklerine aynı şekil yansıtabilirlerse çok iyi olur, çok daha güzel oturur.
  • Oyunun forumların oylama var renk tonu ile ilgili;

http://wasteland.inxile-entertainment.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=2607

Ben B şıkkını seçtim şahsen, C şıkkı gereksiz "karanlık". Nevada çölünün ortasındayız sonuçta :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 8 Ağustos 2012; 9:38:01 >

• Burada yapilan sadece desaturasyon doku ve kaplamalarin son hali bu mu olacak demektir bu ? Cunku sadece mevcut renkleri karartarak (usttekiler oyle) gercek karanlik dogru bicimde yansitilamaz cunku bircok sey çevrenin içinde kaybolacaktir nitekim oyle olmustur C şikkinda. Bu durumda en makulu dedigin gibi B şikki duruyor ne kadar çok karanlik müptelasi olsam da :)
  • Yok, aslında ilk resmin bile son hali ile alakası yok, o paylaştığım linkte ilk postu atan Fargo, o da bu kadar erken paylaşmak biraz riskli ve mantıksızdı ama herşeyi birlikte yapmak istiyorum diyor.

İlk resim gün doğumu ile öğle vakti arasında çekildi diyor ve ayrıca oyuna post process ayarı koyacaklarmış (yani 3 halide olacak aslında) herkes istediği tadı yakalabilsin diye. Bu oylama hangisi default olsun diye sadece
    Ve Los Angeles, underground sewers, the Agricultural center gibi bu resimden çok daha farklı atmosferlere sahip mekanlar olacakmış.

Adamın yazılarını okudukça daha çok gaza geliyorum, hiç hoş bir durum değil q_p
  • Ben A yı seçtim çünkü sabah,hava güneşli güzel bir gün aşırı karanlık olmasına gerek yok.Ama büyük terk edilmiş binalara girdiğimizde ürpermemiz lazım yapının bizi atmosferiyle etkilemesi lazım.
  • A şıkkı midemi bulandırıyor sırf renkleri yüzünden lol oynayamayan bir insanım..
    B ile C'nin arasında bir şey bekliyorum.
  • A şıkkı bizim gibi yıllarını bilgisayar başında çürütmüş olanlar için çok parlak :) Renkli olmasıyla ilgili bir sorunum yok ama emektar gözler artık aşırı parıltıyı kaldırmıyor
    Efektin ayarı bizim elimizde olacak B-C arası yapmak mümkün yani, bu sadece defaultu ayarlamak için bir anket.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

A şıkkı bizim gibi yıllarını bilgisayar başında çürütmüş olanlar için çok parlak :) Renkli olmasıyla ilgili bir sorunum yok ama emektar gözler artık aşırı parıltıyı kaldırmıyor
    Efektin ayarı bizim elimizde olacak B-C arası yapmak mümkün yani, bu sadece defaultu ayarlamak için bir anket.

Hocam Skyrim'e karanlık mod yükledim,gece çok karanlık olduğu için gece görüşü açık bir şekilde geziyorum(güzel bir mod var,vampirlere normal haldeyken gece görüşü ekliyor
    Gerçi o resimde daha öğlen ama gece oldumu el fenerlerimizle gezelim

• Sana PS3 ün varsa Dragons Dogma'yı tavsiye ediyorum :)
    Hele bir çık bakalım sokağa ışık kaynağın olmadan
  • Hocam vardı aslında da abim götürdü
    Bu arada B galip gelecek sanırım,iyi oldu iyi.
  • İlk müzik örneği geldi, Los Angeles şehir civarında bizimle birlikte olacak. Tam moda sokuyor insanı!

Falloutların(New vegas hariç) müziklerini yapan Mark Morgan imzalı;

• Şöyle bir olay var, buraya da paylaşayım dedim :)

http://www.merlininkazani.com/Ve_efsane_geri_dondu-oyun_haber-54662p1.html
  • aynen hocam direk zaten emaille haber alımına üye oldum da black islein birçok yapı taşı farklı farklı yerlerde şu an .Umarım bu şaşırtıcı gelişme sırf adda kalmaz
  • Başka bir video.

http://www.youtube.com/watch?v=i9UIKsaROLU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicknamebulamadim -- 30 Ağustos 2012; 18:12:02 >
  • bu baya iyimiş.Müzikte iyimiş germelik tam adamı .sistemi de gösterselerdi az iyi olurmuş :D böyle ucundan gosterip kacmıslar gibi olmus
  • Yirim ben böyle kamera kullanımını, Brain Fargo'nun yakın zamandaki konuşmasından çıkarmışlar bu görüntüyü. İyi de yapmışlar. Brian dedenin incileri;

http://video.unity3d.com/video/6943980/unite-2012-the-power-of-the
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.