Şimdi Ara

WASTELAND 3 RESMİ TÜRKÇE YAMA YAPABİLİRSİNİZ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
12.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

Yapımcı vaktiyle Wasteland 2'nin resmî çevirisini yapan Crewals ekibine büyük ayıp etmişti. Yapımcı en başta ekiple anlaşıp oyunun çevirisi tamamlandıktan sonra işi yokuşa sürmüş ve aylar sonra keyif bağışlar gibi oyuna entegre etmişlerdi. Açıkçası konuyla ilgili bilgisi olan ekipler bir daha bu yapımcının oyunlarına el atmak isterler mi bilmiyorum. Ayrıca ücretsiz olarak sunulacaksa zaten buna kimse zaman ayırmak istemez. Çünkü ciddi zaman ve emek gerekiyor, bunun karşılıksız kalması profesyoneller için tam anlamıyla kayıptır.

Umarım gönüllü ekipler çıkar, çünkü resmi olarak yayımlanacağı için iyi bir referans olur. Ayrıca oyun gerçekten kaliteli görünüyor, hedef kitlesini memnun etmiş.

wasteland 3 un kalitesi konusunda size katılamayacagım karapati bey özellikle divinity 2 oynadıktan sonra.

• Skywalkerx kullanıcısına yanıt

Divinity ve Wasteland izometrik RPG olmalarının dışında aynı kulvarın üyeleri mi ki?

• quote:

Divinity ve Wasteland izometrik RPG olmalarının dışında aynı kulvarın üyeleri mi ki?

Ömür beyefendi admin yamalara çöktükten sonra bir yumuşama seziyorum.Hani hakaret hani küfür hani size değmez kelamları yakışmıyor size bu haller.(Yorumum saldırmak değil nedenini öğrenmek içindir.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinnerclown kullanıcısına yanıt

Kendimi tekrar etmekten sıkılıyorum. Anlayan anlamıştır, benim bu işlerde çok bi' bezim kalmadığına göre laf etmemin de faydası yok. Çöken Admin'e de gereken ayar verildiğine göre gerisi omurgasına kalmış...

• quote:

Kendimi tekrar etmekten sıkılıyorum. Anlayan anlamıştır, benim bu işlerde çok bi' bezim kalmadığına göre laf etmemin de faydası yok. Çöken Admin'e de gereken ayar verildiğine göre gerisi omurgasına kalmış...

Öncelikle teşekkürler cevap verdiğiniz için şu ayarı bizde öğrenebilirmiyiz mümkünse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinnerclown kullanıcısına yanıt
    WASTELAND 3 RESMİ TÜRKÇE YAMA YAPABİLİRSİNİZ
  • Güzelim oyun çıktı ama ortada bir yama çalışması yok.

• :/

• +1

• internette bir sitede gördüm %20 diyorlar ? acaba buraya linki yapıştırsam sorun olur mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kW

internette bir sitede gördüm %20 diyorlar ? acaba buraya linki yapıştırsam sorun olur mu ?

• Haberi olmayan varsa Anonymous Çeviri, Wasteland 3 Türkçe yamayı bugün yayınlamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: TackleBarry

Haberi olmayan varsa Anonymous Çeviri, Wasteland 3 Türkçe yamayı bugün yayınlamış.

elinde olan indirip yayınlasa çok iyi olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pandorabox -- 3 Eylül 2021; 20:8:1 >
  • WASTELAND 3 RESMİ TÜRKÇE YAMA YAPABİLİRSİNİZ 

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.