Şimdi Ara

Watch, Airpods, iphone Şarj Standı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben söyle bir ürün arıyorum ama baktığım kadarıyla bulamadım. 3 ürününde şarj etsin ve 30w yada daha üstü kablosuz şarja uygun olsun ki geleceğe yönelik olsun. Bu ürünler 7.5w şarj yapıyor maksimum, 30w kablosuz şarj olan telefonlar çıkmaya başladı, iphone 12 dede artacaktır yeni trend bu yönde.

Böyle bir ürün Goren olursa link atabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    O aradığın ürün suan imkansız hocam , zaten adamlar kablolu 18 w destek veriyorlar kablosuz veremez o akımı suan öyle bir ürün görmedim hiç duymadım da .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BogazınYargıcı

O aradığın ürün suan imkansız hocam , zaten adamlar kablolu 18 w destek veriyorlar kablosuz veremez o akımı suan öyle bir ürün görmedim hiç duymadım da .
    Demek istediğim şu.. iphone 11 i örneğin 30w şarj etsin demiyorum yada 25w. Edemez zaten, İphone maks 7.5w destekliyorsa onu versin, önümüzdeki sene çıkacak iphone mesela 18w kablosuz destekler, o zaman 18w etsin. Demek istediğimi anlatabildim mi ? Geleceğe dönük birsey bakıyorum. Yoksa da muhakkak çıkacaktır böyle bir ürün.

Bu dediğin akım , kablosuzda zor bende öyle düşünüyorum , bu dediğin süreç hemen olacak bir süreç değil , kablosuzda şarj olayı farklı cihazda ısınma oluyor 7.5 ile bile şarj ederken

• quote:

Orijinalden alıntı: BogazınYargıcı

Bu dediğin akım , kablosuzda zor bende öyle düşünüyorum , bu dediğin süreç hemen olacak bir süreç değil , kablosuzda şarj olayı farklı cihazda ısınma oluyor 7.5 ile bile şarj ederken
    Zor degil. Xiaomi gibi uyduruk firma dahi yaptı bunu. Mi 10 30w kablosuz şarj destekli çıktı piyasaya. Kablosuz şarj aletide satılıyor. Google a yazın göreceksiniz. İphone da şarj ediyor. Benim istediğim ürün tam olarak bunun Watch ve AirPods da şarj edebileni.

Belki 2 ayrı ürün alırım. Watch ve AirPods icin birde iphone icin.

Xiaomi cikardi biliyorum da iphone ne zaman çıkarır 30 w kablosuz şarj desteği o muamma

• quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Ben söyle bir ürün arıyorum ama baktığım kadarıyla bulamadım. 3 ürününde şarj etsin ve 30w yada daha üstü kablosuz şarja uygun olsun ki geleceğe yönelik olsun. Bu ürünler 7.5w şarj yapıyor maksimum, 30w kablosuz şarj olan telefonlar çıkmaya başladı, iphone 12 dede artacaktır yeni trend bu yönde.

Böyle bir ürün Goren olursa link atabilir mi?
    iphone x şuanda 7.5 wat max destekliyor diye biliyorum. Bence 10 wat yeterli şuanda. Hızlı bir stand bulsam bende alacağım.

• eediz kullanıcısına yanıt
    Evet hocam var, ben örnek teşkil etmesi açısından paylaştım araştırınca daha uyguna bulunuyor

• Natsukaw.S kullanıcısına yanıt
    25 liraya bile var ama muhtemelen fake

• eediz kullanıcısına yanıt
    Aynen, onu alan zaten direk cihazlarını çöpe atsın 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: Natsukaw.S

Aynen, onu alan zaten direk cihazlarını çöpe atsın 😂
    aliexpress alışverişi yaparken yorumlar önemli gerçekten okumak lazım. kontrol etmek lazım.
  • En güzeli basit olması yer kaplamamsı

• ben de istiyorum var mı öyle kullanışlı bir şey
  • Ekteki ürünü buldum. İncelemeyi düşünüyordum ama Apple tarafından da bu tarz bir ürün çıkacağı söylentileri artmış durumda. Sanırım az daha beklemek gerekecek.

AirUnleashed
    AirUnleashed - Wireless Charging Mat
    https://airunleashed.com/products/airunleashed

Bu da Apple ürünü hakkındaki haber.
    https://www.donanimhaber.com/airpower-icin-tunelin-ucundaki-isik-gorundu-iste-airpower-a-ait-son-prototipin-goruntuleri--122781

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peerless -- 18 Haziran 2020; 22:59:5 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.