Bu ürünü tavsiye ederim +24 w hızlı şarj adaptör ile veriyor
YaprakdusuyorY
kullanıcısına yanıt
Sakin ol şampiyon 😎
Ben baseus 3’lü olanı aldım kullanıyorum. Güçlü bir adaptör lazım. Onu da baseus aldım yanlış geldi, type-c girişi yerinde de usb vardı. Geri gönderdim, benim istediğim kalmadığı için ücret iadesi yaptılar. Sonuç olarak memnunum ama adaptörüm olmadığı için tam performansını daha deneyimleyemedim. Baseus ürünlerini de kendi sitesi akıllıphone’a yönlendiriyor. Oradan daha uygun oluyor.
Bulduklarım arasında bana göre en iyidi fiyatına göre bu şimdilik.
aliexpress.com
US $25.9 50% OFF|QI 10W hızlı şarj 3 In 1 kablosuz iphone şarj cihazı 11 Pro şarj doku Apple Watch için 5 4 Airpods Pro kablosuz şarj standı|Kablosuz Şarj Cihazları| - AliExpress
Bulduklarım arasında bana göre en iyidi fiyatına göre bu şimdilik.
aliexpress.com
US $25.9 50% OFF|QI 10W hızlı şarj 3 In 1 kablosuz iphone şarj cihazı 11 Pro şarj doku Apple Watch için 5 4 Airpods Pro kablosuz şarj standı|Kablosuz Şarj Cihazları| - AliExpress
Telefon için 10W çıkış değeri var. Fena durmuyor aslında.
Baseus'un bir tane kullanışsız şarj padi atılmış. Stand dediğin telefonu dik tutar. Anca uyurken vs koymaya yarar, ben şunu almıştım.
www.amazon.com
Amazon.com: 3 in 1 Aluminum Charging Station for Apple Watch Charger Stand Dock for iWatch Series 4/3/2/1,iPad,AirPods and iPhone Xs/X Max/XR/X/8/8Plus/7/7 Plus /6S /6S Plus/
Kargo dahil 24(satış fiyatı 13 dolardı) dolara geldi. Tabi o zamanlar siyah rengi yoktu sadece gümüş vardı. iPad Air 3. nesli yatay koyduğumda dahi sorunsuz taşıyor. Dikey koyamıyorum bir tek. Dikey koymak için standa ağırlık yapacak bir şeyler lazım. iPhone'u standın ayak kısımlığına koymak ise gerekli ağırlığı veriyor. O zaman dikey bir şekilde iPad'te konabilir. Kablosuz şarjlı standları gördüm ama bilerek almadım, hem yavaş şarj ediyor hem de en ufak, gelen mesaja cevap yazayım, şunu yapayım vs derseniz telefonu sürekli şarjdan al-tak yapmak gerekecek.
Şarj padlerinde ise en sevmediğim iki olay yavaş şarj etmesi, ve biraz yukarı/aşağı veya sağa/sola koyunca şarj etmemesi. Hani masaya alayım koyayım sürekli şarj olsun derken, hafif yana koyunca şarj etmemesi leş bir olay. Standlılarında en azından stand yapısı gereği fazla yana ya da aşağı/yukarı koyamadığımızdan bu olay yok.