Şimdi Ara

Watch Dogs (2014) [ANA KONU] (294. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.234
Cevap
29
Favori
205.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Önce config dosyasını açıp GAME_PATH=C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\games\Watch_Dogs bu işlemi yapın sonra, exe dosyasını açıp uygula deyin, sonrasında data klasöründe patch dat. ve fat. dosyaları oluşacak.
  • eserim nasıl

• quote:

Orijinalden alıntı: wolwerine0

eserim nasıl

boyle esere can kurban xD
  • Bence bu oyunu sadece "oyun" olarak değerlendirmemek gerek. Ubisoft Kaspersky ile çalışarak aslında Microsoft Google Apple gibi şirketlerin kişisel bilgilerimize nasıl eriştiğini, Facebook'un BETA olarak hayatımıza soktuğu biometrik yüz tanıma/etiketleme sistemini nasıl kullanılabileceğini çok güzel anlatmış. Bir nevi kamu spotu olmuş bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Key olarak alırsanız 53 TL

http://www.gamekeystore.net/store/watch-dogs-uplay-key.html

Oyun rusça ama ingilizce dil dosyaları indirip değiştirebiliyorsun.VPN falan gerekmiyor ayrıca Multiplayer WORLDWIDE.
  • beyler ben önceden watch dogs u indirmiştim, ama hiç yüklemedim bunun üstüne aldığım ekran kartından bedava watch dogs geldi, şimdi bir daha o kadar indirme yapmak istemiyorum dosyaları kopyalasam falan oluyormu acaba varmıdır bilen. ek olarak GTX650Ti Boost DirectCUII O.C GDDR5 2GB 192Bit ekran kartı sahibiyim, fps artışı için herhangi bir mod vs kurmam gerekirmi yoksa sadece oyunun patchlerimi indireyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arasscan -- 1 Temmuz 2014; 13:47:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzy.

beyler ben önceden watch dogs u indirmiştim, ama hiç yüklemedim bunun üstüne aldığım ekran kartından bedava watch dogs geldi, şimdi bir daha o kadar indirme yapmak istemiyorum dosyaları kopyalasam falan oluyormu acaba varmıdır bilen. ek olarak GTX650Ti Boost DirectCUII O.C GDDR5 2GB 192Bit ekran kartı sahibiyim, fps artışı için herhangi bir mod vs kurmam gerekirmi yoksa sadece oyunun patchlerimi indireyim.

Tam emin değilim ama Steam ve Origin'de yeniden indirme istiyor . Bunda da öyledir büyük ihtimal .

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Bence bu oyunu sadece "oyun" olarak değerlendirmemek gerek. Ubisoft Kaspersky ile çalışarak aslında Microsoft Google Apple gibi şirketlerin kişisel bilgilerimize nasıl eriştiğini, Facebook'un BETA olarak hayatımıza soktuğu biometrik yüz tanıma/etiketleme sistemini nasıl kullanılabileceğini çok güzel anlatmış. Bir nevi kamu spotu olmuş bence

he yaw. bende bunu anlatiyorum herkeze kimse takmiyor ^^.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adittorie

quote:

beyler ben önceden watch dogs u indirmiştim, ama hiç yüklemedim bunun üstüne aldığım ekran kartından bedava watch dogs geldi, şimdi bir daha o kadar indirme yapmak istemiyorum dosyaları kopyalasam falan oluyormu acaba varmıdır bilen. ek olarak GTX650Ti Boost DirectCUII O.C GDDR5 2GB 192Bit ekran kartı sahibiyim, fps artışı için herhangi bir mod vs kurmam gerekirmi yoksa sadece oyunun patchlerimi indireyim.

Tam emin değilim ama Steam ve Origin'de yeniden indirme istiyor . Bunda da öyledir büyük ihtimal .

Steam in kendi yedekleme sistemi var, origin de ise kendimiz yedek alabiliyoruz, uplay de hiçbiri yok maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: [ORHAN BENCEGAY]

Beyler elders yükledim fakat açamıyorum oyunu hata veriyor.

up
  • Beyler, bende oyun orjinal. Uplay'den giriyorum. Uygulama başlatılamadı hatası alıyorum. Onun çözümü var ama bu sefer diğer tüm oyunlarım gidiyor. Siz nasıl oynuyorsunuz ?
  • beyler ilk defa oynuyorum, orjinal oyunum. uplayden indirdim sanırım en son patchtedir heralde. gtx 650 ti boots 2 gb 192 bit ekran kartı sahibiyim 4 gb ram var. high medium arası bir ayar yaptım oyuna girdim fakat oyunda sürekli 15 20 sn de bi fps 1 e düşüyor sonra yine 35 e çıkıyor ama oynamak imkansız gibi oldu yani özellikle dışarda. ne yapmam gerekiyor fps bi anda düşüp yükseliyor yine. ayarlarla falan alakası yok yani hepsini low yapsamda fps 1 e kadar düşüp yükseliyor yine. anlamadım gitti.
  • quote:

beyler ilk defa oynuyorum, orjinal oyunum. uplayden indirdim sanırım en son patchtedir heralde. gtx 650 ti boots 2 gb 192 bit ekran kartı sahibiyim 4 gb ram var. high medium arası bir ayar yaptım oyuna girdim fakat oyunda sürekli 15 20 sn de bi fps 1 e düşüyor sonra yine 35 e çıkıyor ama oynamak imkansız gibi oldu yani özellikle dışarda. ne yapmam gerekiyor fps bi anda düşüp yükseliyor yine. ayarlarla falan alakası yok yani hepsini low yapsamda fps 1 e kadar düşüp yükseliyor yine. anlamadım gitti.

RAM 6GB olmasi lazim bide oyun optimizasyon kisminda sakat, her makinada sorun var nerdeyse ama bence sende RAM sorunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

quote:

beyler ilk defa oynuyorum, orjinal oyunum. uplayden indirdim sanırım en son patchtedir heralde. gtx 650 ti boots 2 gb 192 bit ekran kartı sahibiyim 4 gb ram var. high medium arası bir ayar yaptım oyuna girdim fakat oyunda sürekli 15 20 sn de bi fps 1 e düşüyor sonra yine 35 e çıkıyor ama oynamak imkansız gibi oldu yani özellikle dışarda. ne yapmam gerekiyor fps bi anda düşüp yükseliyor yine. ayarlarla falan alakası yok yani hepsini low yapsamda fps 1 e kadar düşüp yükseliyor yine. anlamadım gitti.

RAM 6GB olmasi lazim bide oyun optimizasyon kisminda sakat, her makinada sorun var nerdeyse ama bence sende RAM sorunu.

dostm bence başka bir sorun var, internette araştırdım 4 gb le oynayan çoğu insan var. youtubeda 4 gb le video çekenlerde var. sorunum oyunun kasması falan değil zaten high-normal ayarlarda 30 fps 35 fps geziniyor fakat aniden fps 1 e düşüp sonra bir daha yukarı çıkıyor böyle olunca sağlıklı oynayamıyorum oyunu.

• quote:

Bence ayarlarin yanlis.

Orta seviyede rahat oynaman gerekir.

Hem ramin hem ekran kartin medium high ayarlarda oynatmaya musait degil

• quote:

niye goruntu bukadar kara anlamadim xD halbuki oyunu oynarken guzel di. muhtemeden bu AMD Gaming evolved prorgami bi sey yapiyor :).

https://www.youtube.com/watch?v=I6zPe7xTkyc

Hocam peki gaming evolved oyunu kaydederken fps dusuyor mu?

Siz bu videoda ortalama kac fps alıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

quote:

Bence ayarlarin yanlis.

Orta seviyede rahat oynaman gerekir.

Hem ramin hem ekran kartin medium high ayarlarda oynatmaya musait degil

dediğim gibi bu ekran kartından olan bir sorun değildi youtube da gördüğüm çoğu insan high-medium arası oynamış oyunu gayet bu ekran kartıyla. sorunu da çözdüm, yabancı forumlarda bulduğum bir iki şeyi yaptım. watch dogs kısayoluna -disablepagefilecheck ekledim, uplayi offline moda aldım. şuan herhangi bir fps düşme olmadan ilk bölümü tamamladım, şuandada oynuyorum 35 40 arası fps alıyorum akıcı bazen araba kullanırken fps 20 25 e düştüğü oluyor onunda sebebini anlayamadım. ayarlarım şunlar ;

@nevermind

dostum bende nvidia kampanyasından kazandım, dün gece indirdim oyunu uplay üstünden, sanırım sitede şuan sorun var düzelir biraz bekle bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arasscan -- 1 Temmuz 2014; 16:28:42 >

• quote:

dediğim gibi bu ekran kartından olan bir sorun değildi youtube da gördüğüm çoğu insan high-medium arası oynamış oyunu gayet bu ekran kartıyla. sorunu da çözdüm, yabancı forumlarda bulduğum bir iki şeyi yaptım. watch dogs kısayoluna -disablepagefilecheck ekledim, uplayi offline moda aldım. şuan herhangi bir fps düşme olmadan ilk bölümü tamamladım, şuandada oynuyorum 35 40 arası fps alıyorum akıcı bazen araba kullanırken fps 20 25 e düştüğü oluyor onunda sebebini anlayamadım. ayarlarım şunlar ;

Öncelikle belleğiniz yeterli değil, oyunda bellek kullanımının 7 gb'ı bulduğunu görmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

quote:

niye goruntu bukadar kara anlamadim xD halbuki oyunu oynarken guzel di. muhtemeden bu AMD Gaming evolved prorgami bi sey yapiyor :).

https://www.youtube.com/watch?v=I6zPe7xTkyc

Hocam peki gaming evolved oyunu kaydederken fps dusuyor mu?

Siz bu videoda ortalama kac fps alıyorsunuz?

FPS kaybi yok yada olsa bile 2-3 FPS dusus vardir. Aldigim FPS 45-55 arasi ama stuttering yine mevcut oyunda....

• quote:

@nevermind

dostum bende nvidia kampanyasından kazandım, dün gece indirdim oyunu uplay üstünden, sanırım sitede şuan sorun var düzelir biraz bekle bence.

Eyv. dostum halletim indiriyor şu an teşekkürler :)
  • 
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.