Şimdi Ara

Watch Dogs (2014) [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.234
Cevap
29
Favori
205.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -Sniper-

Oyun çok iyi duruyor konusu, grafikleri... umarım iyi optimize bir oyun olurda herkes gönül rahatlığıyla oynar.Konu için teşekkür ederim, elinize sağlık.

Ghost recon dan sonra bu şirketin optimizeden ne anladığınıda görmüş olduk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vito_scaletta

Adamlar oyunun sitesine kayit olan kullanicilarin bilgilerini farkli uyelere sizdirmislar

Bilgi sızması yok aslında, email adresleri sızdı. Olay şöyle, şu üstte verdiğim dotconnexion zımbırtısını gönderdiler kayıt edenlere, işin ilginç tarafı mailin başlık kısmında diğer gönderilen email adresleride gözüküyor. İsteyen birisi o adresleri kopyalayıp spam vb. şeyler gönderebilir yani olay bu. Mailin ortalıkta dolaşması hoş değil tabiki.
  • Grafikleri olsun, yapay zekası olsun, gerçekçiliği olsun, gerçekten de muhteşem bir oyun. Zaten günümüz oyunlarının büyük bir çoğunluğu da böyle oluyor. Dört gözler bekliyorum, bakalım bizi nasıl bir oyun bekliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Madao

Yahu neden bu oyunlarda arabalar ruhsuz oyuncak araba fiziğine sahip oluyor gene batırmışlar oyunu 2002lik Mafianın fizik motoru bile şimdiki oyunları havada karada yener.

demoda benimde takıldığım tek şey o oldu, o nasıl bir viraj almadır
    Bunun dışında oyun muhteşem gözüküyor, bizim gibi sistem fakirlerini düşünürler umarım
  • Araç kullanımını iyi yapamamışlar. Onu düzeltirlerse iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Araç kullanımını iyi yapamamışlar. Onu düzeltirlerse iyi olur.

Gördüğümüz tek kusurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mmEN.s3

quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Araç kullanımını iyi yapamamışlar. Onu düzeltirlerse iyi olur.

Gördüğümüz tek kusurdu.

Benim aklıma takılan başka birşeyde o kaza sahnesinin script olup olmadığı. Eğer script ise bu oyundan bi cacık olmaz. Değilse çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: vito_scaletta

quote:

Orijinalden alıntı: -Sniper-

Oyun çok iyi duruyor konusu, grafikleri... umarım iyi optimize bir oyun olurda herkes gönül rahatlığıyla oynar.Konu için teşekkür ederim, elinize sağlık.

Ghost recon dan sonra bu şirketin optimizeden ne anladığınıda görmüş olduk.

Bende gördüğün gibi umarım düzeltirler diyorum. ;)
  • Her oyunu bir Ubisoft firması yapmıyor. Ghost Recon'ın üstünde çalışan stüdyo farklı, optimizasyonu kötüydü. Bu diğer tüm Ubisoft stüdyoları aynı olacak manasına gelmiyor. Bu oyunu yapan Ubisoft ''Montreal'', Ghost Recon'ı yapan stüdyo başka.

@-Sniper-

İmzandaki resim kural dışı değiştirsen iyi olur.
  • Beğendim :D
  • Herhalde bir de multiplayer bir mod var arkadaşlar. Son anda gösterdiklerine göre öyle olacak gibi görünüyor. Umarım olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: mhterekli

Herhalde bir de multiplayer bir mod var arkadaşlar. Son anda gösterdiklerine göre öyle olacak gibi görünüyor. Umarım olur.

Var multiplayer hatta oyundaki en önemli elementlerden biri, bizzat yapımcılar söylüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

quote:

Orijinalden alıntı: mhterekli

Herhalde bir de multiplayer bir mod var arkadaşlar. Son anda gösterdiklerine göre öyle olacak gibi görünüyor. Umarım olur.

Var multiplayer hatta oyundaki en önemli elementlerden biri, bizzat yapımcılar söylüyor.
    E3'ü tam izleyemediğimden olsa gerek de videoda görünce "Nasıl yapacaklar lan acaba?!" diye düşünmedim değil.

• Film gibi maşallah otur izle Grafikler çok etkileyici ama sistem canavarı gibi geliyor bana
  • Reklamı iyi yapıyorlar. İyi satacak bu oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bessert

Reklamı iyi yapıyorlar. İyi satacak bu oyun

Aynen hocam.
  • uu çok güzel be abi ubisofta güveniyorum ben acyide çok güzel yaptılar.tam istediğim oyun hep gta oynuyordum buna geçerim artık
  • Çok etkileyici video oldu hani herkes çok beğendi de, biz böyle çok videolar gördük oyun çıktığında hayal kırıklığı yaratan... O yüzden çok da havaya girmemek lazım. Video'lar çok dikkate alınmamalı diye düşünüyorum çünkü oyundan en kaliteli ve en çok ilgi çekici anları koyuyorlar video'lara, bunun yanında oyun içindeki etkileşimden de bi haber oluyoruz. Üstte Hümiyettin nickli arkadaşın da belirttiği gibi mesela kaza sahnesi script ise eğer çok da anlamı yok o sahnenin. Artık insanlar yapımcıların yönlendirmek istediği gibi değil rastlantı olaylardan zevk alıyor. Sıkıldık yıllarca hep aynı çizgide ilerlemekten. Eğer GTA gibi özgür bir oynanış ve genişlik sunarsa şu video'da görülen sahnelerle birlikte oyun tadından yenmez gibi görünüyor. Yalnız Ubisoft genelde oyunlarını çok uzun sürelerde yapmak yerine, kısa sürede bitirip çizgisel olmayı tercih eden bir firma. Mesela Assassin's Creed gibi şaheser bir yapım bizi ilk oyunlarında çizgisel oynanıştan ötürü sıkıyordu, çoğu kişi son oyunlarını beğenmesine rağmen ben hiçbir oyununda Assasin's Creed'i yeterli bulamadım. Keza eski oyunları Prince of Persia ve Splinter Cell de her bir yeni serisi çıktıkça kötüye gitti tadını kaybetti... Warrior Within'i hatırlıyorum da, gözümü kırpmadan oynardım. Splinter Cell'in ilk oyunları aynı şekilde... İş git gide Emperyalizm'e kaydıkça; az emek, çok para mentalitesiyle, kısa sürede yapılan oyunlar tatsız tuzsuz oyunlar oluyor...

• Fırından taze;

• 0:55 te çıkan Dünya haritasındaki işaretleri AC 3te bir işarete benzettim. Acaba oyunda Watch Dogs tan bilgilermi var diye kontrol ettim fakat yanılmışım çok benzeyen işaretlermiş (Liberation görevlerinin işareti)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.