Tüm ev konsollarına çıkacağına dair açıklama yapmaları ilginç olmuş. Pek alışık olmadığımız türden bir açıklama...
yılın balonu olacak
sleeping dogs'un kat kat daha geliştirilmiş bi oyun olur kesin.
quote:
Orijinalden alıntı: Destan47
sleeping dogs'un kat kat daha geliştirilmiş bi oyun olur kesin.
Sleeping Dogs ile hiç bir bağlantıları yok.
Sleeping Dogs grafik harici - ki grafikleri de tartışılır - balon bir oyundu. Bu oyundan da hiç bir umudum yok. Sleeping Dogs oyununu ise örnek olarak verdim, videolar yayınlanınca herkesin dibi düşmüştü ama gördük.
quote:
Orijinalden alıntı: Domates Kızartması
Sleeping Dogs grafik harici - ki grafikleri de tartışılır - balon bir oyundu. Bu oyundan da hiç bir umudum yok. Sleeping Dogs oyununu ise örnek olarak verdim, videolar yayınlanınca herkesin dibi düşmüştü ama gördük.
oyunu ubisoft yaptığı için iyi olacağından şüphem yok
Ubisoft konferansta oyun gösterip çok değiştiriyor. Yanlış reklamcılık yapıyor yani. Yine aynı durumla karşılaşabiliriz lakin videodaki gibi olduğu sürece benim için baya iyi duruyor oyun. Yeni bilgiler beklemek lazım.
Birde Cross-Multiplayer olayı ilgimi çekiyor. Sen görev yaparken başkası müdahale edebilecek. Zamanında The Crossing diye bir oyun yapılıyordu Dishonored ı yapan stüdyo tarafından iptal ettiler sonra. Onda da aynı çeşit bir MP planlanıyordu.
quote:
quote:
Tamam bir şey demedim
quote:
quote:
quote:
Tamam bir şey demedim
Bir oyunun iyi olması neye bağlıdır? Güzel grafikler, iyi optimizasyon, iyi senaryo... Umarım beklentileri karşılar ancak oyunun E3 demosu müthiş.
Çıkmadı mı la bu hâlâ
Yeni video buyrun
Animasyonları bizim Caner'i hatırlattı (masa üzerinden atlaması aynı zaten :)) PS4 ün çıkış oyunlarında olacak büyük olasılıkla, ikisininde aynı sezonda çıkacağını düşünürsek. Bu seferki videodan iyice "Person of İnterest" tadı aldım, adam gibi bir konu yaparlar ve izlediklerimiz belli scriptler olmazsa çok iyi bir oyun olacak.
Müzik, suç potansiyelini görmesi tam PoI The Game gibi duruyordu. İyi birşey tabi bu. En azından benim için. Konsept çok hoş umarım olabildiğince video gibidir. Çok scripted duruyor ama bakalım üç beş birşey benzese bile iyidir.
Ek olarak Ubisoft tan klasik üstünde zilyon kere oynanmış resimler.
Ubisoft oyuna yine artistik hareketlerini koymayı ihmal etmemiş Yeni motor da baya bi güzel hareketler bekliyor bizi desenize
AC tarzında bir oyun, günümüzde geçiyor ve şehiri kontrol ediyoruz; Harika bir oyun olacak.
Full script olmazsa efsane oyun olur.
AC nin modern versiyonu başka bir şey değil scriptle donatılmış göz boyama sahneleri ubisoft pazarlamayı iyi biliyor.