Şimdi Ara

Watch Dogs Sistem Gereksinimleri! Ne oluyoruz ya ?!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://leadergamer.com.tr/watch-dogs-guncel-sistem-gereksinimleri-yayinlandi-54249.html

Beyler neden bahsediyor bunlar ? Çok uçuk değil mi ? Bir optimizasyon söz konusu olur mu ilerde ? Gta IV'ü düşünüyorum da bir de bu watch dogs'u görünce.. umarım Gta V'i insancıl yaparlar...

• gagoil kullanıcısına yanıt
    Önerilen sistemlerde GTX 560 istediğinden yola çıkarak optimizasyonun iyi seviyelerde olduğunu kestirebiliyorum az çok..
    Ancak, İşlemci ve özellikle Ram tarafına geldiğimizde gereksinimin uçuk olduğunu görüyoruz.. Bunun sebebi NPC'ler, yıkılabilir bazı detayler, çok fazla etkileşim, yüksek doku ve detay seviyesi
    Devasa harita gibi unsurları ortaya koyduğumuzda ve en önemli artısı, Satış önceliği konsollara verilmiş bir oyun için ben bu sistem gereksinimini açıkçası normal karşılamak zorundayım..
    Sadece PC için geliştirilseydi çok çok daha az sistem isterdi, buna emin olabilirsiniz. Ama her şeyin de bir sınırı var bunu da es geçmeyiniz..

GTA V sorunuzu cevaplayayım hemen..
    GTA V PS3'de olan gibi gelmez.. Motor tüm gücünü gösterir oyunda.. Ayrıca, Sürüş dinamikleri de değişir PC versiyonunda..
    Bildiğiniz gibi oyun PS3'de çalışabilsin diye her şeyden kısılmıştı.. Ben eğer PC'ye çıkarsa 1080P çözünürlükte dahi 2500 mb civarı Vram yiyeceğini tahmin ediyorum..
    Ayrıca, bu sefer optimizasyon sorunu yaşamayacaksınız çünkü Rockstar Games Hardcore Pc oyuncularını bu sefer üzmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 7 Nisan 2014; 20:18:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mobile Prof.

Önerilen sistemlerde GTX 560 istediğinden yola çıkarak optimizasyonun iyi seviyelerde olduğunu kestirebiliyorum az çok..
    Ancak, İşlemci ve özellikle Ram tarafına geldiğimizde gereksinimin uçuk olduğunu görüyoruz.. Bunun sebebi NPC'ler, yıkılabilir bazı detayler, çok fazla etkileşim, yüksek doku ve detay seviyesi
    Devasa harita gibi unsurları ortaya koyduğumuzda ve en önemli artısı, Satış önceliği konsollara verilmiş bir oyun için ben bu sistem gereksinimini açıkçası normal karşılamak zorundayım..
    Sadece PC için geliştirilseydi çok çok daha az sistem isterdi, buna emin olabilirsiniz. Ama her şeyin de bir sınırı var bunu da es geçmeyiniz..

GTA V sorunuzu cevaplayayım hemen..
    GTA V PS3'de olan gibi gelmez.. Motor tüm gücünü gösterir oyunda.. Ayrıca, Sürüş dinamikleri de değişir PC versiyonunda..
    Bildiğiniz gibi oyun PS3'de çalışabilsin diye her şeyden kısılmıştı.. Ben eğer PC'ye çıkarsa 1080P çözünürlükte dahi 2500 mb civarı Vram yiyeceğini tahmin ediyorum..
    Ayrıca, bu sefer optimizasyon sorunu yaşamayacaksınız çünkü Rockstar Games Hardcore Pc oyuncularını bu sefer üzmez..
    Bence normal,
    her ne kadar grafikleri downgrade edilmiş olsa da yeni nesil oyun. Sistem yenileme zamanınız gelmiş indirimleri takip ederek güzel bir sistem alabilirsiniz. ben 2.5 sene önce kasa topladım 1700 e crysis 3 ü bir kaç ayarını ultra değil yükseğe alarak oynuyorum onun dışında max setting oynamadığım oyun yok.

istersen sistemi yazayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

Bence normal,
    her ne kadar grafikleri downgrade edilmiş olsa da yeni nesil oyun. Sistem yenileme zamanınız gelmiş indirimleri takip ederek güzel bir sistem alabilirsiniz. ben 2.5 sene önce kasa topladım 1700 e crysis 3 ü bir kaç ayarını ultra değil yükseğe alarak oynuyorum onun dışında max setting oynamadığım oyun yok.

istersen sistemi yazayım.

Alıntıları Göster
    Y510 var gt755m yer büyük ihtimalle çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master-Z

Y510 var gt755m yer büyük ihtimalle çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum

Alıntıları Göster
    Artık yeni oyunlarda Online'da ''Open World'' özelliği olduğu için böyle bir durum normal bence. Aynısı NFS Rivals içinde geçerli. İyi bir sistem gerekiyor. İyi sistemi olmayıpta oyunu alanlar var ve Rivals'ta Online oynanış sıfıra yakın. Seke seke giden oyuncular ile eğlenceli olmuyor. Bunun çözümüde yüksek bir sistem.

Bu şekilde yüksek sistem isteyen beklediğim bazı Ubisoft oyunları var. The Crew ve Tom Clancy's The Division. İkiside Open World oynanışa sahip.

EDIT: Arkadaşlar benim bu sistemim bu oyun için yeterli mi sizce ?

Intel Core i5 2.7 GHz (3. nesil)
    8 GB DDR3 RAM
    Nvidia GeForce GT 740M / 2 GB / 64 Bit
    Windows 8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Core. -- 7 Nisan 2014; 23:49:46 >

• Mobile Prof. kullanıcısına yanıt
    hocam baya bilgin bar konuda belli ki :) dediklerinide anladım merak ettiğim şey şu: bu özellikler bu ve bir kaç oyun için mi geçerli ? yoksa artık yavaş yavaş oyunlar bu özellikleri isteyecek mi ?
    ha bir de 8 gb ram, i5 3470, sapphire hd7850 2gb 256 bit modeli. bu sistem ile watchdogs'da durum ne olur ? ve tahminen gta V de durum ne olur ?
  • SellYourSoul kullanıcısına yanıt
    benim sistem i5 3470, sapphire hd7850 2gb modeli ve 8 gb ram.. sizinki nasıl hocam ? benimki idare eder mi ?
  • gagoil kullanıcısına yanıt
    Orta-Yüksek arası 30-40 fps alırsın o sistemle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

intel i5 750 2.5 ghz işlemci quad
    asus p7h55m pro board
    sapphıre 6870 1gb gddr5 256 bıt ekran kartı dx 11.1
    kıngston hyper x 1600 mhz 8gb ram
    w7 home 64 bıt işletim sistemi

nasıl sıstemım oynatır mı watch dogs u
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur106

intel i5 750 2.5 ghz işlemci quad
    asus p7h55m pro board
    sapphıre 6870 1gb gddr5 256 bıt ekran kartı dx 11.1
    kıngston hyper x 1600 mhz 8gb ram
    w7 home 64 bıt işletim sistemi

nasıl sıstemım oynatır mı watch dogs u

Alıntıları Göster
    fx8320 4 ghz işlemci
    gtx 260 twin frozr gtx 270 ayarında
    8 gb ram

nasıl oynatır sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: gagoil

benim sistem i5 3470, sapphire hd7850 2gb modeli ve 8 gb ram.. sizinki nasıl hocam ? benimki idare eder mi ?

benimki 6950 2gb
    i5 2500
    6gb ram
    1tb hdd
    şeklinde. anakartı vs. yazmaya gerek yok zaten.

sisteminiz bence yeterli. ultrada oynamak mümkün olmayabilir.benim içinde geçerli.
  • 6 gb ram cok can yakar
  • Sistem gereksinimlerinin bu kadar fazla olması nedeniyle beklediği kadar satamayabilir
  • Bence o kadar uçuk değil hatta bana göre az bile (işlemcimi i7 4770k ile değiştircem o yüzden :D)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EuroTrumpSimulator2

Bence o kadar uçuk değil hatta bana göre az bile (işlemcimi i7 4770k ile değiştircem o yüzden :D)
    benim ram im 4gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_

benim ram im 4gb

Alıntıları Göster
    oyun açık dünya olacak oyunu yapan firmanın diğer oyunlarını referans alırsak bu gereksinimler simgesel kalıyor

firmanın önermiş olduğu sistem dahi medium ayarda kasacaktır stabil olmayacaktır , üzülerek söylüyorum bu oyunu yüksek ayarlarda stabil ve sabit oynayabilmek için sli yada cf düzenek kurmanız gerekecek

millet 780 ti ile Ac4 ü zar zor oynuyor ultra ayarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Romanoviç -- 8 Nisan 2014; 23:45:48 >

• quote:

Hocam benim sistemde ne olur durum

i7 4700mq 2.5 ghz işlemci
    8 gb ram
    4 gb gt755m sli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master-Z

quote:

Hocam benim sistemde ne olur durum

i7 4700mq 2.5 ghz işlemci
    8 gb ram
    4 gb gt755m sli

Alıntıları Göster
    RAM hariç diğer bileşenler yetiyor. RAM takviyesi ile orta-yüksek arası takılacak gibi duruyor.

• İşte bu yuzden konsollar
  • işimiz var desene :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.