Şimdi Ara

watch dogs traced kupa yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar watchdogsda bütün kupaları aldım 1 kupa kaldı traced kupası nasıl alacağımı anlayamadım videolar izledim hiç birşey anladım bilen söylesin lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: burakugs

arkadaşlar watchdogsda bütün kupaları aldım 1 kupa kaldı traced kupası nasıl alacağımı anlayamadım videolar izledim hiç birşey anladım bilen söylesin lütfen

Online Tailing modunda biri senin oyununa bağlanıp seni takip etmesi gerekiyor. Ellemeyeceksin bulmayacaksın takip etmeyi tamamlayacak. 5 kişi takip ettiğinde kupayı alacaksın. Sen online tailing moduna girip birisini takip et. Bittikten sonra bazen senin oyununa gelip missileme yapıyorlar. Oyun sırasında focus tuşuna veya options tuşuna basarsan oyununda biri olup almadığını anlayabilirsin. (Focus modda zaman yavaşlamaz ve pause sırasında arkada oyun devam ederse oyununda biri var demektir.)
  • Hicbir sey yapmadan acildi bende. Diger trophylerle ugrasin, kendiliginden acilma ihtimali yuksek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    eyvallah kardeşım sende ps3den oynuyorsan beraber yapalım psn burak-ugs1 eger almışsan bile yardım edersen sevinirim :D
  • bu kalan tek kupam bütün hepsini aldım 1 tane o kaldı araştırdım falan gizli olduğu için alırım 1 2 gün içinde umarım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakugs

eyvallah kardeşım sende ps3den oynuyorsan beraber yapalım psn burak-ugs1 eger almışsan bile yardım edersen sevinirim :D

Benim PS4. Ayrıca o arkadaşla yapılıyor mu emin değilim. Ben dediğim yöntemle aldım.
  • Eğer puanın yüksek değilse ayarlardan online modunu kapat sonra save yapmasını bekle sonra tekrar aç oyununa hemen biri giriyo bu %90 tailing oluyo bekle hacklesin gidince tekrar yap ben de böyle aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 16 Haziran 2014; 17:36:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamam teşekkürler kupayı alabildim platiniumda geldi teşekkür ediyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.