Şimdi Ara

Watch Dogs YARDIMMMM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar watch dogs multiplayer oynamak istiyorum ama bir turlu beceremedim abimle birlikte oynamaya çalısıyoruz fakat bırturlu oynayamadık acaba belli bir sure hıkaye modumu oynamamız gerekli o olsa onda da baya oynadık.şimdi girmeye çalıştığımda da hiç server a bağlanamıyor nasıl olcak bu oyun yurt dısından geldı bolge kodu 2 lutfen acıklayıcı bir cevap yazarsanız sevinirim...

• Online modu sorunlu. Ben 3 gundur belirli araliklarla deniyorum yarisinda anca giriyor. Su an sorunun sizde oldugunu sanmiyorum. Sol ustteki zaman kadar bekleyin, olmuyorsa yapacak bir sey yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • online contracts bölümünden giriş yapıyoruz dimi
    oradan girdiğimde not available while in an activity diyor nasıl bir sorun çözemedim ve istediğim bir kişiyle nasıl giricez oynayacağımız kişileri seçebiliyormuyuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrhylmz

online contracts bölümünden giriş yapıyoruz dimi
    oradan girdiğimde not available while in an activity diyor nasıl bir sorun çözemedim ve istediğim bir kişiyle nasıl giricez oynayacağımız kişileri seçebiliyormuyuz..

O uyariyi ilk kez duydum. Oyunda herhangi bir gorev yaparken deniyor olabilir misiniz? Diger soruyla ilgili fikrim yok. Ana konuda sorun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam onu çözdük görev açıkken izin vermiyormuş şimdi de istediğimiz kişilerle nasıl oynayacağız :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Watch Dogs Türkçe Yama %100
    4 yıl önce açıldı
    Watch Dogs (2014) [ANA KONU]
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.