Şimdi Ara

Watchmen dizisi HBO'dan ilk sezon onayını aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önümüzdeki yıl ekranlara veda edecek Game of Thrones sonrası hayata hazırlanan HBO, büyüt bütçeli yapımlarına bir yenisini daha ekliyor. Amerikan kablolu kanalı, bir süredir hazırlık aşamasında olan ve pilot bölümünün çekimi tamamlanan Watchmen dizisine ilk sezon onayı verdi.

HBO, Twitter üzerinden "Hiçbir şey asla bitmez" başlığıyla yaptığı paylaşımla Watchmen dizisinin 2019 yılında yayımlanacağı duyurdu.

Lost ve The Leftovers gibi sevilen dizilerin yaratıcısı olan Damon Lindelof tarafından hazırlanan Watchmen dizisi, Alan Moore ve Dave Gibbons'ın klasik çizgi roman serisinin doğrudan bir uyarlaması olmayacak. Bunun yerine Watchmen çizgi romanlarının ruhunu yansıtan yeni bir hikaye anlatacak.

Lindelof daha önce verdiği bir röportajda, Watchmen dizisinin "Eski Ahit" olarak nitelendirdiği çizgi roman serisinin Yeni Ahit'i olacağını ifade etmişti.

Watchmen dizisinin başrollerinde Jeremy Irons, Regina King, Don Johnson, Tim Blake Nelson, Tom Mison, Yahya Abdul-Mateen II, Louis Gossett Jr., Adelaide Clemens, Frances Fisher ve Andrew Howard yer alıyor.

• Dr. Manhatten görecek miyiz acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah o aorayı devam ettirebilirler.

• Umarım güzel bir dizi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ooo kan gövdeyi götürecek the punisher neyse bu karakterde o sayılır :)

• Haah. Bunun filminin yapımında arkadaşım görev almıştı. Bunda da görev alır her halde.
    Gerçi şu an Lucas Arts da çalışıyor ama...

• quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

Haah. Bunun filminin yapımında arkadaşım görev almıştı. Bunda da görev alır her halde.
    Gerçi şu an Lucas Arts da çalışıyor ama...
    Senin olayın ne peki bu aşamada?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ethnicity

Senin olayın ne peki bu aşamada?

Alıntıları Göster
    Benim bir olayım yok. Arkadaşım Watchmen'in yapımında çalıştı.
    En azından arkadaşım görev aldı. Gurur duydum.
    Senin olayın ne? Sen ne duydun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

Benim bir olayım yok. Arkadaşım Watchmen'in yapımında çalıştı.
    En azından arkadaşım görev aldı. Gurur duydum.
    Senin olayın ne? Sen ne duydun?

Alıntıları Göster
    Konunun dışında birkaç olayım var.Belirttiğim üzere konu dışı olduğundan bahsetmem gereksiz.Haberle ilgili konuya dönecek olursam,benim bir olayım yok; sadece fantastik hikayeleri konu alan filmleri sevdiğim için habere baktım,birşey de duymadım sadece yorumunda gördüğümü söylecek olursam, "gurur" ile "hava atmaya çalışarak kendini gösterme" arasındaki farklılık belirgin olduğu için yorumladım.Özellikle kimsenin birbirini tanımadığı bu tip geniş kitleli forumlarda yaptığın yorum bunu gösteriyor...

• Ethnicity E kullanıcısına yanıt
    Beni tanımadığın için yanlış anlaman normal. Sana hak veriyorum.
    Gerçekten de gurur duyuyorum. Arkadaşla hava atma peşinde değilim.
    Hava atacak olsam sana yaşantımı anlatırdım. Neyse. Arkadaşımın olayınla
    gurur duyma sebebim Türkiye'den başlamış olması. En alta bakacak olursan
    G.O.R.A. ile başladı ve yükseldikçe yükseldi...

Watchmen dizisi HBO'dan ilk sezon onayını aldı
  • 12 sayılık çizgi romanı nasıl dizi yapacaklar merak ediyorum hem çizgi romani okudum hem filmi izledim zaten çizgi romandan anca o uzunlukta film yapılabilirdi, kendi nuyu nereden uzatacaklar ve bize ne gibi bilgiler verecekler merak ediyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dr. Manhattan olmazsa hiçbir anlamı olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tanrı (manhattan) olmadan olmadan olmaz.

• s_demirci_53 kullanıcısına yanıt
    Mini bir dizi yaparlarsa daha iyi olur. Madem 12 sayı o zaman 12 bölümden oluşan tek sezonluk dizi yapabilirler ya da 6 bölüm ilk sezon diğer 6 bölüm de ikinci sezonda olmak kaydı şartıyla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.