Şimdi Ara

Water chiller hailea hc500a

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Osmaniye İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Water chiller hailea hc500a
    ürün resmi sitesi
    HC-500A 200~1200L
    1/2HP R134a
    220~240V(110~120V) 1200~3000L/H
    50Hz(60Hz) 22kg
    2.4A(4.4A) 475×360×490mm

Ürünü bilgisayarda kullanmak için 0 satın almıştım. mükemmel derecede faydalandım. Çukurova sıcaklarında yalıtım yaparak 4 derecede hız aşırtma keyfi paha biçilemez,günlük kullanımda da istediğiniz dereceyi ayarlayarak kafanız rahat bir şekilde işinize bakın......
    Eskisi kadar hız aşırtma yapmadığım(hatta hiç yapmıyorum vakitsizlikten) için boşa yer kaplamasın diyorum.
    Hız aşırtma ya da akvaryum meraklıları varsa kaçırılmayacak ürün.Bir alt modelin (hailea 300A) fiyatı 3500TL-4500TL civarında geziyor

Ürünün boyutundan dolayı Osmaniye ya da Adana çevresindeki arkadaşlar elden alması daha uygundur.Onun haricinde kargo parası sizden olduktan sonra nereye diyorsanız yollarım.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Osmaniye Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Merak ettim simdi
    Bu nasil bi urun hocam anlatabilir misiniz video inceleme linki varmi?islemci hiz asirtmak icinmi ekran karti icinmi kullanilir?
    Ayrica oda sicakligin altina indiriyorsa islemciyi hararet terleme yaptirir sanirsam anakarta degilmi?onun icin ayri bi korumalık varmidir?
    Anlattiginiz gibiyse sahsen yusek fiyatlarla custom sıvı sogutma yapicagina al bunu sivi azot niyetine ucur pc yi en uzaklara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlord7134 -- 15 Ekim 2016; 15:20:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bu ürün aslen büyük akvaryumları soğutmak ya da sabit sıcaklıkta tutmak için yapılmış. Çalışma prensibi ise klima ve buz dolaplarında bulunan kompresör ve gaz ile içindeki sıvıyı soğutmak.
    Su soğutmadaki radyatörlerle ortam ısısnın altına inmek ya da extrem hız aşırtma yapmak mümkün değil. Bununla sıvı sıcaklığını 1er derece aralıklarla 4 dereceye kadar indirebilir(terleme olayı için yalıtım şart). sıvı azot ya da kurubuz 0 altında sıcaklıklarda max hız aşırtma ya da kısa süreli testlerde tercih edilir.bunun gibi ürünler günlük kullanım da max performans için tercih edilir. yurt dışında yaygın ama Türkiyede pek tercih eden yok boyutunda dolayı olsa gerek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.