Şimdi Ara

swiftech mcp655 vario,rs360mm rad,alphacool repack depo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Osmaniye İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    YAklaşık bir senedir boşta bekleyen malzemelerimi satışa koyuyorum.
    1 adet alphacool'un laing d5/swiftech mcp655 pompalar için ürettiği 2x 5.25 yuvaya tek ya da çift pompa uyumlu deposu.Kutusu duruyor
    alphacool repack dual 5.25 dual d5

2 adet devir ayarlı swiftech mcp655 vario...pwm yoktur 5 kademe ayarlı versiyon.ikisi de alphacool depoda takılı.Birinin kutusu duruyor.
    swiftech mcp655 vario

1 adet XSPC RS360 radyatör.kozmetik olarak ufak tefek kusuru vardır,performansını etkileyecek çatlak delik vs yoktur

xspc rs360

Orjinal fotoğraflarını dileyene whatsaptan yollarım. Siteden koymayı beceremedim.

swiftech mcp655 pompa adet 400 TL
    alphacool repack depo 400 TL
    XSPC rs360 radyatör 300 TL

Saygı çerçevesinde dileyen yorum yapabilir,ister eft ister fark eklenerek GET ilanı açılabilir,hargo alıcıya aittir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maanyak -- 1 Eylül 2018; 23:14:36 >

• Tek rezervuarlı dual loop lar için inanılmaz derecede kullanışlı ve güçlü pompa ve rezervuar kiti. İhtiyacı olana şiddetle tavsiye ederim.

Not: swiftech mcp655 vario bu pompaların atası sayılır. 4 yıldır kullanıyorum. Geçen yıl kablo modlarken kazara kartına zarar verdim. Direk swiftech e mail attım. Ne olacak diye? Faturasını atın size ücreti karşılığında pompanın kartını göndeririz dediler. Faturanız olmadan size yedek parça göndermeyiz dediler :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.