Şimdi Ara

Waterproof Kışlık Mont...! Ürün Forumdışına Satılmıştır Konu Sİlinebilir..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün yurtdışından bir alışveriş sitesinden ( Amazon.com ) aldım bedenime uymadığı için satıyorum. Hiç giymedim. Sıfırdan farksız. İstediğm Fiyat ise 170 TL'dir.

benim ölçülerim;

Boy ; 1.74 - Kilo; 78 eğer bu ölçülerde iseniz sizede büyük gelecektir.

Üzerinde L yazıyor ama bedeni Bol kesim bu nedenle L - XL beden giyenlere tam olarak üzerlerine uyacağına inanıyorum. Tüccar yada bu işlerden para kazanan biri değilim elimde kalmasını istemediğim için satıyorum gerçekten kaliteli kalın bir mont,ürün İngilterede ve Dünyada bir çok Satış Mağazası mevcut araştırabilirsiniz? Çok azda olsa pazarlık payı vardır.

Takas ise sadece Kışlık montlarla fiyatları uygun olduğu sürece Takas yada çok fiyat farkı olmadan mont alabilirim.

Ürünün Google Translate Çevirisini Yazıyorum;

Kar Erkek Yastıklı Ceket Bu yıl bizim soğuk İngiliz kış için ihtiyacınız olan şey.Mikrofiber dolgulu bir su geçirmez kumaştan tasarlanan ceket kuru ve rahat ve dışında çevik rüzgarlar derece kızarmış ekmek tutacak. Ayarlanabilir, ceket, cep telefonları ve yağışlı havalarda güvenli tuşları gibi öğeleri tutmak için isteğe bağlı aşınma ve çoklu sıkıştırılmış cepler için bir çizgili Polar ve çıkarılabilir başlık vardır. Yalıtım, şık ve su geçirmez, Kar Mens Yastıklı Ceket kış gardırop eklemek için pratik ve şık bir parçasıdır.

Su geçirmez - Bir su geçirmez membran kumaştan sızan suyu önler

Dolgu - Mikrofiber doldurma aşağı mükemmel ısı tutma, sentetik alternatif sağlar

Ayrılabilir Hood - Kolayca daha çok yönlülük için müstakil. Polar ekstra sıcaklık için astarlı

Ayarlanabilir - etek, kaput ve manşetler gibi kolay uyum mükemmel uyum sağlar

Cepler - İki fermuarlı güvenlik ön cepleri ve bir iç cep

Için büyük ünlü İngiliz kışları sıcak, kuru ve şık kalmak için mükemmel -

Isı Oylama - Laboratuvar -20 ° C test. Sağlık ve fiziksel aktivite, pozlama süresi ve terleme performansı ve konforu etkileyecek

Kumaş Bileşimi

% 100 Polyester

Waterproof Kışlık Mont...! Ürün Forumdışına Satılmıştır Konu Sİlinebilir..? Waterproof Kışlık Mont...! Ürün Forumdışına Satılmıştır Konu Sİlinebilir..? Waterproof Kışlık Mont...! Ürün Forumdışına Satılmıştır Konu Sİlinebilir..? Waterproof Kışlık Mont...! Ürün Forumdışına Satılmıştır Konu Sİlinebilir..? Waterproof Kışlık Mont...! Ürün Forumdışına Satılmıştır Konu Sİlinebilir..? Waterproof Kışlık Mont...! Ürün Forumdışına Satılmıştır Konu Sİlinebilir..? Waterproof Kışlık Mont...! Ürün Forumdışına Satılmıştır Konu Sİlinebilir..? Waterproof Kışlık Mont...! Ürün Forumdışına Satılmıştır Konu Sİlinebilir..?
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyber26 -- 17 Aralık 2014; 13:32:04 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ForumDışına satılmıştır konu silinebilir...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.