Şimdi Ara

ADİDAS GOODYEAR AYAKKABI (SATILMIŞTIR!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÜRÜN @nekropsi arkadaşımıza satılmıştır. Hayırlı olsun.

Fiyat : 70 ytl---->65 ytl ( arkadaşlar fiyatı çok uygun tuttum, lütfen pazarlık etmeyiniz.

ADİDAS GOODYEAR  AYAKKABI (SATILMIŞTIR!)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal_07 -- 18 Ekim 2008; 19:07:11 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu arada arkadaşlar, fotoğraflarda sanki çok kullanışmış gibi bir izlenim var. Fotoğraf makinesi çok detaylı çekim yaptığından dolayı böyle bir görüntü vermiş. Normal çıplak gözle baktığınız zaman sıfır denecek gibi. Zaten ayağımın parmaklarını 2. seferde kötü yaptığından dolayı giymedim artık. Sadece bunu eklemek istedim.

Ankara da arkadaşlar ayakkabıyı görüp, deneyip alabilirler. Diğer şehir'de ki arkadaşların böyle bir imkanı olmadığı için ayak numaralarının en fazla 41,5 olmalı.

• Çok güzel ayakkabılar.Ama banada küçük olur sanki . Kaskla takas varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mpy

Çok güzel ayakkabılar.Ama banada küçük olur sanki . Kaskla takas varmı

GDR ile yapalım

• buna goodyear demelerinin altında alt taban laztiğinin araba lastikleriyle bilgili birşey olmasından dolayı olabilir mi?

birde hangi semttesin?
  • cevap yazmayacakmısın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: memet

buna goodyear demelerinin altında alt taban laztiğinin araba lastikleriyle bilgili birşey olmasından dolayı olabilir mi?

birde hangi semttesin?

Alt tabanın sağlamlığından , yeri tutuşu ve ayak rahatlığından dolayı benzetme yapmışlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Camper Pelotas XLite ayakkabı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Günlük kullanım ayakkabısı olarak Converse'den başka ayakkabı kullanmıyorum ama modeli çok hoşuma gitti. Aynı modelin 10,5 numarasını almayı düşündüm bu ayakkabıları görünce. Ayakkabı çok kullanılmış gibi durmuyor ve fiyat da gayet iyi. İyi alışverişler ilânınızı beğendiğimi söylemeliyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

Günlük kullanım ayakkabısı olarak Converse'den başka ayakkabı kullanmıyorum ama modeli çok hoşuma gitti. Aynı modelin 10,5 numarasını almayı düşündüm bu ayakkabıları görünce. Ayakkabı çok kullanılmış gibi durmuyor ve fiyat da gayet iyi. İyi alışverişler ilânınızı beğendiğimi söylemeliyim.

Teşekkür ederim. Ayakkabı keşke ayağıma olsaydıda satmasaydım ama 3. giymemden sonra ayak ön parmaklarım ,dar geldiğinden dolayı mahvoldu, sonrada kutusunda yatmaya başladı zaten. Fiyatı uygun tutmamın sebebi ise,bende ayağıma sıkmayan spor ayakkabı alacağım, bu ayakkabıyıda ,ayağına olan arkadaş fazla para vermesin, bunu alsın düşünerek bu fiyata satıyorum.

Hakikaten mükemmel ayakkabı, alacaksan eğer rahatlığını ve ortapedik oluşunu tavsiye ederim. Her yönü ile güzel ayakkabı.

• pm
  • pm'ler cevaplanmıştır,satışa devam...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.