Şimdi Ara

WATSONS'larda 2 Adet Rexona Deodrnt Alana (Total 13,98)Cinemaximumda 2 Kişilik Bilet Hediye (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
4
Favori
18.377
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cevahir avm deki watson da varmi acaba bilet bilgisi olan varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buyaka Watsons'dan 56 TL'ye 8 adet Roll-on ve 4 tane çift kişilik sinema bileti alınmıştır..

Haber veren arkadaşa çok çok teşekkürler..

Süper oldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: saubjk06

neomarinden 3 cift ben aldim 2cift birader aldi bonusa 50tl yi gectigi icin 10tl watsons puan verdi ustune 4tl ekleyip 1cift daha aldim.Haber veren arkadasa tesekkurler...

Bende aynı şekilde yaptım 50 lirayı geçti 6 bilet oldu daha bonus puanı kullanmadım ordan da 4 liraya 2 bilet gelecek haber veren arkadaşa teşekkürler süper kampanya oldu. Tavsiyem Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün ve Oyunbozan Ralph filmlerine gitmenizdir. 2.si animasyon olmasına rağmen büyüklere göre eğlenceli bir filmdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdxceed -- 12 Şubat 2013; 23:30:03 >
  • Ankamall watsons da var mi. Yarin bosuna gitmeyeyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

bu watson da 50 lira üstü alışverişe bavullar da indirimli. bavulları hiç kullanan var mı alınır mı acaba 60 70 90 lira mı ne boylarına göre

Bugün aldım hocam 4 yönlü tekerlek ve sert plastik yapısıyla fiyatını fazlasıyla hakeden bi ürün tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: jaqquine

quote:

bu watson da 50 lira üstü alışverişe bavullar da indirimli. bavulları hiç kullanan var mı alınır mı acaba 60 70 90 lira mı ne boylarına göre

Bugün aldım hocam 4 yönlü tekerlek ve sert plastik yapısıyla fiyatını fazlasıyla hakeden bi ürün tavsiye ederim

hangi boydan aldınız acaba. bi de acaba bu valizleri alırken de 10 tl bonus kazanılabiliyor mu acaba
  • quote:

quote:

quote:

hangi boydan aldınız acaba. bi de acaba bu valizleri alırken de 10 tl bonus kazanılabiliyor mu acaba

79liralık olan boydan aldım hocam bonus olayı ondada mevcuttur çünkü bankayla alakalı bi durum

• kampanya için son gün 14 şubat mı? bu h sonu forum mersin watsonsa gidebilirim ama hafta sonun kadar kampanya kalır mı kampanya olsa bile bilet kalır mı orası kafamı kurcalıyor.
  • İzmirde stok nerde var???

• quote:

quote:

quote:

quote:

79liralık olan boydan aldım hocam bonus olayı ondada mevcuttur çünkü bankayla alakalı bi durum

teşekkürler beim de hoşuma gitmişti valizler de 50 tl lik alacak bişi bulamamaıştım.

• Fırsat alındı,django'da kullanıldı deodorantlar hediye edildi.Teşekkürler.
  • Tepe Nautilus'ta biletler tükenmiş bilginize...
  • İzmirde nerde var???
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugayadıgüzel

Cevahir avm deki watson da varmi acaba bilet bilgisi olan varmi

+1

• Heryer tüketildi bilet kalmadı :)
  • gebze center da tükendimi? bilen varmı?
  • dün arenapark watsons dan aldım. daha bilet vardı.
  • Cevahirde hala bilet var.

• Ankamallden bildiriyim aci haberi hafta sonu bitti dediler ve gelmeyecekmis

• haber veren arkadaşa teşekkür ederim. Kaptım 2 tane bilet
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.