Şimdi Ara

WATT İLE ALAKALI BİR SORUN COK ACİLL !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yanmaz; resetler, açılmaz yada performans kaybı olur yani kasa kasa oynarsın ancak açılıcağını sanmıyorum
  • 350 wattlık bir psu'nun 12 volt üzerinden vereceği amper değeri 3870 için yeterli olmayacktır.
  • http://www.pclabs.com.tr/2008/06/12/gigabyte-radeon-hd-3870-ultra-durable2-incelemesi/3/

Olaya sadece watt olarak bakma. Yukarıdaki linkte 3870 takılı sistemin tamamı yük altında 200 watt bile çekmemiş. 250 wattlık bir psu ile bile 3870'in sorunsuz çalışması lazım.

Ama 12 volt üzerinden verdiği akım yetmediği için böyle olmuyor.
  • yani okumaz biraz soacmaladım kusu bakma 500w alayım barre ne yapalım ulan su adamı kesecem bana sattı bunu

2 nize teswekkurler sizce bunu almam iyimi yoksa biraz daha adisini mi alsaydım
  • benim pc de sole yazıyor

Power

* Power device type : Power supply
    * Voltage Required : AC 120/230 V
  • Aslında şöyle bir durumuda belirteyim ;

Burda bi cafede 3850'yi (HD3850 512 MB 256 bit) 250W power ile çalıştırıyorlar anlamadım gitti oyunları deneme fırsatım olmadı ancak o powerla açılması bile şaka gibi lakin işini sağlama al ve düzgün bir power bak kullandığım powera bakabilirsin Highpower 500W diğer arkadaşın önerdiği de benim powerdan zaten ancak şu da var senin diğer bileşenlerini bilmiyorum o yüzden böyle konuşmak bir yere kadar onlarıda biliyorsan söyle ona göre daha iyi olur
  • arkadasım su sitede var

http://reviews.cnet.com/desktops/dell-optiplex-gx280-desktop/4507-3118_7-30998912.html?tag=rnav

buna gore 2 gb ram 800mhz aldım ddr2

ati sapphire hd 3870 gddr4

bunların calısma imkanı ne
  • o dediginiz power ikinizinde onerdigi pcnin icine mi dısına mı takılıcak
  • Şunu baştan söleseydin keşke

Anakart ddr400 e kadar destekliyor o dediğin ramleri kullanamazsın

Verdiğin linkte Ddr400 yazıyor max.4GB kullanabiliyormuşsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vegihi -- 1 Ağustos 2009; 12:45:26 >
  • iyide ramleri nie kullanamıyim anlamadım
  • arkadasım yanlıs yere bakıyor olabilirsin cunku benim orda anakartta 800 mhz yazıyor eger ram dekine bakıyorsan o suan pc deki ram memory spped yani bellek hızı ona bakma mainboard a bakıcaksın
  • Dostum o dediğin anakart fsb hızı altta ram bölümünde ne destekliyorsa onu kullanabilirsin ve anakartında ddr400'e kadar destekliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vegihi -- 1 Ağustos 2009; 12:57:25 >
  • simdi o ramleri okumaz mı
  • maalesef tatmin olmak istiyorsan aldıysan dene istersen
  • arkadasım bir yer daha var daha detaylı memory spped 400 mhz & 533 mhzhttp://support.dell.com/support/edocs/systems/opgx280/en/ug/specs02.htm bu sitede bakar mısn
  • benim anlamadıgım herkes bana 533 mhz desteklerse senin aldıgın kartı okur ama 533 mhz olarak dedi
  • iyide arkadaşım diğer verdiğin linkteki destek farkı var ondaki ddr400

Ancak son verdiğin linkteki de desteklemiyor maalesef(desteklemiyor derken 800 desteklemiyor ramlerin çalışır ancak 533'te)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vegihi -- 1 Ağustos 2009; 13:04:01 >
  • ha arkadasım bende onu soruyorum yaaa korkuttun beni
  • arkadasım saat 9:30 dan beri benimle ilgileniyosun oncelikle tesekkurler +rep felan veriliyo mu var ole bisi verim
  • Rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.