Şimdi Ara

WATT İLE ALAKALI BİR SORUN COK ACİLL !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.arkadaslar ben ekran kartı aldım 450 w ama benim pc 300 w adam bana kasar dedi peki ben yeni güç kaynagı alana kadar idare eder mi yoksa kartı okumaz mı ?

2.HANGİ GUC KAYNAGINI ALMAM LAZIM

3.GUC KAYNAGI PC NIN DISINDA MI BAGLANIYOR ?

NOT : BEN BUNUNLA İLGİLİ BİR KONU DAHA ACTIM AMA ONAYLANMADI BI TIRLU

• Öncelikle hangi ekran kartını aldın.Onu söyle.Sonra PSU'nun markasını söyle.
    Birde PSU kasanın içine bağlanır.Siyah güç kablosunun takıldığı kutudur.
  • Ekran kartı kutusununda yazan gerekli wattı diyorsan onlara pek bakma benimde eskiden 3650'im vardı min.400-450W diyordu 350W ile rahat bir şekilde kullandım hatta arkadaşa sattım ve o da 250W ile kullanıyor şu anda tabi kasa kasa oynuyor orası ayrı

Arkadaşında dediği gibi hangi ekran kartını aldın ve powerın markası nedir ?
  • Hangi ekran kartı? Bilmeden cevap yazamıyoruz biz
  • ati sapphire hd 3870 450 wpcı express
  • orda yazdım simdi degistiremiyorum neden bilmiyorum 450w pci express x16
  • powerın markası ne ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar bide hazır herkes yorumlarken sorular sorcam

1. adama uyum sorunu olur mu dedim o 450 w seninkinin ole olması lazım bide pci express x16 olması lazım dedi başka var mı ?

2. güç kaynagını nerden almam lazım ne kadar ?

3. güç kaynagı içinde mi dısında mı pcnin (bu biraz cahilce )

4. benim ram 800 mhz 2 gb ama 533 mhz destekliyor ne olur 2 gb 533 mhz mi ?

oldukca yazıcam soruları mı ilginiz için sagolun tek tek cevaplarsanız sevinirim
  • bir soru daha

5. ekran kartı yanma olasılıgı olur mu ?
  • 6. powera nasıl bakıcam markasına ?
  • 1. Adama pek güvenme aç kasanı bak powerına markasına Wattına: güç kaynağı içerde

2. Everestten ekran kartına vs. bileşenlerine bakabilirsin ancak programlarla pek aram yok diyorsan aç kasanı bak ikisine de üzerlerinde yazar

3. Powerın markası güvenilir bir marka ise 470W yeterli gelir ve yeni power almana gerek kalmaz

4. Evet ramler 533'te çalışır

5. Ekran kartının yanma olasılığı çok düşük power yetmezse resetler yada açılmaz sadece yada performans kaybı olur
  • Replace your Dell Optiplex GX280 power supply with the ATXPW350DELL replacement Dell power supply with more power. power bu olabilir mi
  • 450W kim dediyse iyi sallamış

EDİT: Bence ekran kartına bir bak 3870 mi şüpheliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vegihi -- 1 Ağustos 2009; 11:44:39 >
  • yok zatenbenim pc 450 w degil ekran kartı 450 istiyo bende onu soruyorum benimki muhmelen dusuk yukseltmeme gerek var mı

bu arada kac benim w anlamadım
  • Tamam şimdi oldu evet bende 500W highpower var anca yetiyor öneririm sistemimde yazıyor
  • ekran kartı 3870 yanımda

soru peki kullansam olur mu olsa yanar mı ?
  • ATI 3870 ile o güç kaynağını kullanmak sağlıklı değil.

http://www.hepsiburada.com/high-power-500w-powersupply-hp-500-a12s/productDetails.aspx?categoryid=1012&productid=bd71375

Linkteki psu'yu alabilirsin. İşini görecektir.

Ayırca anakartına o ekran kartını takabilmek için pci-express yuvasının olması lazım. Eğer ekran kartını almadıysan anakartında hangi tür ekran kartı yuvası var bundan iyice emin ol.

AGP yuva varsa o ekran kartını takamazsın.

Anakartın 533 MHz ram hızını destekliyorsa, 800 MHz'lik ramlerin 800 MHz'de çalışamayacaktır. Anakart sebebiyle 533 MHz'de çalışacaktır.

• pci express x 16 olue mu ?

bide benim w kaç senceordaki bilgilere gore
  • Olur zaten ekran kartı x16 senin powerda 350W
  • arkadasım ekran kartını power suply alana kadar kullansam yanar mı ?

bide gosterdigin ucuz ve guzel miş alabilirim stokta olsa
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.