Şimdi Ara

wave mi wave2 mi? bada2.0????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar samsungun bu iki modeli arasında kaldım wave ve wave2 ikisinden birini almayı düşünüyorum yanlız wave nin süper amoled ekranı çok cezbediyor...
    aralarındaki tek fark ekran büyüklüğü ve kullanılan ekran çeşidi olarak görüyorum başka bir fark göremedim..
    birde yakın zamanda çıkacak olan bada2.0 wave destekleyecekmi... biyerde wave2nin destekleyeceğini okudum ama wave bir destekler diye bişi bulamadım bilgisi olanlar paylaşabilirlermi acaba??
    aralarında performans farkı varmı iki telefonun... wave sırf ekran yüzünden tercih etmek istemiyorum ama ekran çok ağır basıyor beğenmemek mümkün değil...
    sonuç olarak hangisini tavsiye edersiniz ve bada2.0 destek konusunda hangi telefonu seçmeliyim???
    teşekkürlerimi sunar iyi günler dilerim....

• Her ikisi de destekleyecektir. Aynı özelliklere sahip iki cihaz da.
  • peki hangisini tercih etmeliyim sizce?
  • arkadaşlar yokmu yardımcı olabilicek, fikir ve tavsivede bulunabilecek birileri?
  • Wave 1 in ekranı çok kaliteli.En güzel , en kaliteli , en keskin , en canlı , en akıcı rengi ve görüntüyü wave 1 deki Samoled ekran veriyor.

Superamoled plus hariç.O galaxys 2 de var.

Wave 2 ninde ekranı iyi.Ama arada dağlar kadar fark var.Bu farkta film , hd video izlerken , oyun oynarken , çektiğin fotoğrafın renk kalitesinde ortaya çıkar.

Buna rağmen arada pek fark yok diyen kişiler sanırım telefonu sadece menüye bakarak kullanıyorlar.

Wave 2 nin tek albenisi wave 1 e göre ekranın birazcık daha büyük olması.Nette dolaşırken yazıların okunmasını kolaylaştırıyor.

Tavsiyem wave 1.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !sTaNbLuE -- 6 Mart 2011; 20:06:47 >
  • İki model arasında kalmıştım süperamoled nedeniyle 8500'ı tercih ettim. Arkadaşın dediği gibi oyunlarda filmlerde ekran kalite farkı belli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robertofiole -- 6 Mart 2011; 20:16:50 >
  • tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar...
    peki yeni çıkacak olan bada2.0 yazılımını nasıl yükleyebileceğiz wave 8500 modele?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MUltiloader ile ya da kies e düşmesini bekleyip kiesten kurucaksınız.
  • ah bide bilsem onların neler olup nasıl kullanıldığını :)
    bada2.0 çıkınca yardımlarınızı isterim tekrardan... teşekkür ederim :)
  • bugün teknosaya gittim ve görevli kişi bana wave2yi önerdi amoled ekranda lekemi ne çıkıyormuş onun için süper lcd kullnılmış falan dedi...
    bu konu hakkında ne diyosunuz?
  • o adam satmak için öyle demiştir
    wave daha değerli şu an wave 2 den
    2. elin değeri daha yüksek
  • Bence bu iki telefon tabiri caizse kardeş. Bu iki tel arasında fazla karşılaştırma yapmamak lazım. Tek elle tutulur fark olan ekran büyüklüğünü göz önüne alıp zevkinize hitap edeni hic dusunmeden secin. Cunku ilerde pisman olmayacaginizi saniyorum. Iki telefon da baska markalari aratmayiyor kaldı ki biri, bir digerini aratmaz. Ama sahsi gorusum, Telefon araştırdığım zamana geri dönsem yine Wave2 tercih ederim. Cunku benim zevkime buyuk ekran daha çok hitap ediyor.
  • Aralarındaki tek fark ekranın niteliği ve büyüklüğü değil. Wave 2'nin SAR değeri Wave'e göre çok daha azdır.Bu arada Wave'deki Samoled ekran daha canlı gibi gelebilir ama renkleri doğal göstermediği de tartışılıyor yabancı forumlarda.Aşırı renk yoğunluğu vs...İkisinin ekranı arasında dağlar kadar fark vardır demek abartı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: portakal
    Aralarındaki tek fark ekranın niteliği ve büyüklüğü değil. Wave 2'nin SAR değeri Wave'e göre çok daha azdır.Bu arada Wave'deki Samoled ekran daha canlı gibi gelebilir ama renkleri doğal göstermediği de tartışılıyor yabancı forumlarda.Aşırı renk yoğunluğu vs...İkisinin ekranı arasında dağlar kadar fark vardır demek abartı olur.

o dediginin samoled ekrandan kaynaklanan bir sorun degil.samoledle alakasi yok.alakasi yok.pentinel tabanli ekran kullanan telefonlarda oluyor.buna sgs de dahil.ama htc dsr i4 sgs ve wave 1 le 2 yi yanyanA koyulup test ettigin zaman samoled bariz sekilde farkini ortaya koyuyor.o bahsedilenlerin hd video izlerken hd oyun oynarken film izlerken vs farkina bile varamzsin.wave 2 nin kullanmis oldugu superclearlcd skran siyah rengi griye kacirarak gosteriyor.ayrica cok daha parlak gosterdigi icin renkleri , renklerin dogalligi gidiyir.inanmiyorsan youtube da videosu var.acip izlersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !sTaNbLuE -- 8 Mart 2011; 11:40:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

o dediginin samoled ekrandan kaynaklanan bir sorun degil.samoledle alakasi yok.alakasi yok.pentinel tabanli ekran kullanan telefonlarda oluyor.buna sgs de dahil.ama htc dsr i4 sgs ve wave 1 le 2 yi yanyanA koyulup test ettigin zaman samoled bariz sekilde farkini ortaya koyuyor.o bahsedilenlerin hd video izlerken hd oyun oynarken film izlerken vs farkina bile varamzsin.wave 2 nin kullanmis oldugu superclearlcd skran siyah rengi griye kacirarak gosteriyor.ayrica cok daha parlak gosterdigi icin renkleri , renklerin dogalligi gidiyir.inanmiyorsan youtube da videosu var.acip izlersin

Youtube videolarını izledim merak etme sen de yabancı sitelerdeki incelemeleri bi oku istersen. Wave II'eki SCLCD'nin,SAMOLED'e en büyük artısı keskinlik ve daha belirgin detaylardır. Samoled siyahı tam siyah gösterir ama beyazı da tam beyaz göstermez.İnternette dolaşırken beyaz ağırlıklı bir sayfa açtığında görürsün hafif maviye kaçan bir renk verir üstelik beyaz ağırlıklı sayfalarda çok daha hızlı şekilde batarya tüketir.Samoled güzel bir teknoloji ama kusursuz da değil.
    Konuyu açan arkadaşa söylüyorum,aşağıdaki linkte Wave II'nin hem Wave ile hem de diğer telefonlarla ekran karşılaştırmalarına bak hangisi sana daha çok hitap ederse onu al eğer tek kriterin ekransa...

http://www.mobile-review.com/review/samsung-wave2-s8530-en.shtml#3

• wave 2 kullanıyorum gayet kullanışlı ve aradığım her şeye ssahip bir cihaz...bada 2 yazılımını telefondanda direkt olarak indirebilirsin..böyle güzelliklerde mevcut..nedense bada androidden daha iyi gibi geldi bana.çok seri çok kullanışlı...
  • arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim...
    sanırım wavev2 alacağım.
    birde şu bada işletim sistemi hakkında bilgiler verebilirmisiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozi_ozmon

arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim...
    sanırım wavev2 alacağım.
    birde şu bada işletim sistemi hakkında bilgiler verebilirmisiniz...

bada inanılmaz kullanışlı ve kullanıcı dostu.hızlı ve neredeyse kusursuz bi işletim sistemi.tek sıkıntısı uygulamalardaki yetersizlik.yılların birikimi android ve ios un yanına bile yaklaşamıyo şimdilik doğal olarak.işletim sistemi konusunda sıkıntın olmasın,güncellemeler resmi yollardan biraz geç yayılıyo ama forumu güncel takip edersen,telefonuda güncel yazılımla kullanabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.