Şimdi Ara

wax

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben saçıma genelde bir şey sürmüyorum ama wax önerdiler ünlüler fln sürüyor saçlarıan sanki hiç jole sürlmemeiş gibi şekil alıyor dorumudur yardım edersneiz :)

• evet joleden daha guzel şekil veriyoı
  • Ben saçımın hiç jole süürlmemiş gibi durmasını isityorum sadece şekil alsın çok sert olmasın istiyorum
  • osis flexwax ı araştır.biraz pahalı ama isteklerini karşılar kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

osis flexwax ı araştır.biraz pahalı ama isteklerini karşılar kesinlikle.

bakarım hocam saol
  • Bende Scwarzkopfun Saç köpüğü var süper bir şey tavsiye ederim.Hiç ıslak durmuyo anında şekil veriyo saçlara.Jöle gibi sert de değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElysionMaster

Bende Scwarzkopfun Saç köpüğü var süper bir şey tavsiye ederim.Hiç ıslak durmuyo anında şekil veriyo saçlara.Jöle gibi sert de değil.

Aynen köpüğüde duydum ıslak giibi olmasın şekil versin ve sert olmasın isitorum uzun saçlı deilim çünkü sert olamsını pek istemiorum .
  • ben pantene ve avonun kremini kullanıyorum çok harika bir ürün..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElysionMaster

Bende Scwarzkopfun Saç köpüğü var süper bir şey tavsiye ederim.Hiç ıslak durmuyo anında şekil veriyo saçlara.Jöle gibi sert de değil.

detaylı adı var mı hangi ürün? yada resim
  • Benimde hiç saçım dökülmez saçımı döker diye korkuyorum şekillendirici kullanmadanda olmuyor Fonex waxları varmış 6 çeşit kutusu onları biliyormusnuz?
  • sakın başlama waxa hele superwax yıllarca kullandım doğrudur çok iyi şekil alıyo saçlar ama onun kokusu falan iğrenç ve saçlarım yanlardan kaçtı hafiften dökülme başlıyo yani,artık bıraktım jole işini şampuanla yıkayıp şekil veriyorum sonra sertleştiriyorum spreyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamil611

sakın başlama waxa hele superwax yıllarca kullandım doğrudur çok iyi şekil alıyo saçlar ama onun kokusu falan iğrenç ve saçlarım yanlardan kaçtı hafiften dökülme başlıyo yani,artık bıraktım jole işini şampuanla yıkayıp şekil veriyorum sonra sertleştiriyorum spreyle

aynen en iyisi sprey
  • osis mess up wax alıcaksan bunu al mat yapıyor saçı yani sert ve ıslak görünümlü olmuyor.. Zaten araştırırsan en iyi mat wax ın olduğunu görürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

osis mess up wax alıcaksan bunu al mat yapıyor saçı yani sert ve ıslak görünümlü olmuyor.. Zaten araştırırsan en iyi mat wax ın olduğunu görürsün

Harbi osis mess up çok övülüyor. Benim kısa kalın telli siyah saçlara nasıl gider acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.