Arkadaşlar ben saçıma genelde bir şey sürmüyorum ama wax önerdiler ünlüler fln sürüyor saçlarıan sanki hiç jole sürlmemeiş gibi şekil alıyor dorumudur yardım edersneiz :)
evet joleden daha guzel şekil veriyoı
Ben saçımın hiç jole süürlmemiş gibi durmasını isityorum sadece şekil alsın çok sert olmasın istiyorum
osis flexwax ı araştır.biraz pahalı ama isteklerini karşılar kesinlikle.
quote:
Orijinalden alıntı: CCaaNN
osis flexwax ı araştır.biraz pahalı ama isteklerini karşılar kesinlikle.
bakarım hocam saol
Bende Scwarzkopfun Saç köpüğü var süper bir şey tavsiye ederim.Hiç ıslak durmuyo anında şekil veriyo saçlara.Jöle gibi sert de değil.
quote:
Orijinalden alıntı: ElysionMaster
Bende Scwarzkopfun Saç köpüğü var süper bir şey tavsiye ederim.Hiç ıslak durmuyo anında şekil veriyo saçlara.Jöle gibi sert de değil.
Aynen köpüğüde duydum ıslak giibi olmasın şekil versin ve sert olmasın isitorum uzun saçlı deilim çünkü sert olamsını pek istemiorum .
ben pantene ve avonun kremini kullanıyorum çok harika bir ürün..
quote:
Orijinalden alıntı: ElysionMaster
detaylı adı var mı hangi ürün? yada resim
Benimde hiç saçım dökülmez saçımı döker diye korkuyorum şekillendirici kullanmadanda olmuyor Fonex waxları varmış 6 çeşit kutusu onları biliyormusnuz?
sakın başlama waxa hele superwax yıllarca kullandım doğrudur çok iyi şekil alıyo saçlar ama onun kokusu falan iğrenç ve saçlarım yanlardan kaçtı hafiften dökülme başlıyo yani,artık bıraktım jole işini şampuanla yıkayıp şekil veriyorum sonra sertleştiriyorum spreyle
quote:
Orijinalden alıntı: kamil611
sakın başlama waxa hele superwax yıllarca kullandım doğrudur çok iyi şekil alıyo saçlar ama onun kokusu falan iğrenç ve saçlarım yanlardan kaçtı hafiften dökülme başlıyo yani,artık bıraktım jole işini şampuanla yıkayıp şekil veriyorum sonra sertleştiriyorum spreyle
aynen en iyisi sprey
osis mess up wax alıcaksan bunu al mat yapıyor saçı yani sert ve ıslak görünümlü olmuyor.. Zaten araştırırsan en iyi mat wax ın olduğunu görürsün
quote:
Orijinalden alıntı: Nathan_Drake
osis mess up wax alıcaksan bunu al mat yapıyor saçı yani sert ve ıslak görünümlü olmuyor.. Zaten araştırırsan en iyi mat wax ın olduğunu görürsün
Harbi osis mess up çok övülüyor. Benim kısa kalın telli siyah saçlara nasıl gider acaba ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme