Şimdi Ara

WaX zararlımı?Sac döker mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
124.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 senedir kullanıyorum WAX.. Son derece memnunum. Jole gibi ıslak gözükmemesi, ve kalıcı şekiller bırakması enbüyük avantajı.

Saç dökme konusunda bir garanti veremem, öyle ya da böyle bu tür şeyler saç döküyor.
    Joleye nazaran daha iyi diyebilirim.
  • sakın sürme o dax denen velet den 4 ay kullandım saclarım elıme gelıyor sımdı durmuyoda dokulmesı..
    gıttım bıoder mıdır nedır ondan aldım dokulmesın dıye 100 lıra verdım hıc bır ıse yaramadı hala dokuluyor saclar acılmaya basladı sakın kullanma kımyasal madde var onda...

daz maz vax alayına

• bende bıraktım kullanmayı. ama yastıkta bi ton saç ile uyanuıyom. dökülüyor halen. bilmiyom alakası varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: esereser

sakın sürme o dax denen velet den 4 ay kullandım saclarım elıme gelıyor sımdı durmuyoda dokulmesı..
    gıttım bıoder mıdır nedır ondan aldım dokulmesın dıye 100 lıra verdım hıc bır ıse yaramadı hala dokuluyor saclar acılmaya basladı sakın kullanma kımyasal madde var onda...

daz maz vax alayına

saçına bidoer sürersen dökülür tabi hatta bi daha çıkmaz. bioder tüy azaltıcı krem

• quote:

Orjinalden alıntı: Leonidasss
    saçına bidoer sürersen dökülür tabi hatta bi daha çıkmaz. bioder tüy azaltıcı krem

koptummm

• quote:

quote:

sakın sürme o dax denen velet den 4 ay kullandım saclarım elıme gelıyor sımdı durmuyoda dokulmesı..

daz maz vax alayına

bioxcin dicektir belki ezmeyin hemen

• ben şu saç şekillendiriciler var ya ondan kullanıorum sanki daha çok dökülüo gibi saçlarım niye?
  • quote:

Orjinalden alıntı: eXc-dy

ben şu saç şekillendiriciler var ya ondan kullanıorum sanki daha çok dökülüo gibi saçlarım niye?

Sen Alkan'sın galiba

Evet evet
  • beyler aldım.fonex marka wax.
    kokusu müthiş.al parfüm diye sür o derece.
    dur bakalım hayırlısı dökerse bırakırız.kalıcı derecede kellik yapacak değil ya.
    kökü bende uzar gene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeverS@yNever -- 18 Eylül 2007; 20:57:49 >
  • bıoxcın ya evet ısmını hatırlıyamadım

quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

quote:

quote:

daz maz vax alayına

bioxcin dicektir belki ezmeyin hemen

• olm kökten döküyo zaten. vir tel dahi dölkerse sen o telden ümidi kes. sonuçta bu bir şekilde orayı kesmiyor veya koparmıyor. derinin doğal gerilme şeysini bozup kökten ayrıştırıyor.
  • denemedim ama düz mantık yürütelim
    kimyasal maddeler saça zarar verir.
    wax da bir kimyasal madde olduğuna göre saça zararlıdır.

gece gece şöyle bir mantık da ii gider
    saça zarar verenler kimyasal maddelerdir
    okul müdürleri de saça zarar verdiğine göre müdürler de kimyasal maddedir
  • SAKIN SÜRMEYİN BEN 5-6 AY DÜZENLİ KULLANDIM VE ŞİMDİ ELİME KÖKTEN KOPMUŞ 10LARCA SAÇ GELİYOR SAKIN SAÇINA YAZIK EN İYİSİ EGOS JÖLE SANA TAVSİYEM
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeverS@yNever
    beyler aldım.fonex marka wax.
    kokusu müthiş.al parfüm diye sür o derece.
    dur bakalım hayırlısı dökerse bırakırız.kalıcı derecede kellik yapacak değil ya.
    kökü bende uzar gene.

fonex nasil sac dokuyormu iyimi memnunmusun
  • bildiğime göre wax ın özel şampuanı var, yıkayacaksan onunla yıkamalısın...
    bana sorsalar en iyisi hangisai diye jöle derdim yine... millet o kadar yazıyo yok jöle döker yok böyle yok şöyle...%100 eminim onların çoğu jölelisaçlarla yatıyordur, ee böyle yaparsan tabiki dökülür...
    ben sabahları jölemi sürerim, akşama da yıkarım ulen
  • dax ın özel şampuanı var diye biliyorum.denemek için hobby wax aldım.mat gösterenlerden.iyi istediğim sonucu verdi yıkayınca da kolayca çıktıyo ama sarışınım mat göstermesi lazım ama biraz yağlı gibi gösteriyo saçı?normal midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaaNN -- 5 Nisan 2010; 13:13:33 >
  • Ben sprey kullaniyorum ve bi kaç gün yıkamadığım oluyor... Dün bi baktım üstüme saçlarım dökülmüş tuttum saçlarımı hafifçe çektim ve elime geldi 4-5 tane. Hemen yıkadım ama böyle kalamam yine sürmek zorundayım :((... Dökmeyen bişey yok mu ya
  • sakın ha sakın hiçbirini kullanmayın. ortaokul ve lisede saçıma jöle+sprey kullanırdım. ailem dökülür diye uyarsa da dinlemedim. üniversitede de devam etti böyle sonra wax'a geçtim.

bu maddelerin ağırlıkla temas ettiği bölgelerde saçım zayıfladı azaldı.

önceden şekil vermek için harcadığım paraların kat ve kat fazlasını şimdi olanlar da dökülmesin diye revivogen gibi ürünlere harcıyorum.

illaki kullanacaksanız 3-4 saatten fazla saçınızda kalmasın ve kesinlikle hergün kullanmayın.

abi tavsiyesidir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

sakın ha sakın hiçbirini kullanmayın. ortaokul ve lisede saçıma jöle+sprey kullanırdım. ailem dökülür diye uyarsa da dinlemedim. üniversitede de devam etti böyle sonra wax'a geçtim.

bu maddelerin ağırlıkla temas ettiği bölgelerde saçım zayıfladı azaldı.

önceden şekil vermek için harcadığım paraların kat ve kat fazlasını şimdi olanlar da dökülmesin diye revivogen gibi ürünlere harcıyorum.

illaki kullanacaksanız 3-4 saatten fazla saçınızda kalmasın ve kesinlikle hergün kullanmayın.

abi tavsiyesidir...

Aynı durumdayız sanırım bende lise döneminde wax jöle briyantin sprey fön maşa benzeri onlarca materyal kullandım ve gayet rahattım saçlarım çok sık ve yoğundu aramakasla adam edilecek cinstendi o nedenle bazen saçımı yıkamadan dahi yatardım fakat şimdi acısını çok pis çekiyorum bioxin kullandım bilimum koca karı karışımları ama nafile yaş henüz 21 ve psikolojik olarak inanılmaz etkiliyor gerçi hala belirgin ölçüde saçım var fakat alın ve üst bölge bayağı açıldı.Aman uzak durun derim arada özel günlerde vs..tabi normaldir fakat her gün ev çıkışı yaparsanız kesinlikle döker ne olursa olsun.

• Arkadaşlar Elidor 7/24 döker mi saçı fazla abartmadıkça? Ben pek sanmıyorum ama fikrinize de ihtiyacım var.. 7/24'ün faydalı bile olduğunu düşünüyorum ben nemlendirme açısından özellikle.. Çünkü jole gibi kurutmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.