Kardeş bence ko ile wow u yanyana tutma derim.neden çünkü onların arasındada dağlar kadar fark var
quote:
Orjinalden alıntı: EXCELANCEE28
mu online de süreklilik yok birincisi 400 lvl al res at sonra bidaha 400 lvl al rest at sonra bidaha bidaha......die gidio stadlarini fulle tamadir o oyun orda bitmisitir istesen bile o saatten sonra biraz zor zevk alirsin(benim dusuncem) he bide serverin birinde kasarsin hop servere bi res olay bitmistir sinirinden pc nin camini yumruklarsin ko wow devamli gelismeyi gerektiren belli lvlleren sonra oyunun senin icin yeniden basladiğı tarz oyunlar 80 lvl al ama devam en guzel haline gelmissindir ozamman savas daha yeni baslamistir senin icin mu onlinede grafikler dehset ama sadece okadar (bana göre) yapicak olduğun bisey yok ne bilim bi atraksiyona sahip deil ha bide madalyonun dier yüzüz var tabiki yapilan atac vurus tarzlari ko ve wow deki vuruslar bence mudakine gore daha ii bide ko ve wow de sbahlara kadar kasmak pc de oyunu afk birakmak gibi seyler yok yada ben oyle biliom yani mu online süreklilik arz ettirmeyen dier playerlarla savaslardaki vurslarinin hicde guzel olmadığı(açıklayamadıysam sole diyeyim ben yapamadım ama bilmiom aranızda yapan varmı bk ile baska bi bkyi kesiosunuz dier bk nin ustunden salto atark kafasini koparttiğiniz bi skill varmi bunu demek istiyom) bir oyun ha bide sabron yazmis zaten orda kişilerle olan dialog ko ve wow de bunlar daha fazla pt pt die bağırıyorsun ko da düşük lvl ded olsan yüksek lvldede olsan aynı AMA SON OLARAK BEN MU ONLİNE Yİ MANYAK SEVİYORUMMMMMMMMM I LOVE MU
git babana sole mu online guzel deil diye burda mu onlineye yamuk yapacaksan tozolursun gidersin
Warcraft güzel oyundur. Ama ilk kez mu yu oynadığımdaki zevki vermiyo...
Buda benim karakterim
O sol üstteki yanlış bilmiyorsam rank değil mi?Ve de 28 rank yapmak bayaa kazık iş:)(Yanlış biliyorda olabilirim:))
her neyse ama warcrafta online oyununa uyuz oldugum kesinde inş. ilerde mudada 8 milyon kişilik kalıcı bi serser olur.. :D
BİKERE WOW DAN GÜZEL OYUN YOKTURR BEEYAAAAA .MU ONLİNE DA GÜZEL OYUNDUR AMA WOW KADAR DEĞİL .AMA GÜZEL OYUNDUR
quote:
Orjinalden alıntı: zago15
Oynama o zaman
sana katılıyorum.....
quote:
Orjinalden alıntı: ataovsky
O sol üstteki yanlış bilmiyorsam rank değil mi?Ve de 28 rank yapmak bayaa kazık iş:)(Yanlış biliyorda olabilirim:))
orank değil lvl
quote:
Orjinalden alıntı: Fear Factory
quote:
Orjinalden alıntı: ataovsky
orank değil lvl
Sizde beni iyice cahil bellediniz ha tamam anladık niye kızıyorsunuz ki ama:)
2 yazi yazan adma olio burda yenimi ogrenionuz beyler
ben polimige girmicem sadece tek cumle LoL KESİMİ OLDU FORUM
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme