Bildirim
Way bee warcrafttaa bakkk
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oynama o zaman -
oynama o zamn ayrıca nickname senin ne mantık muonline için dandik dandik konusma be bosuna gereksiz yere topic acıonquote:
Orijinalden alıntı: zago15
Oynama o zaman -
olm kötü online oyunu demek istemedim neden dünyanın en iyi online deil diyom heh ok..hemde istedigim topicleri acarım kimseyede sorcak deilim..quote:
Orijinalden alıntı: -Machado-
oynama o zamn ayrıca nickname senin ne mantık muonline için dandik dandik konusma be bosuna gereksiz yere topic acıon
Alıntıları Göster
-
ya ne b.k yersen ye senlemi urascam bosuna topic kirliliği yaratıonquote:
Orijinalden alıntı: muonline için
olm kötü online oyunu demek istemedim neden dünyanın en iyi online deil diyom heh ok..hemde istedigim topicleri acarım kimseyede sorcak deilim..
Alıntıları Göster
ayrıca en basta EN DANDIK yazmısın simdi gelmiş bana EN IYI ONLINE OYUN DEIL diyosun
-
senin anlayısında bi sorun var galiba benim demek istedigim ne fark var mu ile warcraftın neden muonline dünya 1.si online oyunu deil diyorum anladıtsan sevindim hem ben sanada ugras demiyorum..quote:
ya ne b.k yersen ye senlemi urascam bosuna topic kirliliği yaratıon
ayrıca en basta EN DANDIK yazmısın simdi gelmiş bana EN IYI ONLINE OYUN DEIL diyosun
Alıntıları Göster
-
Bir Oyunun Oynanip Cok tutulmasi için Grafiğinin İyi olmasi deyilquote:
senin anlayısında bi sorun var galiba benim demek istedigim ne fark var mu ile warcraftın neden muonline dünya 1.si online oyunu deil diyorum anladıtsan sevindim hem ben sanada ugras demiyorum..
Alıntıları Göster
İçinde ;
Bol Eğlence
Bol Arkadaşlık
Bol Dostluk
Ve Buraya siraladiğimda Epey sayfa tutabilecek bir cok şey olmasi gerekir
Ayreten Senin Mu online Bölümüne Böyle Bir Konu Açman Epey ayip olmuş Yasak değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SabroN -- 16 Ocak 2007; 20:33:05 >
-
muonline için 1 dediğin 2 etmiyor yaf konustukca batıyosun ya sus biquote:
Orijinalden alıntı: SabroN
Bir Oyunun Oynanip Cok tutulmasi için Grafiğinin İyi olmasi deyil
İçinde ;
Bol Eğlence
Bol Arkadaşlık
Bol Dostluk
Ayreten Senin Mu online Bölümüne Böyle Bir Konu Açman Epey ayip olmuş Yasak değil.
Alıntıları Göster
-
haklısın kardes ben istiyorumki tvlerde bu oyun göstersin 1 saat önce haberde warcrafttan bahsediyolar dünyanın en cok user kisi olan online oyunuymus vede 8milyon insan oynuyomus muonline da öle olsun istiyom off beaa o 8 milyon insandan keske muda da olsa off..quote:
Bir Oyunun Oynanip Cok tutulmasi için Grafiğinin İyi olmasi deyil
İçinde ;
Bol Eğlence
Bol Arkadaşlık
Bol Dostluk
Alıntıları Göster
-
Tv ye Cikabilmemiz cok kolaydir .. Hatta bunun Hakkinda Bazi girişimlerde bunulundu ammaquote:
haklısın kardes ben istiyorumki tvlerde bu oyun göstersin 1 saat önce haberde warcrafttan bahsediyolar dünyanın en cok user kisi olan online oyunuymus vede 8milyon insan oynuyomus muonline da öle olsun istiyom off beaa o 8 milyon insandan keske muda da olsa off..
Alıntıları Göster
Mu Online Biraz Savaş türü bir oyun Amma WArcraft birazdaha strateji oldugu için Tv lere cikmasi kolay oldu..
Bu yüzden K2 Network Ve Global Yöneticileri Bazi girişimlerde bulunmalari lazim ..Bunlarin türkiye temsilcilikleri var galiba
-
savaş türümü benim bildigim buda bi starateji oyunu neyi nerde nasıl yapcanı ögreniyosun bence bütün online oyunları strateji.EE sonuc noldu cıkamadımı tv lere bu oyun yaf cıksın uyus oldum ben bu warcrafta haaquote:
Tv ye Cikabilmemiz cok kolaydir .. Hatta bunun Hakkinda Bazi girişimlerde bunulundu amma
Mu Online Biraz Savaş türü bir oyun Amma WArcraft birazdaha strateji oldugu için Tv lere cikmasi kolay oldu..
Bu yüzden K2 Network Ve Global Yöneticileri Bazi girişimlerde bulunmalari lazim ..Bunlarin türkiye temsilcilikleri var galiba
Alıntıları Göster
-
Git söyle Tv lere Kanal d nin Bilgisayar Bölümü varquote:
savaş türümü benim bildigim buda bi starateji oyunu neyi nerde nasıl yapcanı ögreniyosun bence bütün online oyunları strateji.EE sonuc noldu cıkamadımı tv lere bu oyun yaf cıksın uyus oldum ben bu warcrafta haa
Alıntıları Göster
belki ilerde Dh Tv Acilir ona başvururuz
-
bi tek benle olcak iş olsa tamam ama bi tek benle olcak iş deil :D ... herkes gelsin her türlü..quote:
Git söyle Tv lere Kanal d nin Bilgisayar Bölümü var
belki ilerde Dh Tv Acilir ona başvururuz
Alıntıları Göster -
LA OLM SENDE SACMA SAPAN KONUŞ YAFF.İLLA MUONLİNE DÜNYANIN EN İYİ OYUNUMU OLMASI GEREKİR ALLAH AŞKINA YAW.BOS YERE KONU AÇMIŞ ADAMquote:
olm kötü online oyunu demek istemedim neden dünyanın en iyi online deil diyom heh ok..hemde istedigim topicleri acarım kimseyede sorcak deilim..
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: muonline için
-
haklısın adam sacmalamaya başladıquote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: -iKiDeFenix-
-
mu online de süreklilik yok birincisi 400 lvl al res at sonra bidaha 400 lvl al rest at sonra bidaha bidaha......die gidio stadlarini fulle tamadir o oyun orda bitmisitir istesen bile o saatten sonra biraz zor zevk alirsin(benim dusuncem) he bide serverin birinde kasarsin hop servere bi res olay bitmistir sinirinden pc nin camini yumruklarsin ko wow devamli gelismeyi gerektiren belli lvlleren sonra oyunun senin icin yeniden basladiğı tarz oyunlar 80 lvl al ama devam en guzel haline gelmissindir ozamman savas daha yeni baslamistir senin icin mu onlinede grafikler dehset ama sadece okadar (bana göre) yapicak olduğun bisey yok ne bilim bi atraksiyona sahip deil ha bide madalyonun dier yüzüz var tabiki yapilan atac vurus tarzlari ko ve wow deki vuruslar bence mudakine gore daha ii bide ko ve wow de sbahlara kadar kasmak pc de oyunu afk birakmak gibi seyler yok yada ben oyle biliomquote:
Orijinalden alıntı: wwinntterr
haklısın adam sacmalamaya başladı
quote:
Alıntıları Göster
yani mu online süreklilik arz ettirmeyen dier playerlarla savaslardaki vurslarinin hicde guzel olmadığı(açıklayamadıysam sole diyeyim ben yapamadım ama bilmiom aranızda yapan varmı bk ile baska bi bkyi kesiosunuz dier bk nin ustunden salto atark kafasini koparttiğiniz bi skill varmi bunu demek istiyom) bir oyun ha bide sabron yazmis zaten orda kişilerle olan dialog ko ve wow de bunlar daha fazla pt pt die bağırıyorsun ko da düşük lvl ded olsan yüksek lvldede olsan aynı
AMA SON OLARAK BEN MU ONLİNE Yİ MANYAK SEVİYORUMMMMMMMMM I LOVE MU
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
ya cocuk ilk günlerde seni de gorduk sacma sacma yaziodun sana bi şey dendimi apt apt konusma
-
ikidefenix anlamanda bi sorun yoksa gerisi sorun diil hem biras kafanı calıstırsan ben sevmesem kötü desem mu oynamam hem ben neyi kastetigimi anlayan anladı..cevabınıda yazdı sende kendi kendine konus bakam....quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
olm bak ne dediğini anlatamamışın sen düzgün yazmayı oren sonra gel yazdıın yanlıs anlasılıo eger en basta ki yazında virgül kullansaydın belli olabilrdi dediğini anlatamamısınquote:
ikidefenix anlamanda bi sorun yoksa gerisi sorun diil hem biras kafanı calıstırsan ben sevmesem kötü desem mu oynamam hem ben neyi kastetigimi anlayan anladı..cevabınıda yazdı sende kendi kendine konus bakam....
Alıntıları Göster -
ikidefenix anlamanda bi sorun yoksa gerisi sorun diil hem biras kafanı calıstırsan ben sevmesem kötü desem mu oynamam hem ben neyi kastetigimi anlayan anladı..cevabınıda yazdı sende kendi kendine konus bakam....quote:
olm bak ne dediğini anlatamamışın sen düzgün yazmayı oren sonra gel yazdıın yanlıs anlasılıo eger en basta ki yazında virgül kullansaydın belli olabilrdi dediğini anlatamamısın
Alıntıları Göster
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X