< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumaniztq -- 30 Aralık 2017; 19:19:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumaniztq -- 30 Aralık 2017; 19:19:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tuvalet kağıdını kuruluma amaçlı değilde silme amaçlı düşünen o kadar çok insan var ki buna anlam veremiyorum.
|
Dışkılamadan sonra nasıl temizlenir?
1. Gerekli bölge tuvalet peçetesi ile dışkıdan temizlenir. 2. Su tutarak el ile temizlenir. 3. Tuvalet peçetesi ile kurulanır / kontrol edilir. 4. Tuvalet peçetesinde bok lekesi varsa 2. adım tekrarlanır. 5. Eller en az 3 kere köpürtüle köpürtüle yıkanılır. 6. Eller kurulanır. 7. profit |
Haftalık taharet konusuna hoşgeldiniz.
|
Birader taaret alacaksan normal tuvalet kagıdı yoksa dersenki götüm boklu duracam diyosan ıslak mendil al 2 lira bişey ıslak mendilin tanesi o götünüzdeki bokla nasıl duruyorsunuz anlamıyorum.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 30 Aralık 2017; 17:4:34 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 30 Aralık 2017; 16:58:39 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notguest -- 30 Aralık 2017; 17:22:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |