Hocam KORUPARK Kipada1TB sıfır harici hdd 120Lira iken bu 1 senelik cihaz 125 fazla degilmi eger.. Uygun bir fiyata 80 90 arası bir rakama bırakırsanız bursa içi elden alırım...
quote:
Orijinalden alıntı: alicemtunc
Hocam KORUPARK Kipada1TB sıfır harici hdd 120Lira iken bu 1 senelik cihaz 125 fazla degilmi eger.. Uygun bir fiyata 80 90 arası bir rakama bırakırsanız bursa içi elden alırım...
Kardeş eğer o fiyata varsa bence hemen al.Boşuna 2.el alma derim ben.Çok önemli değil,kenarda dursun birgün lazım olur benimki.Bir araştırayım eğer dediğin fiyata varsa zaten çekerim satıştan ürünü.
Şahsen ben gördüm o fiyata zaten kalmaz o ürün yeni bir ürün gelmiş oda 140lira suan satışta ben bulamadıgım için 2.ele yöneldim yani 1 yıllık cihaz ondan dedim yoksa bir art niyetim yok :) bende ögrenciyim araştırım makul olanı seçiyorum hayırlı satışlar..
quote:
Orijinalden alıntı: alicemtunc
Şahsen ben gördüm o fiyata zaten kalmaz o ürün yeni bir ürün gelmiş oda 140lira suan satışta ben bulamadıgım için 2.ele yöneldim yani 1 yıllık cihaz ondan dedim yoksa bir art niyetim yok :) bende ögrenciyim araştırım makul olanı seçiyorum hayırlı satışlar..
Yanlış anlama kardeş,ben kızmadım sana,gerçekten varsa oradan al dedim.Çünkü nihayetinde kimse kolay kazanmıyor parayı.İnşallah kesene göre bir cihaz bulabilirsin.