Şimdi Ara

WD 1 TB 2,5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 WD 1 TB 2,5
    Merhabalar,
    Ürünün alınma tarihi:14/02/2014,Vatan Bilgisayardır.
    Ürün yedekleme amaçlı kullanılmış ve 2 TB hdd alındığı için satışa çıkarılmıştır.
    Ürünün hiçbir donanımsal ya da yazılımsal sorunu yoktur.
    Fiyat: 125 TL

Bursa içi elden teslim Bursa dışı kargo alıcıdan.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 125 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 6 Haziran 2016 Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam KORUPARK Kipada1TB sıfır harici hdd 120Lira iken bu 1 senelik cihaz 125 fazla degilmi eger.. Uygun bir fiyata 80 90 arası bir rakama bırakırsanız bursa içi elden alırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicemtunc

Hocam KORUPARK Kipada1TB sıfır harici hdd 120Lira iken bu 1 senelik cihaz 125 fazla degilmi eger.. Uygun bir fiyata 80 90 arası bir rakama bırakırsanız bursa içi elden alırım...

Kardeş eğer o fiyata varsa bence hemen al.Boşuna 2.el alma derim ben.Çok önemli değil,kenarda dursun birgün lazım olur benimki.Bir araştırayım eğer dediğin fiyata varsa zaten çekerim satıştan ürünü.
  • Altanis kullanıcısına yanıt
    Şahsen ben gördüm o fiyata zaten kalmaz o ürün yeni bir ürün gelmiş oda 140lira suan satışta ben bulamadıgım için 2.ele yöneldim yani 1 yıllık cihaz ondan dedim yoksa bir art niyetim yok :) bende ögrenciyim araştırım makul olanı seçiyorum hayırlı satışlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicemtunc

Şahsen ben gördüm o fiyata zaten kalmaz o ürün yeni bir ürün gelmiş oda 140lira suan satışta ben bulamadıgım için 2.ele yöneldim yani 1 yıllık cihaz ondan dedim yoksa bir art niyetim yok :) bende ögrenciyim araştırım makul olanı seçiyorum hayırlı satışlar..

Yanlış anlama kardeş,ben kızmadım sana,gerçekten varsa oradan al dedim.Çünkü nihayetinde kimse kolay kazanmıyor parayı.İnşallah kesene göre bir cihaz bulabilirsin.
  • sAĞOL USTA SENDE İNŞ CİHAZI HAKKINA İSTEDİĞİN PARAYA HAYIRLISI İLE SATARSIN HAYIRLI SATIŞLAR...
  • pm atıldı...?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ürün @cyber26 arkadaşa satılmıştır.Güle güle kullanması dileğiyle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.