Şimdi Ara

WD 500GB Blue NVMe M.2 SSD (1700MB Okuma / 1450MB Yazma) 432 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.781
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • DRAM kısmı özellikle işletim sistemi kuracaklar için önemli. Aynı anda birden fazla işlem yaparken DRAM devreye giriyor ve ani performans düşüşlerini engelliyor. Ayrıca SSD'de uzun süre işlem yaptığınız zaman ısınıyor ve DRAM'sız SSD'lerde performans ciddi anlamda düşmeye başlıyor. 300-500GB Veri kopyaladığınızda vs bunu görebilirsiniz.

Bu arada SSD'nin üzerinde Sandisk yongaları kullanılmış, bu serinin birde SN550 modeli var, bu SN500. İkisinin arasında hız farkı ve bantgenişliği farkı var. İndirimdeki SN500 PEG x6 Gen2, SN550 PEG x4 Gen4, rakibi james donkey vs diskler ise Peg X4 Gen3. Fiyat/performans olarka iş görür bir SSD. GB başı 1TL'den ucuza geliyor.
  • nestanbul kullanıcısına yanıt
    sen ciddi misin ya? dramsiz ssd maliyet düşürmek için çıkmış birşeydir. elzem birşey aslında. aynı disk üzerinde aynı anda büyük aktarım hızları gerektiren birden fazla işlem yararken faydalıdır dram. madem o kadar araştırdın nasıl göremedin ıdmde video birletirirken pc takılıyor şikayetlerini?

konuya hitaben: arkadaşlar nvme m2 ssdlerin satalara pratik anlamda attığı bir fark yok. bir sürü oyun açma testi var youtubeta aynı oyunu yükleme hızındaki fark 1 sn. tek avantajı söktak kolaylığı. sırf m2 diye random hızları yüksek görünüyor samsung satalardan şaşmayın bence. dram hariç bu ssd de mutlaka iyidir tabi normal kullanıcıyı besler ancak aldığınız ssdye karşı ulan bu her an çökebilir hissi olmasın. bu güveni veren tek marka samsung bence şuan
  • eskikarateci kullanıcısına yanıt
    Amazon.com da ürününe yapılan 484 review içerisinde 5 yıldız oranı yüzde 82, 1 yıldız oranı yüzde 4 onlar da IDM kullanan arkadaşlar mı diye baktım da alakası yok.
    bir çok inceleme platformu incelemiş ve nerdeyse hepsi bu ürünü fiyatına göre çok iyi bulmuşlar. performans düşme vs yok testlerde. şu an 950 pro kullanıyorum 512 gb . yan sistemim için aldığım bu ssd üzerine sistemimi ve programlarımı kurdum. çok fazla veri işleyen kompleks programlar kullanıyorum ve en ufak bir farkını göremedim. nanosaniyeler gözlem alt limitlerimin altında sanırım.
  • Bu modeli (sn500) araştırırken yeni çıkan üst modeli sn550 ile karşılaştım ve amazon.com'dan 1 tb olanı gift kartın 10 dolarlık indirimiyle, vergi+kargo dahil 118 dolara aldım. Intel 660p ve Jd'den ucuza gelmesi iyi oldu.
  • Alalım mı almayalım mı şimdi, kafam karıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alias57 kullanıcısına yanıt
    Hocam DRAMin olması neyi etkiliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nestanbul kullanıcısına yanıt
    Pci kart ile mi takmak gerekiyor anakarta?
    Msi z97 pc mate.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rerea kullanıcısına yanıt
    aynen o kartta m2 slotu yok o yüzden pci dönüştürücüyle takabilirsin
  • Securebay kullanıcısına yanıt
    WD Blue SN550 1TB NVMe Internal SSD - Gen3 x4 PCIe 8Gb/s, M.2 2280, 3D NAND, Up to 2,400 MB/s - WDS100T2B0C

Bu modeli diyosanız 118 dolar göremedim amazonda. Vergisiz kargosuz fiyatı 140dolar o da en ucuz satıcıda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rerea kullanıcısına yanıt
    Evet o model. Kampanyalı fiyat 99 dolardı. Sıcak fırsatlara yazacaktım fakat ben aldıktan sonra bitti.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.