Şimdi Ara

WD 500GB Blue NVMe M.2 SSD (1700MB Okuma / 1450MB Yazma) 432 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.781
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • WD 500GB Blue NVMe M.2 SSD (1700MB Okuma / 1450MB Yazma) 432 TL

www.vatanbilgisayar.com
    WD 500GB Blue NVMe M.2 SSD (1700MB Okuma / 1450MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/wd-500gb-blue-nvme-m-2-ssd-1700mb-okuma-1450mb-yazma-.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okuma ve yazma hızı düşük değil mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sir.eko kullanıcısına yanıt
    Önemli olan kağıt üstündeki okuma yazması değil zaten birkaç saniye sonunda hız 10'da 1'ine düşse bile sana reklam olarak yansıyan bu olmuyor. Önemli olan dram olup olmaması ve bildiğim kadarıyla blue serisinde bulunuyor en azından 2.5 inch sata modellerde.

• Bunda DRAM yokmuş malesef.
  • Alias57 kullanıcısına yanıt
    Yani alınmaz mı peki bu fiyatıyla?

• sir.eko kullanıcısına yanıt
    Fiyat ve marka kıyaslaması yaparsak alınabilir.
    Jamesdonkey marka 350 TL civarı fiyatlara satılmıştı.
    Kampanyalarla bu fiyatlara düşüyor genelde M2 ler.

• Mükemmel fiyat iyi ürün. Kesinlikle bir sıcak fırsat. Aldım bir tane. Paylaşım için konu sahibine teşekkür ederim. Bu dram muhabbetine takılmayın bir çok test izledim/okudum son kullanıcıyı ilgilendiren bir durum yok. Sentetik testler başında okuma-yazma hızına bakıp mastürbasyon yapmıyorsanız tabi. Ki bu ssd de vaat ettiği hızları tüm koşullarda sağlıyor. 300 tb yazma ömrü vr. E daha ne olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aliexpressden 300 liraya 512 GB kingspec ssd aldım aynı hızları veriyor. Büyük risk ama bulut depolama kullanacağım için veriler güvende olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuma yazma hızını Samsung Evo 970 ile falan karşılaştırıp ürünü düşünmekten kaçınmayın. Sonuçta bir NVMe. Daha yakın zamana kadar bu hızın 1/3'ü kadar hız veren (500 MB/sn) aynı kapasitede standart SSD'ler satılıyordu ve halen de satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 30 Ocak 2020; 0:30:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir sistemimde şu anakart var. Bunu alsam sıkıntı çıkartırmı ?
    https://www.asus.com/tr/Motherboards/P8H61M_LX/
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Çıkarır, desteği yok eski kart bu.

• Arkadaşlar
    M2 ssdyi SATA dönüştürücü ile Notebooklara taksak normal SSD ye göre pozitif etkisi olur mu?
  • TiSKE kullanıcısına yanıt
    Olmaz hocam, SATA 3 hız sınırlarına takılacaktır.
    Satışta olan bu SSD'nin diğer NVME lere göre yavaş olmasını sebebi ise PCIE X4 yerine X2 kullanması.
  • z77x-ud3h bu model anakart ile uyumlu mu bu ssd

• Bu fiyata alınır bu ürün sata alınacağına yerden ve kablo karmaşasından kurtulmak için tercih edilebilir.
  • nirvanizm kullanıcısına yanıt
    Uyumlu değil anakartınızın sadece msata desteği var

• quote:

Orijinalden alıntı: Xef1ONYX

Bu fiyata alınır bu ürün sata alınacağına yerden ve kablo karmaşasından kurtulmak için tercih edilebilir.
    Hocam klavye tuşlarını ne yaptınız servisi aradınız mı bana yeni gelen tuşarda silinmeye başladı daha önceden g800v kullandım onda hiçbir zaman silinme olmamıştı ufak tefek aşınmalar haricinde oda normaldir nereden baksan 4 sene kullandım

• i.y4114 kullanıcısına yanıt
    ya ustadim dun hangi konuda konustuk bulamadim servis icin konuyu aradim durdum nereyle iletisime gececez diye. ozelden yazarmisiniz? bi wireless mouse var elimde rt5a onu garanti kapsaminda yollamak istiyorum wireless calismiyor. klavyeyi iste konuyu bulamayinca yazamadim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.