Şimdi Ara

WD 500GB USB HDD Calismiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugun usb hdd bilgisayara taktigimda bilgisayar hdd gordu fakat ustune tikladigimda sadece format cikiyordu. sonra forumda arastirdim ve chkdsk ile hatalari duzelteyim dedim ve hatalari duzeltirken bilgisayardan birisi kablosunu cekmis hddnin. suanda bilgisayara taktigimda hicbirsekilde tepki vermiyor. isigi falan yaniyor ama makinede bilgisayarida falan gorunuyor. aygit yoneticisindede cikiyor. acaba ne yapabilirim? icinde cok onemli dosyalarim var biraz sıkıntılı bir durum icindeyim yardimlarinizi bekliyorum

• işletim sistemi dışından mesela işletim sistemini kurtarma bölümünden girip c' ye düşmek ve sonra bu hdd' yi göemeye çalışmak işine yarayabilir.
    yani hdd görünür durumda olur herhalde değil mi? bu durumda c üzerinden mesela usb hdd e konumunda ise chkdsk e komutu artık neyse bu komut
    verirsin, yapar gibi geliyor bana..
  • Hiç bir yerde gorunmuyorki hdd. yeni bir bilgisayara taktığımda sürücü yükleniyor diyor yükleme bitincede yine hiçbir sekilde gorunmuyor. Aygıtlara baktigimda orada gorunuyor. Acaba bordu falan mı yandı? Bir bilen yardımcı olsun. Check disk yaparken kablosu çekilince yanmış olabilirmi? 300 gb dokümanım var icinde yaw;( garantisi var ama içindekiler gittikten sonra olsa neolur!!!
  • hala problem cozulmedi arkadaslar!!!
  • Bilgisayarıma sağ tıkla, yönet , depolama, disk yönetimi yerel.
    Burada gözüküyor mu?
  • bilgisayar yönetiminden bir dene depolamaya gel orda gözukmesi lazım eyer gözukmuyorsa başka pc dene eyer hala gözukmuyorsa işin zor kutuyu acıp başka pc'de sata girişinden baglaman lazım belki hatayı ordanda onarabilirisin ve eyer olmazsa format tek çözüm veri kurtarmada çok pahalı bir olay onuda geç zaten
  • Disk yonetiminde sadece disk1 olarak gorunuyor hicbir bilgi yok. Format falan atamiyitum xunju hoc biyerde gorunmuyor
  • Harici kutu al yeni.Ona takarak dene.Çünkü sata olarak bilgisayara bağladığında müdahale edemezsin harddiski görmez pc.
  • Cope atsam yeridir herhalde;) yapamadim ugrastim Peking neden disk1 olarak goruyor
  • donanımsal bilginiz varsa kutu içerisindeki diski çıkartıp direk pcye second master olarak takıp ulaşmaya çalışmanı tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.