Şimdi Ara

Wd Black 1 TB PCB Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar

Resimde görülen harddiskin PCB sini arıyorum. İçinde önemli dosyalarım var. Elinde aynı model mekanik aksamı bozuk PCB si sağlam harddisk olanlar iletişime geçerse sevinirim.

Lütfen resime iyi bakın üretim tarihi modeli ve diğer serial kodları aynı olmalıdır. 2015 model wd black pcbsi çalıştırmadı. Mekanik aksamda hiç bir problem yok sata girişi kırıldığı için değiştirmek zorundayım.

Denedikten sonra çalışır ise ücret karşılığı satın alabilirim. Wd Black 1 TB PCB Arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalli22 -- 19 Temmuz 2019; 0:17:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam galiba harddisk mantigi tam bilmiyorsunuz.

İçinde bluray diskler olur harddisklerin bunlar icindeki lazer okuyucuyla okunup yazilir. Bu diskleri cikarip baska harddisk'inkiyle degisirseniz verilerinizi kurtarabilirsiniz hatta bunu yapan firmalar da var. Şahsi fikrim bu yönde sadece pcb bulmaniz cok zor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim maksadım harddiskide kurtarmak dosyaları kurtarmak istedikten sonra kurtarılır. PCB bulunur yurtdışında satılıyor fiyatları biraz tuzlu. Bir bios güncellemesinden sonra kullanılıyor. Ben bunlarla uğraşmamak için birebir aynı model bozuk harddisk arıyorum.

• Verilerimiz kıymetli ise profesyonel kuruma basvurun.
    Bir de çalışırsa ucretini verebilirim çok saçma olmus. Benim hddmi açacaksın çalışmayacak kapatacaksin. Açıp kapatmak bile o kadar risk ki HDD için. Bir de iki kere kargo olacak.
    Satın alıp ya deneyeceksiniz ya da profesyonel firmalara gidecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    Ben hdd yi açacam demedim doğru oku donanım bilgin yok ise lütfen yorum yapma hayatında hiç mi harddiskten pcb sökmedin pcb sökme ile harddisk bozulmaz kargoya gelince sonucta parasını ben verecem benim aradığım saglam harddisk değil mekanik aksamı bozuk olabilir komple bad sektörlü olabilir benim icin pcbsi sağlam olsun yeterli zaten kimse sağlam harddiskinin pcbsini söküp satmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalli22 -- 19 Temmuz 2019; 12:32:25 >
  • Aynı model ve parti pcb bulsanız bile yapılması gereken son birşey daha var.Eski pcb üzerinde firmware rom çipi sökülüp yeni pcb'ye lehimlenmesi gerekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.