Evet düzeltildi ama daha önce alanları iptal edemediler. Bende iptal edemedim. Hatta aynı anda aldığım senheisser kulaklığıda iptal edemedim. Direk dağıtıma çıkardılar. |
WD Black 2TB D30 Game Drive SSD for Xbox (1260tl) (3. sayfa)
-
-
-
Umarım doğru ürün yollarlar hocam. Yoksa ufak bi yorar süreç ama %99 mağdur etmez Amazon gibi düşünüyorum.
-
Selam 2 tane söylemiştim bugün bir tanesi geldi, 2TB göndermişler.
İptal eden arkadaşlara geçmiş olsun.
-
Ciddi misin hocam? Ben de iptal etmiştim Musteri Hizmetleri yüzünden.
Hayırlı olsun. 1 günde gelmesi de ayrı güzel olmuş.
Fotoğraflarını koyabilir misin uygun zamanda?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
hayirli olsun amazon şaşirtmamiş :) güle güle kullanin güzel fiyata almişsiniz
-
quote:
Orijinalden alıntı: incubusSiz Almanya'da mısınız...? 1 günde Almanya'dan Türkiye'ye ürün gelmesi oldukça imkansız gibi de... :)
İstanbul'dayım ve bugün kargolandı, tahmini teslim 24 Haziran Perşembe diyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi java -- 22 Haziran 2021; 20:25:19 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: javaSiz Almanya'da mısınız...? 1 günde Almanya'dan Türkiye'ye ürün gelmesi oldukça imkansız gibi de... :)
İstanbul'dayım ve bugün kargolandı, tahmini teslim 24 Haziran Perşembe diyor...
Alıntıları Gösterwalla bende anlamadım. Bana sorarsanız çok korkutucu.
-
Hayırlı olsun, inşallah bize de bu kadar hızlı ve sorunsuz gelir... :)
-
ikinciside geldi oda 2tb. Güzel fırsat oldu. Toplu alan varsa iyi kar edecek gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ah hocam ben sizin paylaşımınıza yetişememiştim. Güzel fırsatmış, kaçırmışız.
10 numara fırsatmış be. Alanlara hayırlı olsun. Cesur ve dik duran kazanır arkadaş.
-
Musteri hizmetlerinin mağduru olduk resmen. Girişimde bulunabilir miyiz bu konuda? Fikri olan var mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam sizin adınıza sevindim valla hayırlı uğurlu olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: realistspary
Musteri hizmetlerinin mağduru olduk resmen. Girişimde bulunabilir miyiz bu konuda? Fikri olan var mi?Müşteri hizmetlerine ben şahsen hiç güvenmem kimin olursa olsun.
Amazon fırsatlar başlığında da paylaşmıştım orda baya alan olmuş. Alanlara hayırlı olsun.
Bu arada ben şahsen satmaya karar verdim karlılık oranı yüksek olacağı için.
@Bot Player Tr Teşekkürler.
-
Hayırlı olsun ben de hatalı denilince sipariş vermemiştim güle güle kullanın
İçinden çıkan nvme ssd 'yi pc'de kullanabiliyor olmak bile süper bir fırsat. Tüh kaçırdık. Alanlar güle güle kullansın
-
quote:
Orijinalden alıntı: apollonxİçinden çıkan nvme ssd 'yi pc'de kullanabiliyor olmak bile süper bir fırsat. Tüh kaçırdık. Alanlar güle güle kullansın
Bundan emin değilim. İçinden çıkan nvme ssd'nin bağlantısı standart olmayabilir. Daha önce standart bağlantısı olmayan diskler vs çıkıyordu WD'lerin içinden.
-
quote:
Orijinalden alıntı: incubusBundan emin değilim. İçinden çıkan nvme ssd'nin bağlantısı standart olmayabilir. Daha önce standart bağlantısı olmayan diskler vs çıkıyordu WD'lerin içinden.
Alıntıları GösterEğer öyle birşey varsa sıkıntı tabii. En kötü xbox one kullanıcılarına satılır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X