Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 WD BLACK AN1500 NVMe SSD Sıfır Satın Al 14 Temmuz 2022 12:03 1 1 WD BLACK AN1500 NVMe SSD Sıfır Ürünün 2 TB ve 1 TB iki versiyonu inceleme için gelmiş ama bu versiyon yani 1TB versiyon incelenmemiştir, kenara kaldırılmıştır. İhtiyaçtan satılıktır. Sıfır üründür kutusundan sadece resmini çekmek için çıkardım. Sıfırı en ucuz 3.300 TL, ben ise 2700 istiyorum. Pazarlık az da olsa vardır. Takas yoktur.İstanbul içi ataşehir/ içerenköy elden teslim istanbul dışı havale+kargo şeklinde olur.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Microsoft Flight Simulator 2024 (PC-Xbox) [SATILDI] Satılık Xbox One 500 GB - Satıldı - [SATILDI] Gigabyte Eagle RX 6600 [SATILDI] Alan Wake 2+ PS Plus Deluxe ve Onlarca oyun Hesabı