Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Gigabyte Eagle RX 6600 Satın Al 17 Nisan 2024 14:34 1 1 Gigabyte Eagle RX 6600 Kullandığım en serin kartlardan 1 tanesi, yeni bir ekran kartı aldığım için satıyorum. Sinerji bilgisayardan 13,02,2022 tarihinde alınmıştır, Garantisi bitmiştir. Sadece oyun için kullandığımı belirtmek istiyorum, aşağıdaki resimde de ilk günkünden farksız olduğunu göreceksiniz. İstanbul içi Ataşehir/İçerenköy'den elden teslim edebilirim. Bunun dışında havale+kargo şeklinde yapabilirim. Referanslarımı kontrol edebilirsiniz.Fiyat 5.000 TL'dir. Fiyat oldukça uygun tuttum lütfen Takas ve pazarlık için yazmayın. Takas ve pazarlık yoktur.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Microsoft Flight Simulator 2024 (PC-Xbox) [SATILDI] Satılık Xbox One 500 GB - Satıldı - [SATILDI] Gigabyte Eagle RX 6600 [SATILDI] Alan Wake 2+ PS Plus Deluxe ve Onlarca oyun Hesabı