Şimdi Ara

Wd C5 sorunu 5TB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
33
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar diskim yeni yani 3 günlük. 3 günlük diskin 2 günü bu testler yüzünden oldu zaten her bir test en az 14 saat sürüyor. Ancak C5 sorunu oldu. Bende uzun biçimlendir yaptım düzelmedi sonra low level fotmat attım olmadı en son check disk yaptım sonuç aşağıda 14 adet zayıf sektör var veb bad sectör yok. Çalışmasında sorun yok şimdilik. Check list sonucunu değerlendirebilecek bir bilir arkadaş var mıdır? Kesinlikle fiziksel bir darbe yoktur. Disklerime çok iyi bakarım.

Wd C5 sorunu 5TB

Wd C5 sorunu 5TB

Wd C5 sorunu 5TB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prosouls -- 9 Şubat 2025; 22:23:19 >

• Garantiden yenisini isteyin. Sorun olarak veri kaybı yaşadım belli yerlerde disk takiliyor okuyamiyor diyin. Yenisini vereceklerdir. Garantisi devam ediyordur diye umuyorum. Low level format vs atmasaydiniz keske yeni diste bu sorun varsa uğrasilmaz. Garantiye verirken dediğim dışında birşey yazmayin dusurmedim sarsıntıya vibrasyona magruz kalmadi. Smart verilerinde de hata veriyor diyebilirsiniz. 6 tane 5 tb degistirdim böyle hiçbiri benim hatam değildi iyice kalitesiz yapmaya basladilar urunleri. Hd tune bulamaz ama hd sentinel bulur bad sektor bundan. Bazen oku yaz oku yaparsaniz hd sentinel deki disk yuzeyi taramasından duzelebiliyor ama garantisi olan diskte yerinizde olsam hic uğraşmam dediğimi yaparim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Shot One Kill -- 9 Şubat 2025; 23:19:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ssd/hdd caddy problemi
    6 yıl önce açıldı
    WD Black SN850 1 TB SSD
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.