Arkadaşlar yaklaşık 6 ay önce Casper dan aldığım pc nin içindeki 640 GB lık WD Caviar Blue hdyi 3 partisyona ayırmıştım ve c de sistem vardı d ve e de ise mühim dosya ve yedeklerim vardı.Evveliyatında Rollback adlı bir program kurmuştum. Bu programı lisanssız olarak kullanıyordum, program 5 gün önce activasyon istedi yada sil beni dedi bende siliyorum ulayn dedim geçmiş bir zamana getirdim ve sildim proyu. Ondan sonra olanlar oldu. Pc ye reset attıktan sonra açmamaya başladı. Hiren boot cd ile boot edip bi ton programla kurtarmaya çalıştım. Mount ettiğimdede HD yi tekparça olarak etiketsiz bir şekilde gördü.Partisyonlarıyla oynamadığıma eminim. Daha sonra Hd yi söküp başka bir pc ye bağladığımda ise pc açılır gibi yapıp reset atmaya başladı. Bu durumda ben ne yapmalıyım ki mühim dosya ve yedeklerime ulaşayım.
Encase adlı bir program indirdim onunla deneyeyim diyorum ama herhangi bir pc ye gördüremediğim gibi pcyide resetliyor. Ne yapmalıyım. Yardım lütfen.
Yardım edebilecek hiç kimse yokmu?
Günaydın herkese. Acil tarafından yardımlarınızı, fikirlerinizi bekliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme