Şimdi Ara

WD Elements - 3.5 - 2TB Harici Disk İnceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
18.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün vatan da gördüm worl de 5 veya 10 taksit 180 tl wd-2tb-3.5" sipariş ettim kargo ücretini de ben vercem ama olsun artık tek günlük indirimmiş sadece internetten alışverişlerde geçerli almak isteyen varsa fiyatı uygun gibi..gelince test edecem 100gb kaç dk sürcek diye inş. istediğim gibi çıkar.

http://www.vatanbilgisayar.com/wd-wdbaau0020hbk-3,5-2tb-elements-usb-2.0-harici-disk/productdetails.aspx?I_ID=47251
  • bende az önce 274tl/5 taksite aldım,biliyorum fiyat çok uçuk ama acil gerekiyordu,umarım sorun çıkarmaz,2007de aldığım 500gb mybook halen sorunsuz bundan dolayı wd'yi seçtim.
  • az önce baktım 315 olmuş
  • bende dün sipariş verdim içi dolu olarak 300tl 6 taksit inşallah sorunsuz kullanabilirim....
  • bunların fiyatları neden uçtu böyle. 2 ay önce 169 tl ye almıştım.
  • fiyatlar sürekli yükseliyor elktronik ürünlerde. samsung wave 525 telefon almıştım nisanda 319 tl ye şimdi 450-460 tl civarında... harddisk de şimdi 310 tl wd 2tb elements usb2.0 allah sonumuzu hayretsin. pek iyiye gitmiyo durum.. sadece notebook larda fiyatlar sürekli aşağı iniyo o da gelişim hızından olsa gerek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maytekin26

fiyatlar sürekli yükseliyor elktronik ürünlerde. samsung wave 525 telefon almıştım nisanda 319 tl ye şimdi 450-460 tl civarında... harddisk de şimdi 310 tl wd 2tb elements usb2.0 allah sonumuzu hayretsin. pek iyiye gitmiyo durum.. sadece notebook larda fiyatlar sürekli aşağı iniyo o da gelişim hızından olsa gerek...

yeni düzenlemelerden sonra eloktronikte fiyatlar çok uçtu...bende nokia c6-01 almıştım 504 tl ye şu anda kampanya olmayan fiyatları 780tl civarında bazı yerlerde 610 da var....bakalım sonrası ne olacak...

bu arada ürün elime ulaştı içinde yaklaşık 200den fazla blue-ray film var media playerım ile gayet sorunsuz çalışıyor çok şükür...şimdilik ses ve ısınma problemi yaşamadım...bakalım kullandıkça neler olacak...

• Arkadaşlar bu sel dolayısıyla harici harddisk stokları düşecek demişlerdi, 1 ve 2 TB HDD fiyatları hepsiburadada 400 TL olmuş...
  • nisan ayında 220 tl ye almıştım hepsiburadadan...taksitli almıştım ki hala da ha ödüyorum taksidini

şimdi ki fiyatı 420 tl :S
  • ben açıkçası bu selden dolayı artışın bu kadar çok olacağına inanmıyorum..benim 640 gb lık maxtor geçen mefta oldu..eğer verileri kurtarabilirsem bi tane bundan almayı düşünüyorum ama bi kaç ay beklerim kesin...bu fiyatlar uçmuş resmen
  • 2-3 aya ucuzlar galiba fiyatlar. Veya kampanyaları takip etmek gerekecek.
  • dolar 1.25 lerden 1.85 lere çıktı yani 200 lira olan mal oldu 300 lira..cari açıkta çok çıkınca böyleoldu.. dolara bağlı ucuzlaması...
  • http://www.kipa.com.tr/campaigns/20120322173152_23mart_05mart_2012_dergi.pdf

Şu an kipa güncel insertdeki fiyatı.Sizce uygun mu?
  • Bende az önce sipariş verdim.Umarım utandırmaz :)
  • az önce vatandan 2 tb aldık kuzene. 278 TL..
    haziran 2010 da mediamrktten 1 tb lığını 149 liraya almıştım.vay be,artışa bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jawseren

az önce vatandan 2 tb aldık kuzene. 278 TL..
    haziran 2010 da mediamrktten 1 tb lığını 149 liraya almıştım.vay be,artışa bak.

Ben 236 TL'ye aldım şu anda 254 civarı bi fiyata satıyorlar.Hayırlı olsun bu arada :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

WD 3,5" 2TB Elements USB 2.0 Harici Disk

224 TL'ye almış bulunmaktayım. Ucuzlamasını bekleyecektima am aciliyeti olduğu için almak zorunda kaldım.

Resimlerin kalitesi kötü ama en azından bir fikir verir diye düşünüyorum.

Disk boş iken test;

Sorusu vs. olan varsa cevaplayabilirim.
    Yazdıklarından anladığım kadarı ile özel bir arşiv yapacaksın galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelimeyounu -- 2 Kasım 2012; 21:34:25 >

• 1.5 aylık bir cihaz buldum 170 e sizce alınır mı? samsung smart tv ye bağlayıp film izlemeyi düşünüyorum. bir sıkıntı çıkarmaz herhalde...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsiburada.com da 180 TL.den sattı bu WD 2 TB ları 26-30 nisan arası.

alanlar oldu mu? memnun kalan var mı?
  • Arkadaşlar hort olacak ama hepsiburadada bu ürün 160 tl ye geliyor fakat usb 2.0 sizce almalımıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.