quote:Orijinalden alıntı: M@ni@C faydalanan arkadaşlara cevabımdır "önemli değil!!" teşekkür etmek bu kadar mı zor oldu bu memlekette anlamıyorum .. öncelikle çok teşekkür ederim, aynısını yapmıştım ancak yeniden başlatmayı yapmamıştım. yapınca çalıştı.. paylaşımdan 7 saat sonra sinirlenmişsiniz?, 10 mayıs paylaşmışsınız ama ben yeni görüyorum ve teşekkür ediyorum.. demekki 7 saat diliminde kimse faydalanmamış ki teşekkür etmemiş..
quote:Orijinalden alıntı: Molenbeek quote:Orijinalden alıntı: M@ni@C faydalanan arkadaşlara cevabımdır "önemli değil!!" teşekkür etmek bu kadar mı zor oldu bu memlekette anlamıyorum .. öncelikle çok teşekkür ederim, aynısını yapmıştım ancak yeniden başlatmayı yapmamıştım. yapınca çalıştı.. paylaşımdan 7 saat sonra sinirlenmişsiniz?, 10 mayıs paylaşmışsınız ama ben yeni görüyorum ve teşekkür ediyorum.. demekki 7 saat diliminde kimse faydalanmamış ki teşekkür etmemiş.. 10 mayıs 2010 :)ben bu konuyu açtığımıbile unutmuşum.
İçerik kaynağı seç Ağ paylaşımı Windows ağ paylaşımları Air5453 Kullanıcı adı parola Dısk Yok Alete klasörleri bir türlü tanıtamadım.