Şimdi Ara

WD HD Tv Live ile PC arasında network Problemi yaşayanlar için RESİMLİ AÇIKLAMALI ANLATIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar WD TV Live ile network'den PC'lerine erişimde problem yaşayan arkadaşlar için aşğıdaki açıklamalar umarım yardımcı olur.
    Notlar:
    1-SS'ler görsel olarak vista veya W7 gibi görünse de XP'dir, Vista veya w7 makinam olmadığı için o konuda yardımcı olamıyorum ama benzer şekilde başka arkadaşlar tutorial hazırlarsa buradan paylaşabilirler.
    2- Bu ayarlara başlamadan önce mutlaka PC, netbook, laptop ne kullanıyorsanız o sistemin, netowrk'e kablolu veya kablosuz bağlı olması gerekiyor.
    3- Ekranda gördüğünüz alanlarda ASLA "ü,İ,ğ v.b." Türkçe karakter kullanmayın.
    4- Adımların bir aşamasında network kurulum diski oluşturma seçeneği gelecek, eğer network'de tek bilgisayar olacaksa bunu en alttaki seçeneği seçerek geçebilirsiniz. Ben bu tutorial'i o şekilde hazırladım. Eğer başka PC'ler olacaksa o zaman disk'i oluşturun ve diğer PC'lerde o disk üzerinden aynı ayarları yaparak AĞ'ınızı genişletebilirsiniz.
    5- Lütfen adımları izlerken "tik"li yerleri birebir dikkat ederek ve "tik"leyerek devam edin.

Adımlar
    1-

2-

3-

4-

5-

6-

7-

8-

9-

10-

11-

12-

13-

14-

15-

16-

17-

Sorusu olanlar buradan yazsınlar. Cevaplamaya çalışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@ni@C -- 10 Mayıs 2010; 19:14:38 >

• faydalanan arkadaşlara cevabımdır "önemli değil!!"

teşekkür etmek bu kadar mı zor oldu bu memlekette anlamıyorum ..

• valla arkadaşım o kadar makbule geçti ki anlatamam teşekkür ederim.

soru işareti bırakmayacak bir anlatım olmuş.
  • tesekkurler
  • eline sağlık kardeş sonunda biri şu olaya el attı
  • w7 içinde biri anlatsa
    çok iyi olur
  • WİNDOWS 7 İÇİN......

-Denetim Masası'ndaki "Programlar ve Özellikler" kısmında "Windows Live ID Assistand" eklentisini görüyorsanız, onu kaldırın. Bu küçük uygulama, WD TV Live ve Linux terminallerin Windows paylaşım dizinlerine bağlanmasını engelliyor.

-Windows'a açılış şifresi verin Denetim Masası / Kullanıcı hesaplarından

-Ev ağı kurun

-WD live tv kullanıcı hesabı ve parolasını sorduğunda, windows a vermiş olduğunuz kullanıcı hesabı ve parolasını buraya girin
  • önemli değil arkadaşlar, forumlarda bu tip konuları "teşekkür" mesajları yukarda tutuyor ve başkalarının aynı soruları onlarca kez sormasını engelliyor, bu yüzden yararlananların teşekkür etmesi bence forumda kirlilik oluşturmaz aksine kirlilik engeller.

O yüzden kullandığınız yararlandığınız konularda mutlaka "up" olmasını sağlayacak mesajlar atın.
  • Usta eline koluna sağlık, çok makbule geçti.
  • Emeğin için çok teşekkürler, çok yol gösterici olmuş.

Bir de benim fark ettiğim bir diğer husus, Kaspersky 2010 portları kapattığından, PC'yi ağa açsak bile, diğer aygıtlar tarafından görülemiyor. Kaspersky içinde uygun ayarlamalar sanırım yapılıyordur... Ancak benim zamanım kısıtlı olduğunda antivirus programını geçici olarak devreden çıkarmayı tercih ettim... Sorun yaşayan arkadaşları bu konuda uyarmak isterim...
  • windows 7 kullanıyorum ve wd live tv ile bilgisayardaki medyalara sorunsuz bir şekilde ulaşıp oynatabiliyorum. acaba live tv'ye bağlı olan disklerin içeriklerine bilgisayardan ulaşmak mümkün mü ? bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. teşekkürler şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frequentflier

windows 7 kullanıyorum ve wd live tv ile bilgisayardaki medyalara sorunsuz bir şekilde ulaşıp oynatabiliyorum. acaba live tv'ye bağlı olan disklerin içeriklerine bilgisayardan ulaşmak mümkün mü ? bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. teşekkürler şimdiden.

Kutunun icinden cikan cd`yi bilgisayara takip kurarsan masaustune wd`ye bagli olan hdd`nin kisayolunu Z ismini vererek ag surucusu yapip atiyor. Yada wd`ye manual ip ver bilgisayara o ip yazdiginda direk olarak hdd`nin icine girebiliyorsun.

quote:

WİNDOWS 7 İÇİN......

-Denetim Masası'ndaki "Programlar ve Özellikler" kısmında "Windows Live ID Assistand" eklentisini görüyorsanız, onu kaldırın. Bu küçük uygulama, WD TV Live ve Linux terminallerin Windows paylaşım dizinlerine bağlanmasını engelliyor.

-Ev ağı kurun

-WD live tv kullanıcı hesabı ve parolasını sorduğunda, windows a vermiş olduğunuz kullanıcı hesabı ve parolasını buraya girin

Ayrica sizede cok tesekkurler kafayi yememek elde degildi en sonunda tavsiyeniz uzere bilgisayarda bagli bulunan disklerimi sorunsuz gorebiliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: spyofthegod

quote:

Orijinalden alıntı: frequentflier

windows 7 kullanıyorum ve wd live tv ile bilgisayardaki medyalara sorunsuz bir şekilde ulaşıp oynatabiliyorum. acaba live tv'ye bağlı olan disklerin içeriklerine bilgisayardan ulaşmak mümkün mü ? bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. teşekkürler şimdiden.

Kutunun icinden cikan cd`yi bilgisayara takip kurarsan masaustune wd`ye bagli olan hdd`nin kisayolunu Z ismini vererek ag surucusu yapip atiyor. Yada wd`ye manual ip ver bilgisayara o ip yazdiginda direk olarak hdd`nin icine girebiliyorsun.

teşekkürler ben hiç gelen cd'ye bakmamıştım..ben zaten ip verip girmeyi denemiştim ama bir türlü giremememiştim WD'ye bağlı harddisklere, lakin WD live discovery programı şak diye olayı çözdü...

• teşekkürler kardeş ben pc den wd hd tv live yi görüyorum ama wd hd tv den pc yi göremiyorum wd hd tv liveden internet ağ bağlantı kontrolü yapıyorum bağlantıda sorun yok ama pc dden paylaşıma açtığım klasörü göremiyorum yardım edersen çok memnun olurum
  • ellerine sağlık ...cihazı yeni almama rağmen en kısa sürede deniyacağim..iyi günler...
  • konuyu unutmuştum. Okuyup cevaplayanlara teşekkür ederim.
  • teşekkürler ben de faydalandım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: D&T&S

WİNDOWS 7 İÇİN......

-Ev ağı kurun

Teşekkürler.
    Windows 7 için açılış şifresi vermeden bir çözüm mümkünmü?
  • hocam rehber için teşekkürler.
    ellerine sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@ni@C

Arkadaşlar WD TV Live ile network'den PC'lerine erişimde problem yaşayan arkadaşlar için aşğıdaki açıklamalar umarım yardımcı olur.
    Notlar:
    1-SS'ler görsel olarak vista veya W7 gibi görünse de XP'dir, Vista veya w7 makinam olmadığı için o konuda yardımcı olamıyorum ama benzer şekilde başka arkadaşlar tutorial hazırlarsa buradan paylaşabilirler.
    2- Bu ayarlara başlamadan önce mutlaka PC, netbook, laptop ne kullanıyorsanız o sistemin, netowrk'e kablolu veya kablosuz bağlı olması gerekiyor.
    3- Ekranda gördüğünüz alanlarda ASLA "ü,İ,ğ v.b." Türkçe karakter kullanmayın.
    4- Adımların bir aşamasında network kurulum diski oluşturma seçeneği gelecek, eğer network'de tek bilgisayar olacaksa bunu en alttaki seçeneği seçerek geçebilirsiniz. Ben bu tutorial'i o şekilde hazırladım. Eğer başka PC'ler olacaksa o zaman disk'i oluşturun ve diğer PC'lerde o disk üzerinden aynı ayarları yaparak AĞ'ınızı genişletebilirsiniz.
    5- Lütfen adımları izlerken "tik"li yerleri birebir dikkat ederek ve "tik"leyerek devam edin.

Adımlar
    1-
    />

2-
    />

3-
    />

4-
    />

5-
    />

6-
    />

7-
    />

8-
    />

9-
    />

10-
    />

11-
    />

12-
    />

13-
    />

14-
    />

15-
    />

16-
    />

17-
    />

Sorusu olanlar buradan yazsınlar. Cevaplamaya çalışacağım.

Oh bee sonunda ağ kurmayı buldum galiba eve gidip deneyeceğim.Konu eski ama kurulumu hazırlayıp sunan arkadaşa sonsuz teşekkürler.....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.